Şimdi Ara

Ayarları manuel olarak yapılan makine istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumu tam olarak tarayamadım. Aslında genelde makine bazında tavsiyeler var ancak ben Digital fotoğrafçılık konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Bu konuda hevesliyim kendimi geliştirmek istiyorum. Özellikle manzara fotğrafları çekmek istiyorum.(Bir de HDR linki içinde yayımlanan fotğraflar gibi göze hoş gelen fotoğraflar) Bana başlangıç olarak kullanabileceğim ayarları hem manuel hemde auto olarak yapan 350-400 YTL civarında iyi bir makine lazım. Lütfen Digital fotoğrafçılık konusunda deneyimli üyelerden bu konuda yardım etmelerini istiyorum. Aslında Bir makine beğendim ama çok pahalı olduğu için alamıyorum. Fujitsu Finepix S5600 10X optik zoom'u varmış. ama başlangıç için bu kadar para harcayamam sanırım. Hepinize iyi çalışmalar

• canon a 530 veya 540 veya kodak z 740 aklıma gelenler.
  • arkadaşım ben hayatımda hiç dijital fotoğraf makinası kullanmadım ama bende casio ex-s600 alıcam ancak araştırmalarım sonucunda dijital fotoğraf makinası ile ilgili bayaa bilgi edindim 300-350 YTL ye fazla verimli bir makina alamassın ancak dediğin gibi sen profesyonel değilsin bu para sana yeterli olacak makinalar almana yardımcı olacaktır ancak bütceni biraz daha kas ve bu ürünü al bence makina son derece ince 16-17 mm ve makina neredeyse casio ex-S600 e rakip olabilecek özelliklerde fiyatı 399 YTL teknosada ürünün linki ise aşağıda ;

İŞTE LİNK (bu yazının üstüne tıkla)

ürünün incelemesi ise bu linkte :http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/ex-z60.html
    buda örnek foto ve videolar :http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/ex-z60_samples.html

umarım yardımcı olabilmişimdir bu arada verdiğim linklerde solda bi pencere var select review page yazıyor ordaki sayfalara tıklayarak bu makinayı inceleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 9 Aralık 2006; 23:25:46 >

• casio exilim çok güzel ve çok ince bir makıne.ancak manuel özellk varmı bilmıyorum.
  • Bence Canon A520 tavsiye ederim 530 ve 540 karşılaştır derim
    sn onurum88 haksızmıyım sizce
  • manual ayar sana fazla yaramaz 1-2 tane ayarı manual olan bir makina senin işini daha iyi görür çünkü profesyonel değilsin ve fotoğraf çekerken çok zorlanırsın manual de bu nedenle bence senin için en iyisi casio ex-Z60 ama illede hepsi manual olsun dersen arkadaşlarınnda dediği gibi canon a serisinden kendine göre bir makina seç onlarda hem manual hemde otomatik ayar bulunuyor ancak video yada fotonun yanında biraz onem verirsen z60 çok iyi bir tercih 0lur senin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.