Şimdi Ara

Axess Öğrenci çıkaramama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yılı geçkin bir süredir enpara kredi kartı kullanıyorum (500 limitli) ve kampanyası olmadığından dolayı enparadan 3-4 ay sonra vakıf like kart (500 limit) kullanımına başlamıştım . Vakıf kampanya olarak cimri olsa da sinema ve netflix iadeleri world iş yerlerinde indirim yapması mutlu ediyordu ki kartta hiç bir şey bırakmadılar . kyknın da çıkması ile birlikte bana genç kart ve kmh açılmış (500 kmh 1000 k.k) toplamda 2000 lira gibi bir kredi kartı limitim var öğrenci iken

Akbankın agresif kampanya yapması diğer kartlarımın da hiç bir şekilde kampanya yapmamasından dolayı harcamalarımdan kazanç sağlayamıyorum .

ard arda ziraatin kmh ve kk çıkarmasından dolayı kredi notumda 1100 civarına geriledi .Şuanda kartların hiç birine borcum yok limit düşürme vs yapsam bu akbank çıkar mı ve ne kadarlık limit düşürme yapmalıyım . enparayı 2.aidatı için bekletiyorum

• Öğrenciye tahsis edilen limit başlangıç olarak 1300₺dir. Bu yüzden kullanmadığın kredi kartını kapatmazsan hiçbir banka kredi kartı vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    hocam dediğinizi yaptım 1000 liralık ziraati kapattım vakıfı da 500 den 200 e çektim sinema ve netflix kullanımı için şuanda 700 e kadar düşürebildim de . kredi notum ziraatin açtığı hesaplar yüzünden ard arda kredi kullandırım tarihimi zıplatmış . notumu yükseltmem için ne önerirsiniz
  • Kredi notunu öyle hemen yükseltemezsin en az 2-3 ay geçmesi lazım ki akbank öğrencilere kredi kartı verirken kredi notuna pek bakmıyor bence. Benim kredi notum 1000 civarı iken bile 750₺ limitli kredi kartı vermişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.