Şimdi Ara

Aydın Yayınları vs Palme Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
39.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce hangisi daha iyidir birisini almayı düşünüyorum

• Palme eski basımla aynı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence aydın al sonra 345 çıkınca onu al palme devri de bitti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aydın siler atar
  • ikisinden birini alacaksan kesinlikle palme ama palmeden sonra aydın coz vaktin olursa. 345 falan alma denemelerindeki kimya soruları cok iyi degildi + yeni kitabıyla resmen şov yapmış tyt mat mı lan bu sekilli renkli yeni nesil orijinal sorular soruyosun ? sınav yine palme gibi gelicek herkes susup oturucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

ikisinden birini alacaksan kesinlikle palme ama palmeden sonra aydın coz vaktin olursa. 345 falan alma denemelerindeki kimya soruları cok iyi degildi + yeni kitabıyla resmen şov yapmış tyt mat mı lan bu sekilli renkli yeni nesil orijinal sorular soruyosun ? sınav yine palme gibi gelicek herkes susup oturucak.
    Limit kimya nasıl?
  • Palmenin devri bitti artık. 345 Tyt çıktı, 345 Ayt de çıkacak, Aydın yayınları çıktı, Çözüm 3D var + Bilgi sarmal var, Yayın denizi var. Hepsi de kaliteli ve video çözümlü.
    Palme, kitaptaki soruları hiç bir ücret talep etmeden, öğrenciler için soruları tek tek çözüp youtubede paylaşacak olan öğretmenlere de izin vermiyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 27 Ekim 2018; 14:19:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Aydın yayınları çözümlü mü peki ?

• Palme kaliteli fakat bazı sayisal soruları saç baş yoldurtuyor ve gereksiz. Ben Tyt kimyasını çözüyorum ve son derece gereksiz sorular barındırıyor bazı testlerde. Aytsine başlamadım umarım o da öyle değildir

Fiziğini zaten sakın almayın ne tyt ne ayt. Yayındenizi Nihat bilgin varken yüzüne bakmam

Biyolojisini bilemem

Üç dört beş tyt kimyaya gelince ben onu da saçma buldum ÖSYM tarzı diye sanki sicmislar biraz

Kimyada çap yayınlarına bakmak lazım bir de ben Tyt kitabını aldım yakında incelemesini atarım buraya

• aydın yayınlarının seviyesi nedir palmeyle kıyaslarsak? daha önce duymamıştım da
  • aydın çözümlü evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 27 Ekim 2018; 15:15:35 >
  • Mezunsan ikisini de bitir

• aydın kimya > palme kimya
  • Okyanusun kimya biyolojisi nasil sizce tm icin ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xy z kullanıcısına yanıt
    kimse pek kullanmıyor bu forumda. iyi olsaydı adı geçerdi ama adı geçmiyor pek.
  • Kullanan birisi olarak yorumlayiniz lütfen

• okyanus yayınları genel olarak beğenilmiyor bence
  • 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Master matematik kitabı nasıl?

Şimdi Aydın > Palme diyenler neden böyle diyor; kesinlikle Palme diyenler neden diyor ?

• bu aydın yayınlarının kimya aytsi mi bahsettiğiniz, o mu iyiydi?
  • Neden herkes kimyada Palme öneriyor hiç bilmiyorum. Bir bakıyorum çok kolay konudan çok kasıntı soruları var, bir bakıyorum zorlaması gereken konuda basit basit sorular. Kenarlarındaki konu özetleri iyi güzel ama soru bakımından bence Palme çok monoton. Kimya temelinizde sıkıntı yoksa ben kesinlikle önermiyorum Palme'yi.

Aydın da çok konuşuluyor, inceledim ama öyle ahım şahım güzel yanını göremedim. Yine de Palme'ye tercih ederdim sanırım.

Bence kimya için en iyi yayın Fen Bilimleri. Zor zor diyenler olacaktır ama testlerinde birkaç kasıntı soru hariç genellikle sorular öğretici ve orta düzey.

Bu arada Paraf'ın da Kimyasını beğeniyorum. Bir SB daha alacak olsaydım muhtemelen Paraf seçerdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.