Arkadaşlar daha öncede buna benzer 8500gt için bir başlık açmıştım fakat yanıt gelmediğinden güncelleyeceğime üzerine biraz daha para koyarım 8600 alırım dedim fakat bu markayı ve kartı tanımadığım için yorum a ihtiyacım var . Şahsi bilgisayarıma almıyorum cafeme almaya niyetim var . Lütfen bizim burda 8800 ekran kartı kullanan cafe var yok onda şu kadarı 8800 bu kadarı şu marka gibi amaçsız soruyla hiçbir bağlantısı olmayn şeyler yazmayın . Amacım kartın üreticisi ve kartı tanımak . Ben bulduklarımı buradan paylaşacağım . 8600gt alacağım fakat performansı ne bunla yapılmış bir kişisel test var mı ? Orjinal site AXLE 8500gt , 8600gt , 8600gts ile ilgili genel bir anlatım 8500gt, 8600 gt , 8600gts
İşin garip yanı 8600gt ddr3 diye tanıtıyor sitesinde ama satan firmalar ddr2 diyor :( GENEL PCI-E AXLE
8600GT Core clock – 540MHz NVIDIA® unified architecture with GigaThreadTM technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 Support NVIDIA® SLITM ready 16x full-screen anti-aliasing True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum EffectsTM physics processing technology Dual-link DVI output support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideoTM HD technology HDCP Capable PCI Express® support OpenGL® 2.0 support NVIDIA® ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA) Built for Microsoft® Windows Vista TM
Yani bir önemli fark daha var ne manası varsa Dual -link DVI var yani CRT monitör e bağlamak için dönüştürücü lazım .
Yok mu bu kartı bilen kullanan , yorum yapabilecek olan ?
Türkiye de bu kartı kullanan kullanıcı sayısı azdır gibime geliyo özellikle palit asus msı gibi markalar varken
evt ya baksanıza şu fana malzemeden çalmış. Soğutucu kadar fan koysana fazla ısınmasın ısınma performans kaybıdır herzaman.
İşte bu yüzden soruyorum , gerekirse almayayım bıktım ısınma problemlerinden .Birde int. cafe de maşallah boş bırakmazlarda şimdi başını 8600gt diye bende bile hala 9800pro var özel cooler lı
Up! Güncel !
Yok mu yorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme