Şimdi Ara

Ay da depo yapmanın bi espirisi var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar satışlarla dolu forumda havayı bi parça değiştirecek bi sorum olacak

ayda üretim yokken metal, kri yade deut deposu yapmanın espirisi ne
    sonuçta hammadde depolama seviyesinin üzerine çıkarsa sadece üretim duruyo eldeki hammadde bundan etkilenmiyo
    ee ayda da zaten üretim yok

hal böyleyken
    Niye ayda depo yapalım ki

• quote:

Orjinalden alıntı: Fe Ty

Arkadaşlar satışlarla dolu forumda havayı bi parça değiştirecek bi sorum olacak

ayda üretim yokken metal, kri yade deut deposu yapmanın espirisi ne
    sonuçta hammadde depolama seviyesinin üzerine çıkarsa sadece üretim duruyo eldeki hammadde bundan etkilenmiyo
    ee ayda da zaten üretim yok

hal böyleyken
    Niye ayda depo yapalım ki

Valla 36 e de aya radar veya casus atmıyoardı isime yarıyodu aam 10 e de ypayıoarl artık sureklı havda hammedyi yerde tutmam asla
  • BU arada anlamadım tam aam bi cevap verdim
  • Bence oda senin yazdığın mesajı anlamamıştır ben şahsen hiç bişey anlamadım
  • Valla sanki 36. evrende aya sonda atamadıkları için işime yarıyodu gibim bişeyler anladım

ama benim asıl sorum şu
    üretim yoksa deponun işi ne nasılsa buraya nakliye ettiğimiz hammadde
    depo kapasitesi sıfır olsa bile (ki olmaz en az 100 k oluyo) bundan etkilenmiyo
    bıraktığımız yerde duruyo
    O zaman ben niye depo yapıym
    Salak mıyım yoksa bilmediğim bişeyler mi var
  • ay a depo saçmalıktan başka bişy olmaz
  • hiçbir işe yaramıyor. gereksiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: endeavour

ay a depo saçmalıktan başka bişy olmaz

ben ypaıyorum birktikce ana gezegenden yolyuromu suan kordinat solesme evren rekorunu krıarsınız
  • deponun hicbir anlamı yok ayda hicbiseye yaramaz mesela aya tersane kurup solar basan zekilerde cıkıyor buda sacmalik aydaki solarda hicbiseye yaramaz bosuna alan kaplar bide durduk yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenicerix

deponun hicbir anlamı yok ayda hicbiseye yaramaz mesela aya tersane kurup solar basan zekilerde cıkıyor buda sacmalik aydaki solarda hicbiseye yaramaz bosuna alan kaplar bide durduk yere

Aydaki soların hiç bir işe yaramadığı konusunda haklısın
    Ancak hiçbirgemi,savunma ünitesi alan kaplamaz(solar uydu da bunlara dahil)
  • ayda adam gibi savunma yaparsaniz ana gezegende bile depo yapmaniza gerek kalmayacaktir
    ayda yaptiginiz savunma garlanamayacagi icin savunmaya basabildiginiz kadar basabilirsiniz
    daha sonra ana gez. 1 gunluk uretim haricinde depo kademesi arttirmaniza gerek kalmaz az biraz nakliye gemisi ile aya sallarsiniz olan madeni ve ihtiyac olan yere nakil islemlerinde ay kullanilirsa radar da atilamayacagi icin filolariniz kilitlenmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.