Arkadaşlar satışlarla dolu forumda havayı bi parça değiştirecek bi sorum olacak
ayda üretim yokken metal, kri yade deut deposu yapmanın espirisi ne sonuçta hammadde depolama seviyesinin üzerine çıkarsa sadece üretim duruyo eldeki hammadde bundan etkilenmiyo ee ayda da zaten üretim yok
hal böyleyken Niye ayda depo yapalım ki
quote:
Orjinalden alıntı: Fe Ty
Arkadaşlar satışlarla dolu forumda havayı bi parça değiştirecek bi sorum olacak
ayda üretim yokken metal, kri yade deut deposu yapmanın espirisi ne sonuçta hammadde depolama seviyesinin üzerine çıkarsa sadece üretim duruyo eldeki hammadde bundan etkilenmiyo ee ayda da zaten üretim yok
hal böyleyken Niye ayda depo yapalım ki
Valla 36 e de aya radar veya casus atmıyoardı isime yarıyodu aam 10 e de ypayıoarl artık sureklı havda hammedyi yerde tutmam asla
BU arada anlamadım tam aam bi cevap verdim
Bence oda senin yazdığın mesajı anlamamıştır ben şahsen hiç bişey anlamadım
Valla sanki 36. evrende aya sonda atamadıkları için işime yarıyodu gibim bişeyler anladım
ama benim asıl sorum şu üretim yoksa deponun işi ne nasılsa buraya nakliye ettiğimiz hammadde depo kapasitesi sıfır olsa bile (ki olmaz en az 100 k oluyo) bundan etkilenmiyo bıraktığımız yerde duruyo O zaman ben niye depo yapıym Salak mıyım yoksa bilmediğim bişeyler mi var
ben ypaıyorum birktikce ana gezegenden yolyuromu suan kordinat solesme evren rekorunu krıarsınız
deponun hicbir anlamı yok ayda hicbiseye yaramaz mesela aya tersane kurup solar basan zekilerde cıkıyor buda sacmalik aydaki solarda hicbiseye yaramaz bosuna alan kaplar bide durduk yere
quote:
Orjinalden alıntı: yenicerix
deponun hicbir anlamı yok ayda hicbiseye yaramaz mesela aya tersane kurup solar basan zekilerde cıkıyor buda sacmalik aydaki solarda hicbiseye yaramaz bosuna alan kaplar bide durduk yere
Aydaki soların hiç bir işe yaramadığı konusunda haklısın Ancak hiçbirgemi,savunma ünitesi alan kaplamaz(solar uydu da bunlara dahil)
ayda adam gibi savunma yaparsaniz ana gezegende bile depo yapmaniza gerek kalmayacaktir ayda yaptiginiz savunma garlanamayacagi icin savunmaya basabildiginiz kadar basabilirsiniz daha sonra ana gez. 1 gunluk uretim haricinde depo kademesi arttirmaniza gerek kalmaz az biraz nakliye gemisi ile aya sallarsiniz olan madeni ve ihtiyac olan yere nakil islemlerinde ay kullanilirsa radar da atilamayacagi icin filolariniz kilitlenmez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme