Şimdi Ara

AYDA 100 TL TAKSİTLE GENERAL MOBİLE GM8 FIRSATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile en güncel teknolojilere, ulaşılabilir fiyatlarla erişmek isteyenler için GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modellerinde taksitle satın alma fırsatı sunuyor.

Kampanyadan yararlanan kullanıcılar Google’ın ‘Android Go’ versiyonunun dünyadaki ilk ürünü olan GM 8 Go’ya 100 lira taksitle sahip olabilecek....

BİLİSİMEDYA
    Ayda 100 tl taksitle GM8 Go fırsatı
    https://www.bilisimedya.com/2018/12/ayda-100-tl-taksitle-gm8-go-frsat.html

• 2 tane aldık (türktelekom ve mağazadan) ikiside berbat + berbat çıktı. 2 hafta sonra nedense yavaşlamaya başladılar. (-ki telefonları kullananlar bayan ve uygulama filan yüklememişler bile) resetler, fabrika ayarlarına döndürme telefona 2 hafta gidiyor. Sonrası tekrar aynı.

Kullanıpta memnun olanlar var ise bir şey diyemem ama tecrübem aman ha aman uzak durun diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 8 Aralık 2018; 12:3:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMAN HAAA ! UZAK DURULMASI GEREKEN MARKA.

Türkiye’nin en çok tercih edilen üç akıllı telefon markasından biri olan General Mobile !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 8 Aralık 2018; 12:5:54 >
  • Gm şahsen ben almam

• Bilmiyorlar ki nasıl elden çıkarsınlar
  • Almayın işe yaramaz telefon...şu an ,,gm5 plusdan yazıyorum..bunu alacağınıza gidin Xiaomi mi a2 lite alın

• Piyasada 2000 liraya bulunan Gm9 pro taksitle 2700 liraya geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ye android telefon
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyimlediğim en kötü android telefonları üreten firmadır şahsen . hele o servisi aman benden uzak dursun .
  • bluENight kullanıcısına yanıt
    Servis aynı gün 2 3 saate teslim ediyor. Neresi kötü?

Lg aldım servis 7 10 gün süre verdi. Yedek telefonda yok. Xianomi zaten servis yok garanti yok.

Telefon orta ayar hiç yüksek değil felan deyin de servise laf etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi sitesinin reklamını yapmak için böyle saçma haberleri fırsat diye koyarsınız buraya. Buradakiler de yer.

• Kardeşimin Gm 5 Plus telefonunu ekran sararmasından servisine götürdüğümüzde; kullanıcı hatası, yanlardan baskı yapılmış, darbe yemiş cihaz denilip geri veren bir firma, kısacası REZALET. TAVSİYE ETMİYORUM.

• Geçen senelerde GM6 almıştım. Sonra bizim bir elemana verdim telefonu yoktu. 20-25 gün sonra bana telefon bozuldu diye geri geldi. Seervise götürdüm telefonun anakartı eğilmiş dediler. Adamlar tabi mikroskop ile bakıyorar ya ben bir eğiklik görememiştim. Sonra başka bir telefoncuya götürdüm. Onun dediğine göre servis anakart arızaları için direk anakart eğilmiş diyormuş konyada. O sebepten dolayı para verirmisiniz diye sorarsanız vermem.
  • Arkadaşlar neye göre veriyorlar kkb ye filan mı bakıyorlar ? emekliye verirler mi bilgisi olan var mı
  • Diğerlerini bilmem ama gm9 pro iyi gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Servis aynı gün 2 3 saate teslim ediyor. Neresi kötü?

Lg aldım servis 7 10 gün süre verdi. Yedek telefonda yok. Xianomi zaten servis yok garanti yok.

Telefon orta ayar hiç yüksek değil felan deyin de servise laf etmeyin.
    oldu beyim sen istedin diye servise laf etmeyiz ekran sararması şarj soketi vs bi arat bakalım internette kaç kişi mağdur olmuş . ayıp be göz göre göre insanları yanlış yönlendiriyorsun.

www.sikayetvar.com
    Telpa Servis - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/telpa-servis
    bak bakalım kaç kişinin telefonu garanti dışı kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 8 Aralık 2018; 13:55:11 >

• Bi tanede ben vuracaktımda vuran vurmus zaten. Uzak duruh uzakkk ayda bi liraya almam

• quote:

Orijinalden alıntı: BiBeR10x

Arkadaşlar neye göre veriyorlar kkb ye filan mı bakıyorlar ? emekliye verirler mi bilgisi olan var mı
    GM6 yı aldığımda kbb ye göre veriyorlardı. Sorgulama yapıyorlardı o zaman. 6 aylık taksitlere bölüyorlardı. ilk taksiti peşin olarak telefonu aldığın bayiye veriyordun. Kalan kısımları da halkbankasının bankamatiğindeki ödemeler sekmesinde bulunan yerde genpa ödemesi olan yerden yapıyordun.
  • Telefon biraz kullanıcı biraz şans işi arkadaşlar Samsung alıp LG alıp sorunu olmayan var mı , var. O yüzden de ilk çıktığı zaman aldığım gm6 hala şu an işimi görüyor. Bir kere servise götürdüm arkadaşın dediği gibi yarım saat olmadan halletiler sağolsunlar. Hangi markada bu kadar kısa zamanda çözüm alıyorsunuz onu düşünün. GM teknik servis olarak bütün markalara bin basar. Açık ve net

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Piyasada 2000 liraya bulunan Gm9 pro taksitle 2700 liraya geliyor.
    vade farkı bindirmişler, keriz.avi yani

• bluENight kullanıcısına yanıt
    Övülen xianomi servis yok garanti yok. Samsung lg sony desen aç onlar kadar fazla şikayet bulursun.

Android one 2 tane gm 5 plus kullanıyoruz halen. Çevremde bir çok gm var. Orta karar alt telefonlar.

Ekran sararması bir çok kullanıcı cihazı yenikendi. Benimde çıtası soyuldu diye ekran değişti. Servisi hızlı 2 saatte telefonu yapıp veriyor. Diğer hangi firmada bu var. Bir ara şarj soketi yüzünden mağdur ettiler tamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.