Şimdi Ara

*****AXESS MOBİL'İN 1. YAŞINA ÖZEL HARCADIĞIN KADAR CHİP-PARA***** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
677
Cevap
27
Favori
67.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi düzenlediği kampanyanın şartlarını yerine getiremeyen bankacık

zannedersin her sene borçlarını devlete yıkmıyorlar
  • Bkz adamlar burda yazılanları takip ediyorlar .

Kaç kez burda yoh efem free Axess farku yoh diye diye kaç seferdir free hiçbir kampanyada yoh

World falan sarıya verirken vermemeye başladı

Dahası da var ama insanlar laf anlamıyor. Banka sanki bilmiyormuş bilmmem neymiş . adam biliyorsa biliyor . is sadece bankada bitmiyor . kampanyanın 3 ayağı var alıcı satıcı ve banka . satıcı bankaya sıkıntı yaparsa banka da müşterisine yapar.

Eline klavye alan bilgin oldum sanıyor .

Böyle devam etsin bazı ileri zekalılar yakında işini bilmeyen çavuş misali biryerlerini avuclarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sms ile nasıl katılıyoruz

• 100 liraya 100 lira verdi adamlar, kampanyayı istediğim gibi de değiştiririm demiş nal gibi yazmış, kızanlar bankaya değil kendine kızsın. Şu ana kadar gördüğüm en iyi kampanyayı yaptılar, sıcak fırsatlar gibi biryer olmasa daha sürerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 3 gibi Bizim markette kampanyadan faydalandım hem 100 hem de %10 anında yansıdı. 104lük alışverişe 110 chip-para efsane oldu. Hem Axess hem bonus son aylarda şahane gidiyor.

• Puan geliyor da sanki kullanabilyoruz. Migros, şok vs. gözükmüyor puanlar... Axess'in bu derdi var bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermete -- 10 Kasım 2018; 18:45:48 >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor n11 hepsiburada gibi e ticaret sitelerinin hepsinde kullanabilirsiniz puanları hocam

• 10 numara kampanya

• quote:

Orijinalden alıntı: Partir

100 liraya 100 lira verdi adamlar, kampanyayı istediğim gibi de değiştiririm demiş nal gibi yazmış, kızanlar bankaya değil kendine kızsın. Şu ana kadar gördüğüm en iyi kampanyayı yaptılar, sıcak fırsatlar gibi biryer olmasa daha sürerdi.
    kesinlikle bu zamana kadar yapılmış en iyi kapanyanlardan biri 100 Tl alışverişe 100 TL chip para nerde var kapıştı resmen millet
  • .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    Daha önce de öyle yapmıştım, fiziksel mağazada niye problem oluyor anlayamadım.

• Tertemiz kampanya ağzını ayıranlar kaçırdı puanı

• Gecen seneki harcamaya 20₺ kampanyasından sonraki en temiz kampanyaydi. Değerlendirdik çok şükür. Tebrikler axess

• Dün 19 'dan önce kayıt oldum. Şu an alış veriş yapsam puan veriyor mu

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    Verir

• Bu axessin aidatasız olanı var mı ? Yada aidat vermeme yöntemi ? Son zamanlardaki en iyi kampanyayı axess yapıyor.

• dün haberim oldu burdan hemen yaptım amazon com tr den alışveriş yaptım anında geldi chip para.Teşekkürler konu sahibi sağolsun.
  • cimbomly kullanıcısına yanıt
    Canlı desteğe yazın 6 ay kapatmama sözünüze iade yapıyorlar.

• Bugün 20:45'te emlak vergisi 2 taksit ödedim.100 tl hemen yüklendi.9 kasım 19:00'dan önce katılanların haklarını korumuşlar.İyi oldu.
  • Google'da kayıtlı kredi kartınızı kullanarak online alışveriş yaparken dikkat edin. Google 2 tl provizyon çektiğinden 2 tl chip para veriyor akbank. Kampanya boşa gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.