Şimdi Ara

Ayak Üşümesi Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hava sıcak ve evde ayakları üşüyen tek benim ve bu ilk değil hep oluyır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demir eksikliği belirtisi

• çok et peynir süt tüketiyorum

nerdeyse hergün kırmızı et

hergün 1 kupa süt

falan gömerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

çok et peynir süt tüketiyorum

nerdeyse hergün kırmızı et

hergün 1 kupa süt

falan gömerim
    Tahlil yaptır

• Hayvansal ürün tüketmenin demir ile bir bağlantısı yok 30 sene öncenin bilgileri bunlar. Yeşil yapraklı sebzeler tüketebilirsin ama çok etkili olmaycaktır maalesef çözümü demir shotları doktor ne diyosa o şekilde kullanırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kankam bende de var el ayak buz kesiyor sürekli
    Kan tahlili yaptırdım her şey normal
  • elru kullanıcısına yanıt
    sınava 2 ay kaldı doktora gidecek zaman yok sınavdan sonraya o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    işte bende daha yeni yaptırdım herşey normal + hemoglobinim yüksek zaten

ama ülserim var bunun için hiç ilaç vs kullanmadım o kanama yaptıyda olabiliyormuşta o kanama yapsa kan gelir bende kan akan bölge yok

• O zaman başka bi sorun var çok zayıfsan o da üşüme yaptırır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elru kullanıcısına yanıt
    Demir eksikliği belirtisi taşıyorum 1 aydır gece uğultu oluyor kulağımda eskiden hiç yoktu neyse aciliyeti olan bişey değil 2 ay kahveyi çayı keseyim

bu sene çok kahve içtim o yaptı büyük ihtimal gerci bu nescafeler kahve değil kahve tozu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

Demir eksikliği belirtisi taşıyorum 1 aydır gece uğultu oluyor kulağımda eskiden hiç yoktu neyse aciliyeti olan bişey değil 2 ay kahveyi çayı keseyim

bu sene çok kahve içtim o yaptı büyük ihtimal gerci bu nescafeler kahve değil kahve tozu
    Takip, resmen kendimi gördüm. Okuyana kadar hiç farkında değilmişim
  • Instant Crush kullanıcısına yanıt
    bende değildim ayak üşümemin anormal oluşunu farkedince konuyu açtım demir eksikliği mesajıyla bi bakıyım dedim belirtlerin hepsi var

çay kahve içmeyi kestim bugünden itibaren hemde internetde demiri bol olan şeylere bakıp tüketecem bide balık yağı alıyım kaliteli bişey 2 ay bakalım düzelirse devam düzelmezse sınavdan sonra bi full check up yaptıracam

Senede bir full check up gerekli zaten Allah korusun kanser falan ilk evrede tespit edilirse %80-90 kurtuluyorsun ama belirtsiz bir kanser varsa 5 sene sonra 3 4 evrede çıkarsa zor ya öldürür ya süründürür

• çorap giyme tedavisi

• Pekmez yemeni tavsiye ederim.

• Sürekli oturmak da bunu tetikler, kan akışının dengesini bozduğu için vücut ısısı sabitlenmez özellikle ayaklara oturur pozisyonda kan akışı yavaşlar, eller de aynı şekilde etkilenebilir. Ben de aynı derdi yıllardır çekiyorum, hareket edince normale dönüyor sanırım sebebi hareketsizlik.
  • Aynısı bende de vardı. Hatta daha beteri vardı. Dolaşım sistemi hareketsizlikten, sigara içmekten ve çay-kahve içmekten zarar görüyor. Spora başlayıp kötü alışkanlıkları azaltırsan hızlıca düzeliyor. Ben düzeltmeye başladıktan itibaren her gün daha iyi hissetmiştim.

• Bende de var bu üst kısım yanıyor ama ayaklarım üşüyo. Kan testlerinde her şey normal çıktı. Ben de bunu lise yıllarında sürekli oturup ders çalışıp bilgisayar oynamadan kaynaklı dolaşım bozukluğuna yordum. 30 saniye bacak bacak üstüne atsam ayağım uyuşuyor.

• Andorid A kullanıcısına yanıt
    ondan o zaman saat 5 te eve gelmemden itibaren moloz gibi oturuyorum yatıyorum

• Benimde dizlerim soğuk oluyor

• Hocam spor yapın kan dolaşımınızı olumlu etkiler. Özellikle bisiklet iyidir. Bide sanırım genetik faktörler de etkili bu konuda. Bizim ailede herkes aynı benim gibi hemen sıcak basar ama ayaklarımızı sıkı tutmazsak yamuluruz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.