Şimdi Ara

AY ÇIKARTMA !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
19.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en son 29 u bırakıp 35 e geçtim...adım azrael fena değil durumum filo'da ilk 100 deyim

amaaaa..gel gör ki ay ihtiyacımı bir türlü gideremedim..daha önceden de bin türlü şey deedim..her kafadan bir ses çıktı,bende kendimce bir yöntem geliştirdim..o yöntemle 2 akadaşıma ilk seferde ay çıkarttım evren 35 'de..sıra bana geldi sanki bozuldu tılsım, 12bin puan kaybettim...ama çıkmayınca çıkmıyor...

sizlerin bildiği bir yöntem bir yol varsa konuşalım tartışalım bilgilerimizi paylaşalım,en azından sonrakiler için de bi yararımız olur

• 1- asla %20 ye deneme olmassa cok puan kaybedersin 2-soyle yap sende filo kur adamada yiyosa su filolarla gelde cogunlugu o kaybetsin bolece zarari o gorur ay sana cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtilhan

1- asla %20 ye deneme olmassa cok puan kaybedersin 2-soyle yap sende filo kur adamada yiyosa su filolarla gelde cogunlugu o kaybetsin bolece zarari o gorur ay sana cikar
    her hafta sonu 1600 hafif yap patlattır biriyle anlaş
    çıkar mutlaka en masrafsızı bu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNdRoMe_

her hafta sonu 1600 hafif yap patlattır biriyle anlaş
    çıkar mutlaka en masrafsızı bu olur

Alıntıları Göster
    1667 ha koy ay çıkmasını istediğin gezegenine 400 kru ile bir arkadaşın dalsın 3 seferde ay kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

1667 ha koy ay çıkmasını istediğin gezegenine 400 kru ile bir arkadaşın dalsın 3 seferde ay kesin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

güzel taktiğe benziyo deniycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

güzel taktiğe benziyo deniycem

Alıntıları Göster
    ben şöyle yapıyordum..sizde mutlaka deneyim..şimdi örnek veriyorum tam olarak buraya filo sayılarını girmiyorum ama...
    mantık şuydu evren 7 de oynarken, mesela bir arkadaşına ay çıktı..silah kalkan vs araştırmasından tut oluşucak harabesine kadar aynı filoyu yani aynı savaş raporunu oluştur..daha önce ay çıkartan olasılık büyük ihtimallee sanada çıkartıyor..
    şimdi diceksiniz ki madem biliyorsun neden soruyorsun be adam

evren 35 de 2 de 2 ay ç.ıkartttım bu yöntemle..ama ofisteki arkadaşlara..şimdi kendimde çıkartmaya çalışıyorum..
    bu araştırma olayını yeni kavradım bu sayede..mutlaka eş şartlarda araştırma olmalı yoksa tur sayısı değşik çıkıyor ve ay oluşumu olmuyor..bu gece 2 denemem daha var..battı balık yan gider

bu arada benim elimde kullandığım rapor %7lik..sizde bu yöntemi deneyim bakalım neler olucak...

söylemeyi unuttum rica etsdem başarılı olmuş ay çıkan savaş raporlarını özellikle küçük % li olanları burda paylaşalım elimizde daha çok döküman birikmiş olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 24 Ocak 2007; 23:05:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xX2HoT4uXx

ben şöyle yapıyordum..sizde mutlaka deneyim..şimdi örnek veriyorum tam olarak buraya filo sayılarını girmiyorum ama...
    mantık şuydu evren 7 de oynarken, mesela bir arkadaşına ay çıktı..silah kalkan vs araştırmasından tut oluşucak harabesine kadar aynı filoyu yani aynı savaş raporunu oluştur..daha önce ay çıkartan olasılık büyük ihtimallee sanada çıkartıyor..
    şimdi diceksiniz ki madem biliyorsun neden soruyorsun be adam

evren 35 de 2 de 2 ay ç.ıkartttım bu yöntemle..ama ofisteki arkadaşlara..şimdi kendimde çıkartmaya çalışıyorum..
    bu araştırma olayını yeni kavradım bu sayede..mutlaka eş şartlarda araştırma olmalı yoksa tur sayısı değşik çıkıyor ve ay oluşumu olmuyor..bu gece 2 denemem daha var..battı balık yan gider

bu arada benim elimde kullandığım rapor %7lik..sizde bu yöntemi deneyim bakalım neler olucak...

söylemeyi unuttum rica etsdem başarılı olmuş ay çıkan savaş raporlarını özellikle küçük % li olanları burda paylaşalım elimizde daha çok döküman birikmiş olur...

Alıntıları Göster
    arkadasşlar %20 ler %10 lar çıkan ayın büyüklüğü gösterir...eğer harabe 2m dan büyükse ay için yeterlidir.eğer 2.300k ise şans %2 dir. eğer 100m ise %20...

ama asıl formül şudur...

