Şimdi Ara

Aydın tyt deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aydın'ın 10lu genel tyt denemesi nasıl dostlar? Zorluğu nedir? Bir de boyama kitabı mı acep?

• Hocam 2021 basımdan bahsediyorsan bilgim yok ama eski basımı gayet zor sınav seviyesinin üstünde denebilir bence.

• ssmaug S kullanıcısına yanıt

hocam bu zorluk geliştiren bir zorluk mu, yoksa bomboş sırf zor olsun diye yapılmış bir zorluk mu?

• hocam son seviye olarak çözülebilir bence onun dışında saçma gelebilir

• Up
  • Up
  • Hocam ben aldım, daha çözmedim ama iyi gibi bence. Öyle boyama kitabı değil. Yer yer klasik sorularda var. Türkçe paragraflara bakmadım ama dil bilgisi orta seviye olmuş. FKB de ise iyi sorular var, biraz kıyıdan köşeden sormuşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • laplasyen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim . çözünce yazar mısınız ?
  • Hocam ben yanlış okumuşum kusura bakmayın tyt mat denemesi geldi aklıma direk genel denemesi hakkında bir fikrim yok

• Hocam 1. denemeyi çözdüm. Türkçe genel olarak zor olmuş, dilbigisi fena olmuş hatta. Sosyal, çoğu yorum olmak üzere azıcık da bilgi istiyor. Fen ise biraz zor olmuş sanki, fazla detay koymuşlar. Matematik ise çok kolay olmuş. Çok güzel sorular var, işlem yapmadan mantık ile çözülen. Ama matematik genel olarak kolay olmuş, problemler bu kadar kolay çıkmıyor. İlk deneme böyleydi, umarım diğerlerinde matematik bu kadar kolay değildir.

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Türkçenin zor olmadı aslında güzel ÖSYM seviyor zor Türkçe sormayı . Bu özellik bile aldırabilir bu denemeyi . Tabi diğer denemelere de bakmak lazım . Hep böyle mi acaba diye
  • şimdi 3. yü çözdüm türkçe soruları o kadar berbat ki her denemede en kötü 34 yapan ben 26 yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.