Şimdi Ara

Ayı Vuran WArmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
19.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim hiç ayı vuran yokmu ya ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ayı Vuran Tabanca Var mı?

Bir ayıya karşı kendini savunmak için tabanca kullanmayı düşünüyorsan, silahının yeterli güçte olup olmadığını bilmek çok önemlidir.

Çoğu tabanca, bir ayı gibi büyük bir hayvanı durduracak kadar güçlü değildir. Ancak, kalibresi ve mermi tipi doğru seçilmiş bazı güçlü tabancalar ayılara karşı etkili olabilir.

Genellikle, ayılara karşı etkili olduğu düşünülen tabanca kalibreleri arasında .44 Magnum, .454 Casull ve .500 S&W Magnum yer alır. Bu kalibre tabancalar, ayının kalın derisini ve kemiklerini delebilecek mermiler kullanırlar.

Tabanca ile ayı avına çıkmayı düşünüyorsan, seçtiğin silahın ve merminin kalibresi ve durdurma gücü hakkında kapsamlı bir araştırma yapmalısın. Ayrıca, bir ayı saldırısına uğrarsan tabancını nasıl doğru kullanacağını da öğrenmelisin.

Bir ayı saldırısından kurtulmanın en iyi yolu ondan kaçmaktır. Eğer kaçmak mümkün değilse, kendini bir ayı spreyi ile savunabilirsin. Ayı spreyleri, saldırgan ayıları caydırıcı ve devre dışı bırakıcı bir kimyasal madde püskürtür.

Tabanca ile ayı öldürmek son çaredir ve yalnızca hayatının tehlikede olduğu durumlarda kullanılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ayı vurup ne yapaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

ayı vurup ne yapaklar
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    ayı yasak die biliyorum ama kaz daglarında vurdular gördüm ama vurma sebebide ayı kızmısmı ne saldırıya gecmis o zaman vurmuslar hatta yasak oldugu işcin almamıslardı sonra gittiler gene yuzduler deriyi getirmislerdi. av gezisinde görmüstük
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtsrn

ayı yasak die biliyorum ama kaz daglarında vurdular gördüm ama vurma sebebide ayı kızmısmı ne saldırıya gecmis o zaman vurmuslar hatta yasak oldugu işcin almamıslardı sonra gittiler gene yuzduler deriyi getirmislerdi. av gezisinde görmüstük

Alıntıları Göster
    Ayıyı öldürmek içinde yivli tüfek ister. Türkiyede yivli tüfekler serbest mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Alıntıları Göster
    atıcı arkadaşlar varmıki
  • quote:

Yivli tüfekler serbest ama sadece MKE ithal edebiliyor ve inanılmaz fahiş fiyatlara satılıyor. Orta seviye .22lr bir tüfek 5000 dolar civarı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Yivli tüfekler serbest ama sadece MKE ithal edebiliyor ve inanılmaz fahiş fiyatlara satılıyor. Orta seviye .22lr bir tüfek 5000 dolar civarı...

Alıntıları Göster
    Ayı boğan var

Not: Her kim ki Ayı vurdum derse yalandır, çifte ile ayı vurulmaz. Ayrıca TR'deki av meralarında ayı bulunmaz, rastlayan varmış ama ne denli doğrudur bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 24 Kasım 2010; 11:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Ayı boğan var

Not: Her kim ki Ayı vurdum derse yalandır, çifte ile ayı vurulmaz. Ayrıca TR'deki av meralarında ayı bulunmaz, rastlayan varmış ama ne denli doğrudur bilmem.

Alıntıları Göster
    1 tane vurmuştuk
  • quote:

Ayı boğan var

Tokat'ın bir köyünde çalışıyorum. Malesef buralarda bazen vuruyorlar. Otomatik av tüfeği ile...Yavrulu olanları da affetmiyorlar. Dilerim vuranların dötüne domdom patlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Ayı boğan var

Tokat'ın bir köyünde çalışıyorum. Malesef buralarda bazen vuruyorlar. Otomatik av tüfeği ile...Yavrulu olanları da affetmiyorlar. Dilerim vuranların dötüne domdom patlar...

Alıntıları Göster
    Bizim oralarda ayı vurmak yasak heryerde yaksakta tarlaya bi giriyo ağaçları yıkıyo tarlayı mahvediyo haberlere çıktı baba kızımı kız kardeşlerimi ney parçalamış öle bişeydi herhalde.ama zor durumda vuruyolar onun yağı var çok para ediyomuş.ben 1 hafta önce ayının postunu gördüm biri vurup içini almış postu kalmış jandarma bi görse..

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin96

Bizim oralarda ayı vurmak yasak heryerde yaksakta tarlaya bi giriyo ağaçları yıkıyo tarlayı mahvediyo haberlere çıktı baba kızımı kız kardeşlerimi ney parçalamış öle bişeydi herhalde.ama zor durumda vuruyolar onun yağı var çok para ediyomuş.ben 1 hafta önce ayının postunu gördüm biri vurup içini almış postu kalmış jandarma bi görse..

