Bildirim
ayakkabı iyi mi alayım mı ss li acil
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Al bence güzelmiş. Fiyatı ne kadar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gumu$Kur$un
Al bence güzelmiş. Fiyatı ne kadar?
180
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana göre bir ayakkabıya 100 tl den fazla verilmemeli ama bütçen iyi olabilir sana kalmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gumu$Kur$un
Bana göre bir ayakkabıya 100 tl den fazla verilmemeli ama bütçen iyi olabilir sana kalmış.
hocam ayağımdaki ayakkabı 5 senelik yani parçalanana kadar giyiyorum almışken iyi olsun dedim
up başka yorum
Hocam ayakkabi güzelde degmez bu paraya indirimleri takip et güzel şeyler bulursun ben 180 liraya 2 tane supra almıştım hatta bilegi daha kisa daha sadeydi
Ergensen guzel
Bu tip nike alma bence. Eski ayakkabım nike'dı 1 senede altı yarıldı Adidas aldım rahatım
quote:
Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate
Ergensen guzel
ergenlikle ne alakası var tarz meselesi gerçi ergen sayılırım 18 yaş
Iyi.
illa nike almak zorunda değilsen başka markaların b modele benzer ayakkabıları vardır bence. bi bak derim 180 tl çok para nike için -
Normal bir ayakkabı işte. İstiyorsan al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
al bence ayakkabıya verdiğin paraya acıma.bende düztaban var air max aldım o kadar rahat ettim ki diz ağrılarım geçti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam
Hocam ayakkabi güzelde degmez bu paraya indirimleri takip et güzel şeyler bulursun ben 180 liraya 2 tane supra almıştım hatta bilegi daha kisa daha sadeydi
180 liraya 2 tane supramı hahaha istanbulda üretilen her tarafına supra yazılanlardan aldıysan bilemem üretim maliyeti 22 lira sana 90 liradan satmışlar demekki 2 tane -
bilader süet ayakkabının bakımı zordur. Hele ki siyah ister istemez rengi de atacaktır. Bence uzak dur.. -
Greydır öneririm o civarı alabilirsin.. Harika modelleri var..
yarı fiyatında daha ucuza çok güzel lesconlar var -
Güzel model kardeşim, ben beğendim. -
GÜZEL AYAKKABI ALDINMI
Benzer içerikler
- gözüme lazer geldi
- dikişten sonra şişlik nasıl geçer
- pasaporta damga vurulmazsa ne olur
- kızılay otopark yerleri
- parke altına şilte mi strafor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X