(metal harabesi/2)-krist harebesi=1500-3000

yani çıkan metal harabesinin yarısından kristal harabesini çıkartınca 1500 ila 3000 arasında metal çıkmalıdır.

sizin okuduğunuz şu kadar gemi bu kadar gemi sayılarının hepsi buna göre hazırlanmaktadır...

eğer 28 de oynayan varsa onunla ortaklaşa ay denemeleri yapabiliriz...

edit:bi ay için 40 ve fazlası komuta yada 3m dan fazla maden/filo harcayanların aklına şaşmaktayım...

12k puan ne demek yahu...cık cık cık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşbuçuk -- 15 Nisan 2007; 20:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beşbuçuk

arkadasşlar %20 ler %10 lar çıkan ayın büyüklüğü gösterir...eğer harabe 2m dan büyükse ay için yeterlidir.eğer 2.300k ise şans %2 dir. eğer 100m ise %20...

ama asıl formül şudur...

(metal harabesi/2)-krist harebesi=1500-3000

yani çıkan metal harabesinin yarısından kristal harabesini çıkartınca 1500 ila 3000 arasında metal çıkmalıdır.

sizin okuduğunuz şu kadar gemi bu kadar gemi sayılarının hepsi buna göre hazırlanmaktadır...

eğer 28 de oynayan varsa onunla ortaklaşa ay denemeleri yapabiliriz...

edit:bi ay için 40 ve fazlası komuta yada 3m dan fazla maden/filo harcayanların aklına şaşmaktayım...

12k puan ne demek yahu...cık cık cık...

Alıntıları Göster
    bence tuzak kursan daha mantıklı eger oyunun basında bekliyosan bi sömürgene ortalama bi sawunma yap ve cok asırı yuklu bir maden koy basında bekle birisi saldırırken sende kendi filonun önüne cek (ama sawunma ve madeni ii ayarla senden guclu oyuncu gelmesin) ben öle de yaptım ama sans.....

• quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

bence tuzak kursan daha mantıklı eger oyunun basında bekliyosan bi sömürgene ortalama bi sawunma yap ve cok asırı yuklu bir maden koy basında bekle birisi saldırırken sende kendi filonun önüne cek (ama sawunma ve madeni ii ayarla senden guclu oyuncu gelmesin) ben öle de yaptım ama sans.....

Alıntıları Göster
    yada filoyu ayarla bi ezegene bırakve hiç dokunma...

vurduğun filonun ince ayarı tutturması zor bi iş...onun yerine ayarla filoyu bırak oraya...gezegende savunma yapmamışsan tabi.adam kayıp vermemeli.

gezegenin ürettiğimadenlerede hiç dokunma adama kalsın.o sana ay veriyo sende ona azıcık maden ver demi ama

• quote:

yada filoyu ayarla bi ezegene bırakve hiç dokunma...

vurduğun filonun ince ayarı tutturması zor bi iş...onun yerine ayarla filoyu bırak oraya...gezegende savunma yapmamışsan tabi.adam kayıp vermemeli.

gezegenin ürettiğimadenlerede hiç dokunma adama kalsın.o sana ay veriyo sende ona azıcık maden ver demi ama

Alıntıları Göster
    ben ogameyi bırraktım rahatladım valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ben ogameyi bırraktım rahatladım valla...

Alıntıları Göster
    benim somde 300 e yakın solar vardı
    savunma da taş gibi
    bi gun mali ana gez. getirmedim sadece nakliyeleri getirdim gertirebildikleriyle
    zaten diger gune depolar taşmış dokunmadım o gun de birisi gozune kestirmiş (evren 10.su)
    100kom 100kn ile dalmiş malı almış benim solarlar gitmiş ve 3. ayım cıkmış işte taktiğim budur

savunma kas soları şişir alma malı dalar biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

benim somde 300 e yakın solar vardı
    savunma da taş gibi
    bi gun mali ana gez. getirmedim sadece nakliyeleri getirdim gertirebildikleriyle
    zaten diger gune depolar taşmış dokunmadım o gun de birisi gozune kestirmiş (evren 10.su)
    100kom 100kn ile dalmiş malı almış benim solarlar gitmiş ve 3. ayım cıkmış işte taktiğim budur

savunma kas soları şişir alma malı dalar biri

Alıntıları Göster
    aga sana tavsiye verem mesajlari okumadim belki belki verimmistir ama bi söliyim bak simdi bol dusman olan bi galaxide 1. bölgeden sömürge ac 90% 40- 60 arsi cikar ve senburaya arkadaslarin dedigi miktarda filo koyarsan 100% cikar ok bak sana sölüorum KESIN CIKAR....