Alıntıları Göster
    Katil ayıyı vurmak için usta avcılar gitmişti ama ne oldu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sivas'ın bir köyünde çalşıyordum ailecek ormana gitmiştik piknik için. yanımda torpil vardı beş tane yiğenlerimle oyun oynucaktık.Ayı bizim üstümüze geliyordu bizimkiler arabaya koştu bende ekmeyin içine 5 tane torpiili soktum yaktım ayının üstüne attım ayı ısırdı bi kısmını yedi bir patladı offffffffffffff çenesinin yarısı koptu ölmedi ama geri kaçtı hala yaşıomudur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificenTurk -- 21 Ekim 2011; 18:28:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MagnificenTurk

Sivas'ın bir köyünde çalşıyordum ailecek ormana gitmiştik piknik için. yanımda torpil vardı beş tane yiğenlerimle oyun oynucaktık.Ayı bizim üstümüze geliyordu bizimkiler arabaya koştu bende ekmeyin içine 5 tane torpiili soktum yaktım ayının üstüne attım ayı ısırdı bi kısmını yedi bir patladı offffffffffffff çenesinin yarısı koptu ölmedi ama geri kaçtı hala yaşıomudur bilemem

Gerçekse enteresanda gerçek olma ihtimali düşük.

1- Ayı üstünüze gelirken siz ekmeğin arasına torpil koymaya çalışıyorsunuz.

2- Torpilleri yakıp ayıya atıyorsunuz ayı alıyor ağzına , neden alsın.

3- Nasıl olduysa torpillerin patlama anı ile ayının ekmeği ağzına alma anı denk geliyor.

Bana inandırıcı gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 3 Kasım 2011; 14:15:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: MagnificenTurk

Gerçekse enteresanda gerçek olma ihtimali düşük.

1- Ayı üstünüze gelirken siz ekmeğin arasına torpil koymaya çalışıyorsunuz.

2- Torpilleri yakıp ayıya atıyorsunuz ayı alıyor ağzına , neden alsın.

3- Nasıl olduysa torpillerin patlama anı ile ayının ekmeği ağzına alma anı denk geliyor.

Bana inandırıcı gelmedi.

+99999

• Ayi vurmak g.t ister. Ayiya attinda vuramadunmi isin bitti celik kapiyi bile kirar da seni oldurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Babaannemi dedesi avbıçağıyla üzerine saldıran ayıyı öldürmüş.Köyde herkes öyle diyor ama nedenli doğru bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Babaannemi dedesi avbıçağıyla üzerine saldıran ayıyı öldürmüş.Köyde herkes öyle diyor ama nedenli doğru bilmem

Alıntıları Göster
    2 hafta önce karşılaştım koca oğlanla misket salladım bir tane kaçtı ayı. Tüfek tutukluk yapmasa vurulacaktı ama olmadı. Ayı da iyi niyetliymiş üstümüze gelse parçalardı valla

• quote:

Orijinalden alıntı: cn.gates

2 hafta önce karşılaştım koca oğlanla misket salladım bir tane kaçtı ayı. Tüfek tutukluk yapmasa vurulacaktı ama olmadı. Ayı da iyi niyetliymiş üstümüze gelse parçalardı valla

Alıntıları Göster
    2 gun once sabah 06:00 da karsi karsiya geldik arkadaslarla. üste şavrottin, alta tek kurşunu koydum nişan aldım arkadaşı bekliyom doldursun diye. Atayımmı dedim, "atma" dedi. Atayımmı dedim, "atma" dedi. Ayı kaçıyo. Arkadaşa döndüm baktım "Niye atmıyoz nan" dedim. "18 milyarın varsa atalım" dedi. :)) Şimdi kaymakamlıktan izin bekliyoz ayı avı için. Bu sıralar çok görünmeye başladılar, tehlike teşkil ettiği için izin bekliyoruz. bir kaç haftaya koyarım inşallah resmini...

• quote:

Orijinalden alıntı: Quarysma

2 gun once sabah 06:00 da karsi karsiya geldik arkadaslarla. üste şavrottin, alta tek kurşunu koydum nişan aldım arkadaşı bekliyom doldursun diye. Atayımmı dedim, "atma" dedi. Atayımmı dedim, "atma" dedi. Ayı kaçıyo. Arkadaşa döndüm baktım "Niye atmıyoz nan" dedim. "18 milyarın varsa atalım" dedi. :)) Şimdi kaymakamlıktan izin bekliyoz ayı avı için. Bu sıralar çok görünmeye başladılar, tehlike teşkil ettiği için izin bekliyoruz. bir kaç haftaya koyarım inşallah resmini...

Alıntıları Göster
    Ayı avı TR de yasak ve büyük cezası var.
    Vuranları şikayet edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.