< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Haziran 2024; 22:40:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 3 Haziran 2024; 22:40:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aidatsız sade kart varmış ama bonus özellikli kart şartı onu kapsamaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tebin ilk k.karti alanlarindan oldugumicin omur boyu yillik aidatsiz karti vardi . Baska master kartida var fakat troy a ozel kamp.lari oldugu icin ondan da cikarttim kart geldi bir suru harcama gorevlerini yaptim sonra puan gelmedi aradim eee neymis bu karttan puan kazanilmiyormus ulan puan kazanamayacagim karti ben napim yaklasik 1000tl cope gitti. O yuzden butun kartlari iptal ettirdim bulasmayin cunku sacma isleri var. garanti bonus karti ortak postla cektiriyorum ok bonustan sayiyor pesine ayni post cihaziyla teb den dokunduruyorum ve bonus yatmiyor m.h.leride cevap olarak farkli postan cekilmis diyor ve kampanya yaniyor hadilan oradan . O yuzden hic bulasmayin teb e |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |