Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntının firmalarda olduğunu düşünmen çok hoş.

TL değersiz, alınan vergiler ortada. Firma hiç ücret istemese sadece vergileri + döviz kurunu hesaplasan yine bir ton para ödeyeceksin.
  • emrecanbabaa E kullanıcısına yanıt
    TL suanda her yil ortalama %10 deger kaybediyor,

Bahsettiginiz yillar icinde de kaybediyordu ama bu sefer farklı bi voleyi dovizden yiyiyoruz birde bunun uzerine enfes somurucu vergiler geliyor bunu gormek bu kadarmi zor.

Ayrica insani insandan ayiran tüm din ve fanatiklere lanet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intermed

Çok doğru yazmışsınız. Ben de passatımı çok seviyorum ama BMW veya merco ile kıyaslamıyorum. Aradaki bariz kalite farkı ortada çünkü.

passat la s600 flan kıyaslıyosan cok tabi
  • Keşke bir ayaklanma olsa bu nedir ya işkence bildiğin niye kimse görmüyor bunları deliricem artık şansı olan kaçsın bu ülkeden.

Tek üzüntüm bu ülke için şehit olmuş dedelerimiz. Böyle boktan bir ülkeye dönsün diye mi şehit oldular
  • allah türk halkına gercekten yardımcısı olsunnn
  • Vergiye bak vergiye paşa paşa satıyorlar
  • DUBAİDE, TÜM ARAÇ SHOWROOMLARI YAN YANA. BUNA FERRARİ VE LAMBO DAHİL. BİR TEK volkswagen YOK. 2 TANE ADAM ÇEVİRİP YOLDA SORDUM BİRİSİ O NE DEMEK DEDİ. ÖBÜRÜDE Bİ YERİ TARİF ETTİ AMA SANIRIM TÜRK KANI VAR SOYUNDA ADRESİ BİLMEDEN SALLADI :)

AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!
  • Telaşa gerek yok , bu milletin araba sahibi olma sevdasına bu hükümet bile engel olamadı, VW mi engel olacak.. Satışlar düşmeden millet bunları almaya devam edecektir
  • 160 a git talisman 160 hp lik aracını al agzına kadar doldur paşa paşa bin

• baştakide ne ayıp bilir ha
  • Eskiden ilaç bulamazdınız ilaç. Doktor reçeteye 5 ilaç yazsa eczaneye giderdiniz almak için. 2si var 3ü yok. Şimdi o sisteme evet mi hayır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

Kabullenelim artik şunu , arabanin euro fiyati belli, hukumetin koyduğu vergi belli, döviz kuru belli.

Yok araba bu para etmezmiş de premiumlar pahalıymış da.....Durum ortada...

Bugun bir başka konuya yazdigim cevabı aynen kopyaladim yukariya.Arabalar pahalı değil anlayin artık şunu.Senin cebindeki paranin bi kiymeti YOK.

Hadi ordan kabulleninmis.

Eger milletin altindaki arabalara 'oo, vay ne kadar bunun fiyati guzelmis.'

Diye sormak, kiskanmak yerine tepki gosterin, bu arkadas gibi sagcilara takilmayin.

Yok o ortadaymista bunu kabulleninmiste..

Eger sen sesini farkli turde cikarmazsan cocuklarin, torunlarin senden nefret edicek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata evo satılıyor la insafsızlar...
  • devletimiz sagolsun
  • Ne bekliyordunuz ki? Adam 3 yıl bindiği arabayı 0 fiyatına satıyor bugün. Çünkü kur bazında haklı. Yeni arac alacak. Bu kafayla daha çok ağlarız. Bugün sen yarın ben. Tepki vermeyi bilmeyen bir topluma her kazık atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 1 Nisan 2017; 11:58:38 >
  • biraz ironi yapayim: passata binmek ucuz olmamali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 1 Nisan 2017; 12:21:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

Eskiden ilaç bulamazdınız ilaç. Doktor reçeteye 5 ilaç yazsa eczaneye giderdiniz almak için. 2si var 3ü yok. Şimdi o sisteme evet mi hayır mı?

Yahu bir bas git! Çocukluğumdan beri doktoruma da kendim giderim, ilacımı da kendim alırım. Anamın babamın elinden tutup gitmedim hiçbir yere ve bu söylediğin binde bir olurdu ki onda da eczacı adres bilgisi alır ilacı aynı gün temin eder getirirdi eve kadar! Şimdi ise tam tersi, eğer ilaç yoksa adam muadilini vereyim diyor istemiyorum diyorsun sen bilirsin deyip geçiyor... Bu sisteme mi ve evet diyorsun şimdi? Öyle ya beyin bedava, değil mi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

Çok da zor değil.

Kanaat önderleri başlatır kampanyayı,

DH
    facebook
    ekşi derken

kanal d, cnn, show TV'ye kadar 1 ayda kampanya duyulur.

Kampanyayı başlatıyorum:

haziran 30'a kadar hiçbir şirket ve tüzel kişilik 0km araç almasın.

...ve ertesi gün bayi önünde kuyruklar oluşmaya başladı.

• Trendline 1.6 tdi Manuel passat 114 bin tl.114 nere ,145 bin tl nere.Aradaki tüm fark otomatik vites farkı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 1 Nisan 2017; 12:25:10 >
  • tüplü civic olmuş 100.000 ne anlatıyorsun arkadaşım sen?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.