Şimdi Ara

ayda 1000 tl civarı kazanmak için ne yapmalıyım( tüm gün boşum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koleksiyon ürünleri al sat. 3'e aldığını 5'e sat. koleksiyon ürünlerini restore et sat. 3'e aldığını 10'a sat. ben yapıyorum memnunum. oturduğum yerden ayda 2k kazandığım bile oldu. yeter ki pazarı olan, orta-zor derece restore edilebilen, ele aldığın zaman değerini hissettiren ve uyguna alıp, pahalıya satabileceğin bir ürün olsun.

migroslarda 10 liraya satılan ufak boy (1:64 ölçek) hotwheels arabalarından alıp satanlar var fakat bu zor bişey. çünkü her yerde ulaşılabilir ve restore etsen bile bi değeri yok. 10'a alıp 70'e koyan var ama neredeyse 2 senedir bekliyor hâlâ daha ilanda.

• Yutubır ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    NFT çizip satma olayı nedir hocam hiç anlamadığım şeyler genel olarak anlatabilir misin biraz bunu ?

• Al sat işleri biraz sıkıntı benim için ya restore etme ya da koleksiyonlardan hiç anlamıyorum maalesef benim aradığım şeyi tam anlatamıyorum da sanırım vasıfsız işçiyim tam anlamıyla

Yani biri dese mesela şunu al şuraya götür altıma da motor verse yapılır ama o işe bir girdiğin zaman tam zamanlı çalışıyorsun sürekli onun serbest çalışan modeli olsa çok iyi olur kafasına göre ve az neyse anlatamıyorum ben

• highest in the room kullanıcısına yanıt

bu z kuşağının araştırmama problemi de var. youtube yaz her şey detaylıca anlatılıyor.

sen de hiç bir şeyden anlamıyorsun,onu yapamam bunu yapamam. o vakit git kendini geliştir.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    ne z kuşağı lan 23 yaşına girecem

• Mining yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    o tarz şeyler için bir birikimin olması gerek dostum hiçbir bilgi birikimim yok ayrıca mining dediğin şeyde yüksek kazançlar var öyle bir derdim yok dediğim gibi sadece 600-700 civarı getirsin bir şey yeter VASIFSIZIM

editör arayan var sırf yazılım değil. online destek elemanı arayan da var.

Z kuşağı veya Z jenerasyonu, 1997 ve 2012 seneleri arasında doğan insanları kapsayan temel bir demografik sınıflandırmadır

tr.wikipedia.org
    Z kuşağı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Z_ku%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1
  • Yabancı dil biliyorsan tercüme bürolarına git tercüme işi(tz vs.) varsa onu evde tercüme edip teslim et. Biz öğrenciyken böyle yapıyorduk.

hocam o bahsettiğin türevde tam zamanlı olmadan, imza atmadan, ruhunu satmadan "bu hafta 3-4 gün gideyim biraz çalışıp geleyim" işler olsa olsa amerikada avrupada falan olur dogwalker'lık gibi, bulaşıkçı olarak tam zamanlı çalışmadan haftalık falan girip çıkabilceğin kafeler bile olur oralarda, ama aradığın türden bi şeyi Türkiyede bulamazsın. 600-700 de olur diyosun da internetten 600-700 kazanmak hoş fikir olurdu yani evet. İmkansız değil ama bayağı düşünmeyi gerektiriyor çünkü spesifik metodik bi yolu yok internetten para kazanmanın, kendi yolunu düşüncen bulcan belki öyle olur. altıyüz maltıyüz, kolay olsa o zaman herkes çatır çutur o 600'ü kazanırdı internetten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 11 Ekim 2021; 1:10:32 >
  • Metin 2 veya knight para kas paraları sat.
    Şempanze kadar zeki olan herkes yapabiliyor.
    Normal insan iqsüne sahip olduğunu düşünüyorum. Yapabilirsin.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    ayda ne kadar kazanırım tahminen knighttan ? Bir de benim mmorpg geçmişim de kültürüm de yok nasıl alışacağım ki oyuna birden şak diye kasılmaz herhalde para önce belirli seviyeye gelip belirli bossları felan bilmek lazım

• Çevrende düğün salonları var ise git oradaki şefle konuş. Haftasonunda veya boş günlerinde ekstra garsonluk yaparsın. Bende garsonluk edemem vs diyordum. Adam gibi ilk iş deneyimim garsonluk oldu güzelde yaptım. Ben bie tanıdığım sayesinde böyle düğünlere ekstraya gidiyordum 90-100 + bahşiş alıyordum. Pandemi öncesi 8-10 saat, pandemi zamanında 6 saat çalışıyorduk. Haftasonları bile gitsen 800 alırsın aylık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Internetten araştırman millete sorup öğrenmen lazım. Çokta kolay değil ama mümkün.

3000 TL kazananlar var diye duydum hadi onlar proftur. Sen 1k kazanırsın bence.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    mantıklı aslında benim gibi tipler için ideal bir para kazanma yöntemi ama mmorpg geçmişi olmayan kişiler için zor olur hatta çok zor olur benim beynim basmamıştı bu mmorpg oyunlarına hiçbir zaman

• En kesin yolunu söyleyeyim.. (yaşadığın yer göz önünde bulundurularak) hacizli malları takip et, bütçene uygun olanları al-sat.

• nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama el arabası al pazarlarda teyzelerin poşetlerini taşı muhtemelen senin istediğin paraları kazanırsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.