• quote:

Orijinalden alıntı: secret-slave

aga sana tavsiye verem mesajlari okumadim belki belki verimmistir ama bi söliyim bak simdi bol dusman olan bi galaxide 1. bölgeden sömürge ac 90% 40- 60 arsi cikar ve senburaya arkadaslarin dedigi miktarda filo koyarsan 100% cikar ok bak sana sölüorum KESIN CIKAR....

Alıntıları Göster
    Saldiran XXX
    Silahlar: 130% Kalkanlar: 130% Zirh: 130%
    Tip K.Nakliye Firkateyn.
    göster. 1 808
    silahlar: 11 1.609
    kalkanlar 23 919
    Zirh 920 16.100

--------------------------------------------
    SAVUNAN BEN FİLO DONUSUNE KİTLENDİ !!!!!!!!!!!!111

Savunan XXX
    Silahlar: 100% Kalkanlar: 90% Zirh: 90%
    Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Bomb.Gem. Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Kalkan Kub. B.Kalkan Kub.
    göster. 75 44 125 143 26 62 1 62 607 181 49 5 30 1 1

Savunan XXX
    yok edildi

Savasi saldiran taraf kazandi!
    Ele geçiriyor
    78.568 Metal, 44.998 Kristal ve 30.253 Deuterium

Saldiran taraf toplam 4.000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 9.882.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 1.502.700 Metal ve 712.200 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %
    449 Roketatar, 139 Hafif Lazer Topu, 31 Agir Lazer Topu, 21 Iyon Topu, 4 Gaus Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi, 0 Büyük Kalkan Kubbesi could be kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

AY CIKMADI

BUDA ARKADASIN NET TE SORUN CIKTIGIDAN FİLOSU 30DK İCİNDE KİTLENİ EN Bİ USTUNDAKİ ADAM VURDU
    Saldiran XXX
    Silahlar: 110% Kalkanlar: 110% Zirh: 110%
    Tip A.Avci Kruvazör Komuta Gem.
    göster. 450 248 400
    silahlar: 315 840 2.100
    kalkanlar 52 105 420
    Zirh 2.100 5.670 12.600

SAVUNAN KANKAM

Savunan XXX
    Silahlar: 90% Kalkanlar: 100% Zirh: 90%
    Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Kalkan Kub. B.Kalkan Kub.
    göster. 16 73 86 41 32 2 2 21 10 107 72 63 24 4 1 1

Savunan XXX
    yok edildi

Ele geçiriyor
    81.120 Metal, 41.419 Kristal ve 17.450 Deuterium

Saldiran taraf toplam 428.000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 4.545.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 577.800 Metal ve 357.900 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 9 %
    Bosta bulunan anormal miktardaki metal ve kristal maddeleri birbirlerini çekiyor ve gezegenin etrafinda bir uydu olusturuyorlar.
    70 Roketatar, 48 Hafif Lazer Topu, 46 Agir Lazer Topu, 19 Gaus Topu, 4 Iyon Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi, 1 Büyük Kalkan Kubbesi could be kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 16 Nisan 2007; 16:46:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Saldiran XXX
    Silahlar: 130% Kalkanlar: 130% Zirh: 130%
    Tip K.Nakliye Firkateyn.
    göster. 1 808
    silahlar: 11 1.609
    kalkanlar 23 919
    Zirh 920 16.100

--------------------------------------------
    SAVUNAN BEN FİLO DONUSUNE KİTLENDİ !!!!!!!!!!!!111

Savunan XXX
    Silahlar: 100% Kalkanlar: 90% Zirh: 90%
    Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Komuta Gem. Bomb.Gem. Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Kalkan Kub. B.Kalkan Kub.
    göster. 75 44 125 143 26 62 1 62 607 181 49 5 30 1 1

Savunan XXX
    yok edildi

Ele geçiriyor
    78.568 Metal, 44.998 Kristal ve 30.253 Deuterium

Saldiran taraf toplam 4.000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 9.882.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 1.502.700 Metal ve 712.200 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 20 %
    449 Roketatar, 139 Hafif Lazer Topu, 31 Agir Lazer Topu, 21 Iyon Topu, 4 Gaus Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi, 0 Büyük Kalkan Kubbesi could be kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

AY CIKMADI

BUDA ARKADASIN NET TE SORUN CIKTIGIDAN FİLOSU 30DK İCİNDE KİTLENİ EN Bİ USTUNDAKİ ADAM VURDU
    Saldiran XXX
    Silahlar: 110% Kalkanlar: 110% Zirh: 110%
    Tip A.Avci Kruvazör Komuta Gem.
    göster. 450 248 400
    silahlar: 315 840 2.100
    kalkanlar 52 105 420
    Zirh 2.100 5.670 12.600

