Şimdi Ara

Ayarlar bölümünde '1' güncelleme ikonu gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sayın Apple sahipleri. Telefonuma (iPhone5) iOS 6.1.3 çıktığında güncellemesi geldi ama ayarlar bölümünde "1" ikonu gözükmüyor. Yazılım güncelleme bölümüne girdiğimde güncelleme gözüküyor ama çıktığımda o her güncellemede gelen "1" işareti gözükmüyor. Bunu yaşayan ya da çözümünü bilenlerin yardımını bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jb varsa gözükmez.

• Hayır jb yok

• quote:

Orijinalden alıntı: manip

Merhabalar sayın Apple sahipleri. Telefonuma (iPhone5) iOS 6.1.3 çıktığında güncellemesi geldi ama ayarlar bölümünde "1" ikonu gözükmüyor. Yazılım güncelleme bölümüne girdiğimde güncelleme gözüküyor ama çıktığımda o her güncellemede gelen "1" işareti gözükmüyor. Bunu yaşayan ya da çözümünü bilenlerin yardımını bekliyorum teşekkürler

Bu bir sorun değil. Belli zaman sonra gözükecektir. Gözükmesini neden istiyorsunuz onuda anlamış değilim.

• Güncelleme yapmadan sadece indirin, o zaman gözükmesi lazım.

• Millet görünmemesi için uğraşıyor. Bence boşverin görünmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zymnax -- 7 Nisan 2013; 15:29:41 >
  • Bendede gorunmese keske illa jb istiyor telefon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende jb var ama hala görünüyor nasıl kaldıraağım bunu. indirme yerine giriyorum ordada güncelleme görünmüyor
  • Ben biraz takıntılı bir insanım aldığım ürün tüm fonksiyonlarının yerine getirmesini isterim. Bu telefonu 5 ay araştırdıktan sonra aldım zaten. Her şekilde üstüne düşüyorum. Gözükmesinin bence bir sakıncası yok. Zaten güncellemeyi yaptım şuan belki 6.1.4 çıkarsa o zaman görürüm

• quote:

Ben biraz takıntılı bir insanım aldığım ürün tüm fonksiyonlarının yerine getirmesini isterim. Bu telefonu 5 ay araştırdıktan sonra aldım zaten. Her şekilde üstüne düşüyorum. Gözükmesinin bence bir sakıncası yok. Zaten güncellemeyi yaptım şuan belki 6.1.4 çıkarsa o zaman görürüm

Bizde araştırıp aldık herhalde(kendi adıma konuşuyorum) Çok fazla üstüne düşmeyin şunun sonra başına bir şey gelecek.

Ayrıca çok göze batıyor Ayarlarda (1) işaretinin çıkması. Hiç gözükmesin daha iyi.

• Valla sinirimden sırf o 1 işareti gözükmesin diye sürüm güncelledim. 1 tane bile bildirimli ikon bırakmamaya çalışıyorum durmadan dikkat dağıtıyor diye. İlginç bir örnek olmuş bu
  • en büyük sorunun bu olsun. Şikayet etmeye değmez.
  • Arkadaşlar iOS 6.1.4 ü bekledim ve yazılım güncelleme kısmına hiç tıklamadım. Ve hala gözükmedi. Şu an aynı sıkıntıya yine karşılaştım. Güncellemiycem bekliycem 7 çıkınca artık. Ama takıntı yaptım iyice

• quote:

Arkadaşlar iOS 6.1.4 ü bekledim ve yazılım güncelleme kısmına hiç tıklamadım. Ve hala gözükmedi. Şu an aynı sıkıntıya yine karşılaştım. Güncellemiycem bekliycem 7 çıkınca artık. Ama takıntı yaptım iyice

Telefonu hemen servise götür, bu çok büyük bir problem. Ben hayatım boyunca iphone da böyle bir problem görmedim. Telefon çiziliyor, yamuluyor, konuşmada ses gelmiyor, gitmiyor vs.. diye şikayet eden var. Senin sorununun yanında onlar sorun mu? Nasıl çıkmaz o 1 işareti.

• quote:

Arkadaşlar iOS 6.1.4 ü bekledim ve yazılım güncelleme kısmına hiç tıklamadım. Ve hala gözükmedi. Şu an aynı sıkıntıya yine karşılaştım. Güncellemiycem bekliycem 7 çıkınca artık. Ama takıntı yaptım iyice

Normal. Guncelleme cikinca hemen gozukmez, 15-20 gun sonra gozukur. Bekle olacak yani.

• quote:

O "1" uyarısını illa hemen görmek istiyorsan; telefonu önce wifi ye bağla sonra şarja tak. Daha sonra şarja takılıyken ayarlar>genel>yazılım güncellemesi kısmına gir. Bunu yaptığında güncellemeyi otomatik olarak indirmeye başlayacak fakat senin onayın olmadan yüklemeyecek, merak etme. Güncelleme indikten sonra ana menüye döndüğünde ayarlar simgesinin üstünde hasretle beklediğin "1" uyarısını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0L6@ -- 6 Mayıs 2013; 12:39:35 >

• Arkadaş biz o işaret gitsin diye uğraşırız adam niye gelmiyor diyor ya

• Sen dua et sadece "1" gözükmüyor. Bende net son hızda olmasına rağmen güncelleme gözükmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ben şunu anlamıyorum telefonun içine ediyorsunuz sonra şusu bozuk busu bozuk. Ben sadece böyle bi şeyi dile getirdim bilen cevaplasın. Herkes yorum yapacak diye bir şey yok. Banane gözükmemesi için ne yapıyorsan yap ben gözükmesini seviyorum. Kimseyi de bağlamaz. Beş dakika önce ekrana uyarı geldi zaten güncelleme kullanıma hazır diye. Adam gibi cevap verenlere teşekkürler.adam telefonun üstüne oturuyor sonra yamuldu diyo . Suya düşürüyor sesi gitti diyo ne bekliyorsunuz anlamadım ki elektronik cihaz sonuçta.

• quote:

Hayır ben şunu anlamıyorum telefonun içine ediyorsunuz sonra şusu bozuk busu bozuk. Ben sadece böyle bi şeyi dile getirdim bilen cevaplasın. Herkes yorum yapacak diye bir şey yok. Banane gözükmemesi için ne yapıyorsan yap ben gözükmesini seviyorum. Kimseyi de bağlamaz. Beş dakika önce ekrana uyarı geldi zaten güncelleme kullanıma hazır diye. Adam gibi cevap verenlere teşekkürler.adam telefonun üstüne oturuyor sonra yamuldu diyo . Suya düşürüyor sesi gitti diyo ne bekliyorsunuz anlamadım ki elektronik cihaz sonuçta.

Senin bu çok çok çok büyük problemin çözüldü ya gerisi önemli değil. Çizilme, yamulma da neymiş senin sorununun yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1905e -- 8 Mayıs 2013; 22:31:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.