sabah kalktığımda fark ettim sağ ayağımın serçe parmağının altında kalan bölümü su toplamış.3 kere patlattım ısrarla aynı yerde su toplanıyor:S
yardımcı olabilecek birileri vardır umuduyla açtım bu topici şimdiden herkese teşekkürler
hiç elleme nasır olmasını bekle . O zaman hiç bişe hissetmezsin .
Sinancım,muhtemelen ayakkabından kaynaklanıyor. ÇOk fazla ayakta durunca ve ayakların çok yorgunsa öyle çeşitli yerlerinde su toplıyabiliyor. Patlatmaya devam..
ayakkabıdan değil sanırım çünkü hiç sıkmıyor :S yatağım peteğin hemen yanında ayaklarımıda filan hep koyarım belki uzun süre filan durduda ondan mı oldu:S
@JasoNBurak nasır mı :S
hee bide böyle etrafı kızarmış mikrop filan mı kaptı acep
quote:
Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN
ayakkabıdan değil sanırım çünkü hiç sıkmıyor :S yatağım peteğin hemen yanında ayaklarımıda filan hep koyarım belki uzun süre filan durduda ondan mı oldu:S
Ayakkabı ayak parmaklarını pişiriyor olabilir.Ayakların yorgunsa ve buna bağlı olarakta pişerse ayakalrın, su toplar.
quote:
Orjinalden alıntı: esrarengiz08
quote:
Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN
Ayakkabı ayak parmaklarını pişiriyor olabilir.Ayakların yorgunsa ve buna bağlı olarakta pişerse ayakalrın, su toplar.
hııı bak o olabilir işte sağol yorumların için ben bi daha patlatıyım :D
ısır orayı
o kadar manyak değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme