Şimdi Ara

Axess Sevgililer Günü Kampanyası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
24
Favori
17.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neredeyse 1yıldır altungold’a girmiyor idim, gireyim dedim, şifre hatalı dedi, mail ile sıfırla dedim, geldi link ve tıkladım, şifreyi güncelledi, cep noya doğrulama şifresi yolladı, kaç defa denediysem cep noyu doğrulama aşamasını geçemiyorum, “anti-bot validation has failed ç” hatası veriyor, ki bu aşamada bot doğrulama yok. Ne yapmak lazım? Bugün kampanyaların son günü :))

Axess Sevgililer Günü Kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben altungold dan 200+200 altunpuan aldım. 50 TL puan verdi onunla da 50 altunpuan aldım. Bu altunpuanı nasıl paraya dönüştüreceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: infernalcadre

Şimdi ben altungold dan 200+200 altunpuan aldım. 50 TL puan verdi onunla da 50 altunpuan aldım. Bu altunpuanı nasıl paraya dönüştüreceğiz?

Hocam farklı poslardan mı geçtiniz bende birazdan alacağımda teyit amaçlı sorayım dedim.

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt

bende de böyledi canlı destekten yazdım düzelttiler hemen, şimdi kapalıdır ama

• genclik17 kullanıcısına yanıt

Hepsini axess posu ile yaptım. Anında geldi puan. Ama şimdi ne olacak bilen biri yazsa :) İlk defa kullanıyorum elimde 450 altun puan ve 400 TL kredi kartı borcuyla kalakaldım :)

• infernalcadre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bugün ilk defa işlem yaptım. Altın havaleden havale edeceğiniz kadar altını (misal 450 lira) sepete ekleyin. Sepet ekranında kupon ekle, Altun puan kullan seçenekleri var. Ben mesela hesaplamayı tam yapamadım bir türlü 2 lira fazla hesapladım. O yüzden 400 küsür lirayı Altun puandan ödeyip üstüne 2,1 lirayı kredi kartından ödeyerek işlemi tamamladım :) umarım yardımcı olmuştur. Altın tabiki hesaba yatmadı haftasonu olduğu için
  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, yarın bende göndereyim o zaman. Acaba hesaba attıktan sonra kur farkından dolayı zarar eder miyiz altından TL ye çevirirken

• infernalcadre kullanıcısına yanıt
    Rica ederim:) Valla hocam ben o işi araştırmadım ancak al sat farkından dolayı ufak zarar etmeniz mümkün bence. Ben altın olarak tutmayı planladığımdan dolayı malesef araştırmadım. Bilgisi olan arkadaşlar daha iyi bilgilendirebilirler diye umuyorum :)
  • Bugün altungolddan bu kampanya için altun puan alan var mı? İkisini de axess postan mı geçtiniz yoksa birini farklı pos mu geçmemiz gerekiyor?

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt

Hocam farklı bir tarayıcıdan deneyin ve adblock gibi bir eklentiniz varsa onu kapatıp deneyin.

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Ben 200 Axess pos 200 Finans posu olarak puan aldım ve chip-para yüklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpumtt

Ben 200 Axess pos 200 Finans posu olarak puan aldım ve chip-para yüklendi.

Teşekkürler hocam bende öyle yapayım o zaman

• Akbank kart yerine yanlışlıkla free karttan geçtim siparişi yaa..

• Arkadaslar bu altungold dan alinan altindaki piyasa farki nedir ?
    1 gr altini alip hesaba yollamakla direk bankadan alma arasinda kac tl farkediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehawk

Arkadaslar bu altungold dan alinan altindaki piyasa farki nedir ?
    1 gr altini alip hesaba yollamakla direk bankadan alma arasinda kac tl farkediyor

Bankaya göre değişmekle birlikte gramında ortalama 15 lira falan fark ediyor. Yani mesela 400'e 50 verdiğinde 30-35 lira kâr bırakır.

• Kampanya açıklamalarında aynı işyeri bir işlem yazmasına rağmen nasıl oluyor da kampanyaya dahil olabiliyor.Banka puanı iptal edebilir mi bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 14 Şubat 2021; 21:14:12 >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum.. iptal etmezsen sorun olmaz

• sadbul S kullanıcısına yanıt

ben olcağını sanmam ama axsess iptal/iade konusunda çok katılaştı geçen amazondan 2 ay sonra iade yaptım onun bile puanını geri almış "ekstre" üzerinde. Alırsa da dediğim gibi sonra ekstrenize yansıtır

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.