Şimdi Ara

Ayıplı Mal Para iadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarbir yıl önce teknosadan aldığım p990i nin wireless ı bozuldu, 21 Kasım 2008 de Ankara Genpa ya verdim. Bir hafta sonra yapıldı diye verdiler ama yine bağlanmıyordu(Ağları görüyor ama bağlanamadı hatası veriyor), geri götürdüm tekrar servise aldılar. Bayramdan sonra yaptık deyip geri verdiler, yine yapılmamıştı üsttüne bir de şarj almıyordu, Tekrar götürdüm ve bu kez Istanbul a gönderileceğini tüm testlerin baştan yapılacağını söylediler. Cumartesi günü tekrar aldım ama wireless yine bozuktu. Bugün Sony Ericsson müşteri temsilcisiyle konuştum Genpaya götürmemi söyledi. Bende Bugün yine Genpa ya bıraktım cihazı. Sanırım ilçe belediyesindeki Tüketici Heyetine dilekçeyle başvurmam gerekiyormuş. Önceki servis fişlerini geri vermedikleri için ne yapmalıyım. İzlemem gereken yol nedir? Birde telefonu YTL üzerinden 599 YTL ye almıştım o zamanki dolar kuru 1.2 idi yani 500 dolar ediyor. Geri ödemeyi 599 YTL olarak mı 500 dolar olarak mı istemeliyim?
    Teşekkürler şimdiden...

• geri ödemeyi faturadaki ytl tutarı kadar ödeme yaparlar, telefonun da kutusunu, faturasını, kablolarını falan isterler, servis kayıtları konusundaki sorunuzun cevabını maalesef bilmiyorum
  • yapacağınız ilk işlem bulunduğunuz ilçedeki belediyede tüketici hakem heyetine dilekçe vermek..yaklaşık 3-4 hafta sonra sonucu açıklanacak ve %90 para iadesi kararı çıkacak (servis fişlerini unutmuyoruz tabi)

sonraki 15 günlük periyodda satıcı firmanın itiraz hakkı doğuyor..ancak itiraz edilse de edilmese de siz haklı çıkarsınız durum ayan beyan ortada..verim alınamayan bir cihaz var..bundan sonraki 1 aylık periyodda ise para iadesi var..yani toplamda 2. 2.5 ayda paranızı geri alabilirsiniz..bence yarın dilekçe verin servis fişlerini alıp..
  • bu konuyla alakalı gerekli bilgiler bu konuda mevcuttur

http://forum.donanimhaber.com/m_28624270/tm.htm tıkla
  • teşekkürler arkadaşlar bugün işlemlere başlayacağım
  • kolay gelsin..sonuçları bize bildirirsen seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.