Bildirim
Aygıtlar ve Yazıcılar Saat işareti
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
logitech g810 klavyesi kullanıyorum bazı tuşlar geç basıyor bazen çift basıyor ne oldu anlamadım çözümü format mı -
O sayfayı açtıktan sonra saat ikonunun birkaç saniye sonra kaybolması lazım normalde. En son yaptığın güncellemeyi kaldırmayı denedin mi? -
yeni format attım tekrar oldu -
Win10 kullanıyorum. Donanım takıp çıkarmasam da arada donanım bulundu ya da donanım kaldırıldı sesi çıkıyor. Bazen seriye bağlıyor. O sesi duyduğumda, sistem tepsisinde, donanımı kaldır, çıkar tuşuna sağ tıklayıp, aygıtları ve yazıcıları aç dediğimde, üstteki gibi bir saat işareti vardı. Tüm donanımları geziyordu sıra ile o saat işareti ve kayboluyordu. Microsoft, pdf yazıcılarda sabit kalmıştı. Bu iki yazıcıyı sağ tıklayıp kaldır dedim. İşlem yapmadığım halde, bu donanım bulma/kaldırma seslerinin ve saat işaretinin anlamını bilen var mıdır?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X