Şimdi Ara

Ayda 2-3 kilo vermek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyum 1.76 kilom en son 88 di kilo vermek istiyorum okuldan gelince zamanım pek yok yürüyüş vs yapacak..göbeğim var yani sıkıldım artık hazirana temmuza kadar eritmek istiyorum .. neyapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimbimbim -- 28 Aralık 2010; 20:52:04 >

• sıfır ekmek , onun yerıne pılav makarna ayarında abartıya kacmada , makarna haslama ozellıkle , yagsız yemekler salata meyve , gunde duzenlı mekık ve sınav calıs , alt karın ust karın ıcın nette ara bulursun , hepsı bu kadar , rahat rahat verırsın kılolarını
  • valla hocam mekik kilo verdirmiyo diye duydum yağları kasa çeviriyo daha cüsseli daha geniş olunuyormuş yoksa günde bayaa çekerim onun için uzak duruyorum mekikten

mekik kilo verdirir mi ?

failimi farkettim
  • bende almak istiyorum takas edekmi?
  • Kaslı ol ama yaglı olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimbimbim

valla hocam mekik kilo verdirmiyo diye duydum yağları kasa çeviriyo daha cüsseli daha geniş olunuyormuş yoksa günde bayaa çekerim onun için uzak duruyorum mekikten

mekik kilo verdirir mi ?

failimi farkettim

Yağlar kasa çevrilmez. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur. Kasa dönüşen yediğin besinlerdeki proteindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

quote:

valla hocam mekik kilo verdirmiyo diye duydum yağları kasa çeviriyo daha cüsseli daha geniş olunuyormuş yoksa günde bayaa çekerim onun için uzak duruyorum mekikten

mekik kilo verdirir mi ?

failimi farkettim

Yağlar kasa çevrilmez. Yağ bir maddedir kas ise bir dokudur. Kasa dönüşen yediğin besinlerdeki proteindir.

bilimsel bilgi terk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream3rn

quote:

mekik kilo verdirir mi ?

failimi farkettim

Ayda 2-3 kilo vermek istiyorum

• benim kuzenmde kalcasıyla sorunu var (erkek) 177 kilosuda 70 ama kalcası biraz geniş şınav çek diyorum ama pek çekemiyor var mı bi hal çaresi söyleyim hemen
  • Mekik kesinlikle göbek eritmez. Karın kaslarını güçlendirir. Göbeği eritmek istiyorsan cardio yapmalısın. Yani koşu, bisiklet, yürüyüş vs...Tabi bunları yapmakla yetmiyor. Ekmek, tuz, fastfood, şeker(tamamen olmayabilir), birayı çıkarman gerekir. Bol bol acı kahve iç, bir süre sonra yemek yemek istemezsin. Pek sağlıklı değil ama işe yarıyor.
  • Geçen yaz 1 ayda 10 kilo vermiştim, sıkı diet ve sıkı sporla.. Verdikten sonra bilinçli davrandığım için verdiğim kiloları almadım. Boyum 1.90 küsür zaten 110 kiloyum, kilolu göstermiyorum boyum sayesinde, bu yazda bi 10 kilo verebilirsem bildiğin fit olabilicem (: Kalıpta var, biraz daha üstünde durursam herkesin sahip olmak istediği bi vücut ve kalıba sahip olabilirim (:
  • Orada yer çekimi daha az, 2-3 kilo sorun olmaz
  • okuldan gelince pek zamanım olmuyor yürüyüş yapıcak buna alternatif ne yapabilirim
  • up
  • cevap bekliyorum.
  • bi kız bul ve her gün düzenli seks yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oolumbakgitt -- 29 Aralık 2010; 18:39:51 >
  • Hiçbirşey yapmana gerek yok, 2 tabak yiyorsan 1 tabak yiyeceksin. Bu kadar basit. Sadece yediklerime dikkat ederek 2 aya yakın sürede 10-12 kilo verdim. Gören arkadaşlar sana ne olmuş, ne göbek kalmış ne birşey diyor
  • Dizanteri ol
    1 haftada 8 kilo vermiştim.
  • beyler einsteinlık yapmayın kız bul falan diye @radyasyon bu mantıklı ama 2 ayda 10-12 kilo pek mantıklı gelmedi
  • yemeği az yiyecen
    çok yemek yeyip spor yapsan bi halta yaramaz
    ben beygir gibi koşardım ama fazla yemek yerdim kilo vermek yerine aldım yemekten azalt spor yap yapma kilo verirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.