Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sacma sapan bir baslik olmus. Passat'in almanya fiyati zaten tl'ye cevirince 122 bin lira ediyor. Bu almanyadaki sadece %19 vergili fiyat. Bizde bir de otv var...

Sucu arac satmaya calisan firmada degil paranizin degerini bu kadar dusurende arayin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

142 bine passat pahalı 138 e talisman ucuz mu

Renault fanlarına göre bedava

Kutu kola fiyatı ucuz biraz şekil ver al sana talisman 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sedatcet kullanıcısına yanıt
    Almanya'da bayi fiyatı 32.000 ben Euro ile çarparsak 128 bin ÖTV olduğu için 147 bin olmasının Vw nin fiyat politikası olmadığını belirtmek istedim. Türkiye ile Almanyayi karşılaştırıp Araba fiyatlarının aşırı yüksek olmasından şikayet etmek anlamsız. Sonuçta üretmeyen ülkeler aşırı ithalat ihracat açığını önlemek için hem vergi hemde kur farkı ile Vatandaşının borçlanmasıni önler.

En uygun paket fiyatı 22 bin

Ayda 211 Euro ile 10 yıl toplamda 26 bin euro ile alınır. Almanyada benim gibi asgari ücretin biraz üstü kazanan birisi bile bu aracı almak isterse alır. Ama çoğunluğu gereksiz bulduğu için almaz. Almanyada asıl uygun fiyat ikinci el arabalarda.

AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!

AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Evet hükümet değişse 50 bin liradan vericekler passatı Nickin doblocu zaten hükümet 5 kere değişsin passat yine sana 2 beden büyük gelir fiyat olarak, herkes ne olursa olsun alamayacağı araba için yorum yapıyor Yıl 2000'de bu hükümet yoktu Mercedes'e mi biniyordunda bu adamlar geldi seni dobloya mahkum etti

Gardaş biz arabayı hava atmak için değil binmek için alıyoruz. Allah'a şükür passattan çok daha iyi araçlara binecek durumumuz var. Ama ihtiyaç duymuyoruz anladın. 16 yaşındaki Doblo'm benim işimi görüyor mu? Görüyor. Arabamı seviyor muyum seviyorum. Bitti. Millete hava atmak için araba mı seçeceğiz

Doblo mevzusuni kapattıktan sonra konuya geri dönersek şu saatten sonra ekonomi gelecek ilk hükümetin elinde patlayacak zaten. Uzun bir süre hiçbir parti (ayrım yapmıyorum burada) bu ekonomiyi birkaç yılda toplayamaz. Iyi bir politika ile passatı bir gün 50 bine alabilirmiyiz? Evet alabiliriz ama bu yakın gelecekte değil.

• O kredi oranları nedir öyle ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet ile gidip gelin diyen arkadaşlara selam olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intermed I kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• ysngrler Y kullanıcısına yanıt
    Rusya kime neyin ambargosunu koyuyor hava kuvvetlerindeteki tek helikopter mil mi 17 envanterde rus silahı yok gibi ( ak-47 svd vb saymıyorum ) abd bir ambargo koysa dünya kaç bucak görürsün bu adam ın tek sözü ile başbakan değişti başkanlığı uygulandığı pilot şhirde kendi yakınları makam mevki sahibi olmadı mı kendi damadı bakan değilmi eskiden lale devri vardı şimdi sülale devri devletin imkanı ile miting yapıp almanyayı eleştiriyorlar meral akşener in salon u iptal ediliyor elektiriği kesiyor ülke yönetim biçiminden saptı ve acilen toparlanmazsa bizi güzel yarınlar üzgünüm ki bekliyoe olmıycak

• quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

Hükümeti karaliycan madem 17sene önce maaş/araba araştır öyle yaz kendini rezil etme buralarda

https://forum.donanimhaber.com/otomobil-fiyatlarindaki-degisim-ornekli-ss-li--125169287

Hocam önce şu konuyu bir okuda sonra konuşalım. Aynı hesapları 5 kez yapmaya gerek yok.

Kaldı ki 2007'ye kadar zaten mevcut hükümet iyi çalıştı. Ona lafım yok. Sorun 2007'den sonra başladı zaten. Özellikle 2013'ten sonra iyice sapıttılar. Anlatamadığımız yada anlaşamadığımız bu.

Unutmayın sonuçta 3 yanlış bir doğruyu götürür. Özellikle son yıllarda yanlışları doğrularından fazla.

10 yıl önce iyiydi diye hala aynı kafa ile düşünemeyiz. 17 yıl önce bilmem kaç milyon suriyelimiz de yoktu onu da unutmayalım.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-km-2016-opel-insignia-1.6-cdti-cosmo-otomatik-397566784/detay

Buyur arkadaşım bunu al. Pazarlıkla 105'e falan bağlarsın.

Dolu donanım.

Çapulcu Passat'a paraları kaptırma.

