Şimdi Ara

AXLE Ekran Kartı almak istiyorum yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede buna benzer 8500gt için bir başlık açmıştım fakat yanıt gelmediğinden güncelleyeceğime üzerine biraz daha para koyarım 8600 alırım dedim fakat bu markayı ve kartı tanımadığım için yorum a ihtiyacım var . Şahsi bilgisayarıma almıyorum cafeme almaya niyetim var . Lütfen bizim burda 8800 ekran kartı kullanan cafe var yok onda şu kadarı 8800 bu kadarı şu marka gibi amaçsız soruyla hiçbir bağlantısı olmayn şeyler yazmayın . Amacım kartın üreticisi ve kartı tanımak . Ben bulduklarımı buradan paylaşacağım . 8600gt alacağım fakat performansı ne bunla yapılmış bir kişisel test var mı ?
    Orjinal site AXLE
    8500gt , 8600gt , 8600gts ile ilgili genel bir anlatım 8500gt, 8600 gt , 8600gts

İşin garip yanı 8600gt ddr3 diye tanıtıyor sitesinde ama satan firmalar ddr2 diyor :(
    GENEL PCI-E AXLE

• 8600GT
    Core clock – 540MHz
    NVIDIA® unified architecture with GigaThreadTM technology
    Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 Support
    NVIDIA® SLITM ready
    16x full-screen anti-aliasing
    True 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting
    NVIDIA® Quantum EffectsTM physics processing technology
    Dual-link DVI output support two 2560x1600 resolution displays
    NVIDIA® PureVideoTM HD technology
    HDCP Capable
    PCI Express® support
    OpenGL® 2.0 support
    NVIDIA® ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA)
    Built for Microsoft® Windows Vista TM

AXLE Ekran Kartı almak istiyorum yorum lütfen

Yani bir önemli fark daha var ne manası varsa Dual -link DVI var yani CRT monitör e bağlamak için dönüştürücü lazım .

• Yok mu bu kartı bilen kullanan , yorum yapabilecek olan ?
  • Türkiye de bu kartı kullanan kullanıcı sayısı azdır gibime geliyo özellikle palit asus msı gibi markalar varken
  • evt ya baksanıza şu fana malzemeden çalmış. Soğutucu kadar fan koysana fazla ısınmasın ısınma performans kaybıdır herzaman.
  • İşte bu yüzden soruyorum , gerekirse almayayım bıktım ısınma problemlerinden .Birde int. cafe de maşallah boş bırakmazlarda şimdi başını 8600gt diye bende bile hala 9800pro var özel cooler lı
  • Up! Güncel !
  • Yok mu yorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.