Radardan yakınındaki gezegenleri dikizliyorsun adamın filosunun iniş saatine gore senin filonu adama saldırtıorsun adamın filosunun inmesine saniyeler varken senin filon inecegi icin adam online olsa bile o kadar kısa surede filosunu kacıramıyor
kitlendigin zaman görürsün ne oldugunu :)))) sonra da oturup aglarsın
:))))))
quote:
Orjinalden alıntı: DRAVENBACH
bence monitörü kapatıp bakmak istemez olaya
quote:
Orjinalden alıntı: Jr.DG
quote:
Orjinalden alıntı: DRAVENBACH
bence monitörü kapatıp bakmak istemez olaya
saol icimi iyice actınızama bi gün gelcek bende onları kitlicem
Ben başlıyorum kilitlemeye ... ay merkez 5 -->> 6 ....... radar 5
nası yaw aydan kitlemek için merkez istasyonun radarın fln belli bi seviyeye mi gelmesi gerekio
aynı adam beni 6 defa kitledi (adama ayıda ben çıkartmıştım) hep yeniyodum ama son saldırıda o yendi %20 ile 3. defa ay kaçırdım
quote:
Orjinalden alıntı: dj_funky
nası yaw aydan kitlemek için merkez istasyonun radarın fln belli bi seviyeye mi gelmesi gerekio
tabi ki ... ay merkez olmasa hiçbir bina inşaat edemezsin ... radar olmazsa havadaki filosunu göremezsin radar kademesi de tarayabildiğin uzaklıkla doğru orantılıdır
msw noldu neden dier accontun ban yedi??
quote:
Orjinalden alıntı: ManiA_ButcheR
msw noldu neden dier accontun ban yedi??
sorma ya ... bi oyunun orjinal exe sini vermiştim onu crack verdin diye 7 gün ceza aldık .. halbuki crack felan degil di ... durumu yönetime açıkladım bakalım ne olcak yoksa 1 hafta böle idare etcez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme