Şimdi Ara

Ay'dan Arsa alacam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet nerden alabilirim abd ye mi gitmem lazım?

NOT: Konu ciddidir lütfen dalga geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray.ko -- 5 Ekim 2007; 18:23:04 >

• bşversene yaa
  • la konu ciddi hangi mod taşıdı buraya para var kardeşim almak yasak mı
  • Evet amerika da bir site Ay dan arsa sattığını söyleyerek milleti kekliyordu.
  • kaça acaba metrekaresi
  • Ben satıyorum ama dersen arsayı göster diye yol parasını sen ödersin
  • Dalga geçmeyin arkadaşlar böyle bir gerçek var. Hatta ayın 1 kişiye ait olduğunu biliyorum. Bu kişi yıllarca her yerde Ay benim Ay benim demiş. Her yerde yazılıp çizilmiş. Delidir diye kimse karşı çıkmamış ama adam çok çakal çıkmış. Bu şekilde istediğiniz her yere sahip olabilirsiniz. Yeni bir ada keşfettiniz diyelim burası benim derseniz kendi adınıza tescil ettirirseniz sizin olur çünkü ne bir devlete nede bir bireye aittir orası. Ay'da öyle kimseye ayit değil. Kimse karşı çıkmamış. O yüzden resmiyette ay o adamın olmuş. 1 Kişi karşı çıksaydı hayır benim diye o zaman onun olamazdı.

Californialı işadamı Hope, orayı kendi adına tescil ettirdi.
    Ayın %10'luk kısmını İsrail satın aldı.
    NASA, Ay’da 2020 yılına kadar üs kuracak. Üs insanlı olacak.
  • Vazgeçtim ben internetten AYdan arsa satan bi site kurmak istiyorum.milleti keklesem köşeyi dönerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.ko

Vazgeçtim ben internetten AYdan arsa satan bi site kurmak istiyorum.milleti keklesem köşeyi dönerim

Senin olmayan bişeyi satamazsın? Ayın sahibi var
  • mars benim desem tapusunu verirlermi.saçmalamayın kardeşim.ay benim diye bir türk deseydi ay o türkün mü olcaktı.peki hangi teknolojiyle sahip çıkılacaktı.abd ben aya üst kurcam dediği zaman o adama mı soracaktı.

sana göre bana göre ona göre değişkenlik gösterir gerçekler.ve bu gerçeklerin değişkenliğidir demokrasi.tabi biraz felsefi. ama gücün hükmettiği bir gerçektir demokrasi.ABD şimdiki sahibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.