• Iyi de premiumlar disinda en iyi d arac passat simdi sirf elestirmek icin bos yapip kendinizi kucuk dusurmeyin ortalama olarak passat icin normal yani bu fiyat

Ama sen hani genel olarak arac fiyatlarindan bahsediyorsan pahali tabi ona diyecek bir seyim yok

• 3 sene önce 37.600 TL' ye aldığım kıçı kırık Toyota Yaris 1.33 (boş paket) 60.000 TL olmuş bunun üzerine konuşmaya gerek duymuyorum zaten... İşim gücüm yerinde ancak bu saatten sonra gerçekten sıfır araba alabilen orta direk kaldı mı?
  • 250bin olur inşallah. alman malı her alınan araba orada yürüyüş yapan teröristlerin cebine gidiyor. eve masraf yapıyorum, alman malı ne gördüysem almıyorrum alternatif yerli malı varsa alıyorum.
  • Değersiz TL (KUR FARKI), Vergiler vsvs... Bunların acısı bir yerden çıkacak değil mi ? En iyi önlem araban varsa ona binmeye devam etmek, yoksa ise araba almamak. Diğer türlü sistemin eline koz vermiş oluyoruz.

Birde ülkeye tek çivi çakmayan, aldığı parayı direk yurtdışına çıkaran Volkswagen'in niye TR'de 1.inci sırada olduğuna hala daha anlam verebilmiş değilim.
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Allah rızası için bakar mısın, Akp den önce TL yıllık ne kadar değer kaybediyordu. Enflasyon yıllık ne kadardı, faiz oranları ne kadardı.

kimsenin tarftarlığını yapmıyorum, ama eleştirirken herkesin hakkını verelim.

Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ekonomisi hiç bir dönem bu kadar güçlü olmamıştır!

Demokrasi, insan hakları, eşitlik konusunda eleştirilerim var, fakat ekonomi konusunda kimse boş konuşmasın.

• Ben kimseye evet ya da hayır de diyemem.

Forumda gavur aşıkları, kendi ecdadına düşman olan bir çoğunluk var. Tek isteğim elin gavuruna özeneceklerne kendi potansiyellerini keşfetmeleri.

Ama çok zor, hadi eleştirelim en kolayı!

• Ocak ayında opel bayi astra sahibiyim diye insignia tüm ek paketler ile 98'e verdi de almadım. 1.6 dizel otomatik. Aptallık etmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

Allah rızası için bakar mısın, Akp den önce TL yıllık ne kadar değer kaybediyordu. Enflasyon yıllık ne kadardı, faiz oranları ne kadardı.

kimsenin tarftarlığını yapmıyorum, ama eleştirirken herkesin hakkını verelim.

Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ekonomisi hiç bir dönem bu kadar güçlü olmamıştır!

Demokrasi, insan hakları, eşitlik konusunda eleştirilerim var, fakat ekonomi konusunda kimse boş konuşmasın.

Siyaset yapmayı sevmem ama ne ekonomisi kardeşim, hemde güçlü ekonomiymiş :) Türkiye en kötü zamanlarını yaşıyor, bankaların içeriye sıcak para aktarmasıyla kımıldama oluyor . zaten bunlarda bilinçli yapılan borçlandırma taktiği, Türkiye de her ailenin ortalama en az 60-70 bin kredi borcu var, kredi kartlarını saymıyorum bile.

Ayrıca türk parasının değer kaybetmesinden bahsetmişsin, evet sözde kaybetmiyor, eskiden %80 enflasyon olurdu ve herkese yaklaşık %80 maaş zammı yapılırdı. Şimdi enflasyon %30 un üstünde ama bir şekilde %8 gösteriliyor ve sana bana %8 zam yapılıyor. 2008 senesinde maaşımla 41 küçük altın alıyormuştum, şuan 20 tane bile alamıyorum, gerisini sen düşün. Tamam altın tam olarak hesaplama aracı olamayabilir ama bunu farklı şeylerle de karşılaştırabiliriz.

• Beter olun hiç biriniz araba alamayın umuyorum yakında giyecek donda bulamazsınız,

NASIL HAK EDİYOR İSEK O ŞEKİLDE YÖNETİYORUZ, Tüccar partiyi Başımıza getirenler düşünsün.

Referandumdan sonra görün siz asıl doları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

Ben kimseye evet ya da hayır de diyemem.

Forumda gavur aşıkları, kendi ecdadına düşman olan bir çoğunluk var. Tek isteğim elin gavuruna özeneceklerne kendi potansiyellerini keşfetmeleri.

Ama çok zor, hadi eleştirelim en kolayı!

Müslümanlık, Hırıstiyanlık neden konu direk buraya gelir anlamam :)

İnsan olsun hırıstiyan olsun. Görünenlerden nefret ediyorum geneli en iyi tiyatroyu oynuyor çünki,

Yaşın tutarmı bilmiyorum 'da 99 - 2003 arası döviz ne kadardi biliyormusun sen ?_
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.