Şimdi Ara

AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITESI TIP FAKULTESI 2017 GIRISLILER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes universitesini yazmis bi bizin ki yoktu bende olusturayim dedim eyy beyler bayanlar
    Simdi biz orda ne yapacaz ne edecez bilgisi olan var mi yurtlar hangisi denize uzakmisiz bayagi...yazin biseer universitemiz degerlenir belki:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aydınlıyım. Allah sabır versin ben 18 yaşıma kadar zor dayandım aydında. 6 sene aydında yaşanır mı tövbe allah kolaylık versin şimdiden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: theiq

Hocam aydınlıyım. Allah sabır versin ben 18 yaşıma kadar zor dayandım aydında. 6 sene aydında yaşanır mı tövbe allah kolaylık versin şimdiden :)

Yapma hocam içimizi karatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DctrDr

quote:

Orijinalden alıntı: theiq

Hocam aydınlıyım. Allah sabır versin ben 18 yaşıma kadar zor dayandım aydında. 6 sene aydında yaşanır mı tövbe allah kolaylık versin şimdiden :)

Yapma hocam içimizi karatma

Dostum 5 senedir istanbuldayım üniversite dolayısıyla emin ol tatillerde filan insanın gidesi gelmiyor ya. Ailem olmasa ayak basmam.

Öncelikle insanı iyidir o konuda sıkıntın olmasın. Ancak sosyal hayat yok denecek kadar az. Bir tane bulvar var sabah akşam orayı yürürsünüz artık ha bi de forum aydın :) yazları oldukça sıcaktır öğle vakti dışarıya adım atamazsın o derece. Ulaşım yönünden zayıftır. Hadi kuşadasına gidip takılıp döneyim diyemezsin son araba 8-9 o civardadır yani.

Hele büyükşehirlerden birinden aydına geliyorsanız çok fena sıkılacaksınız. Yani demem o ki üniversite şehri hiç değildir anca 30+ dan sonra yaşanır.

• theiq T kullanıcısına yanıt
    Dostum sonuna kadar katılıyorum yazın şehir merkezi boş olur millet kuşadasına didime kaçıyor, sosyal ve kültürel faaliyetler minumum düzeyde ama güzel olan ulaşım konusunda çok rahat bence her yere rahat gidilip geliniyor. Üninin konumu dağbaşı olması biraz sıkıntılı okuyacak arkadaşlara başarılar :))

Diyarbakirdan gelecem buyuksehir sayilir da ama bence burdan iyidir :)))

Hocam bu aydinin iyi biseyi yok mu yav olmadi hafta sonlari izmire kacariz olmaz mi ?

Ciddimisin hocam o kadar mi kotu bi sehir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • koyukahvelider K kullanıcısına yanıt
    Yazin bizde kacariz kusadasina ama kisin ve ilkbahar ne yapacaz bide sıkılınca bi debiz havasi almak istesek cok cok uzak mi

• Hocam ben de Aydın'a geliyorum tıp fakültesi.Kyk çıkmazsa adam akıllı yurt bulmak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.