SAVUNAN KANKAM

Savunan XXX
    Silahlar: 90% Kalkanlar: 100% Zirh: 90%
    Tip K.Nakliye B.Nakliye H.Avci A.Avci Kruvazör Kol.Gem. Geri Dön. Cas.Sonda Sol.Uydu Roket. H.Lazer A.Lazer Gaus Topu Iyon Topu Kalkan Kub. B.Kalkan Kub.
    göster. 16 73 86 41 32 2 2 21 10 107 72 63 24 4 1 1

Savunan XXX
    yok edildi

Ele geçiriyor
    81.120 Metal, 41.419 Kristal ve 17.450 Deuterium

Saldiran taraf toplam 428.000 ünite kaybetti.
    Savunan taraf toplam 4.545.000 ünite kaybetti.
    Su an bu alan koordinatlarinda bulunan : 577.800 Metal ve 357.900 Kristal.
    Bir Ayin ortaya çikma sansi 9 %
    Bosta bulunan anormal miktardaki metal ve kristal maddeleri birbirlerini çekiyor ve gezegenin etrafinda bir uydu olusturuyorlar.
    70 Roketatar, 48 Hafif Lazer Topu, 46 Agir Lazer Topu, 19 Gaus Topu, 4 Iyon Topu, 1 Küçük Kalkan Kubbesi, 1 Büyük Kalkan Kubbesi could be kendini yeniledi ve tekrar calisir duruma geldi.

Alıntıları Göster
    AY NEYE GORE CIKAR

1 EGER O GALAKSİDE 3 TANE AY VARSA 4 CIKMA SANSI COK DUSUKTUR CIKMAZ
    2 EGER BULUNDUGUN YERDE AY HİC YOK YADA 1 TANE VARSA %50 SANSIN VARDIR
    3 EGER METAL İLE KRİSTAL ARASINDA %20 FAZLA FARK VAR İSE
    4 FİLON DONUSUNE KİTLENİRSE %99 EGER YERDE DURUYORSA %100 SAVUNMA OLSA BİLE AY CIKAR
    5 SALDIRAN KİŞİ SADECE KOMUTA İLE GELİRSE AY CIKMAZ İHTİMALİ BİRAZ DUSE BİLİR AMA GELEN KISI UFAK TEFEK GEMİLERİNİDE KATARSA Bİ PARCA EK OLARAK YANINA DAHA FAZLA CIKMA İHTİMALİ VAR
    6 EGER ADAM SENİ DONUSUNE KİTLEDİYSE OGAMENİ KAPAT VE GIT EGER OYUN ACIK KALIRSA BENDEKİ GİBİ CIKMAS ŞANSI %20 OLSA BİLE CIKMIYOR

BENDENBUKADAR HA BİDE ALMANYAN SAATİNE GORE 20 İLE 22 ARASI VE 01 İLE 03 ARASI 13-17 ARASI AY CIKMA ORANLARI DAHA YÜKSEK

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: secret-slave

ay çıkarmada kesin diye bişey yoktur

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle anlatılan yöntemlerin hepsi palavra !

ay bi çeşit kura üsulü ile çıkar

siz kura çekerken hiç çevresel etkenlerin etki ettiğini gördünüz mü mesela hava sıcaksa veya soğuksa yağışlıysa çıkanın değişme ihtimali olabilirmi

2 ağırlığı ve hacmi eşit parçaya bölünmüş bir paranın oda şartlarında yazı veya tura gelme ihtimalini artıracak birşey varmıdır sizce

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    evt sizin gibiler icin kesindegildir fakat ben bu yontemle 7 kisiye cikardim ve 7 side ayindan memnun ok

not: hepsi dedigim yöntemi uyguladi

• quote:

evt sizin gibiler icin kesindegildir fakat ben bu yontemle 7 kisiye cikardim ve 7 side ayindan memnun ok

not: hepsi dedigim yöntemi uyguladi

Alıntıları Göster
    syndrome sana yollamadim bu mesaji bir üstündekine yolladim ok yanlis anlama
  • quote:

syndrome sana yollamadim bu mesaji bir üstündekine yolladim ok yanlis anlama

Alıntıları Göster
    16. ewrende ay çıkarmak isteyen alexx e mesaj yazsın...2-30000 puan üstü oLan herkeSi ANGORA ittifakına bekliyorum...(16.ewren)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEH@

16. ewrende ay çıkarmak isteyen alexx e mesaj yazsın...2-30000 puan üstü oLan herkeSi ANGORA ittifakına bekliyorum...(16.ewren)

Alıntıları Göster
    Adam benim filonun dönüşüne kitledi aydan

filom:
    200 kn 120 bn 100 ha 104 aa 55 kru 10 kom 27 gd

Adam 500 kom la kitledi beni ama %20 ile ay çıkmadı adam hala gözetliyor sanki bi şey varmış gibi adam 250 k puanda bense 25 k puandayım ve oyunu bıraktım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.