Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 142 binetrendline passat alınır mı 120bin touch talismana verilirmi 118 bin style mondeo etmez

dogru bu fiyat bu arabaların hakkı degıl hıcbır arabanın hakkı bu fıyatlar degıl

golf dizel 135 bin hakkımı degıl clionun focusun polonun jettanın ederı bu fıyatlar mı degıl

D segmenti araçların hepsi bu fiyatlardan başlar yukarı kadar cıkar

burda ne vw ne fordun nede renaultun nede baska markaların sucu var vergi duzenlemesine ses çıkartan olmaz ise olacagı buydu

vw ucuz araba uretsın turkıyeye ozel teneke olur..

renault tenede dıyenler ahsap oldu der

olan gene bıze olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara-06 -- 1 Nisan 2017; 12:47:31 >
  • bence bir süre sıfır araç olayını iptal etmeleri lazım en azından istanbul için gerçekten trafik çığrından çıkmış durumda herkes arabayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

Orijinalden alıntı: HULKBABA

ÖTV'nin Kabul Tarihi : 06/06/2002 -> DSP / Ahmet Necdet Sezer -> Solcu
    AKP'nin iktidara gelişi: 03/11/2002 -> Sağcı

15 yıldır neden kaldırılmadı peki hocam? 5 ay sonra, hadi bilemedin 6-7 ay geçmeden kaldırabilirlerdi?

Anayasal engeller var bir sürü solcular halk iyice kıvransın fetö, abd, fazi lobisi veisrail kazansın diye ab yasaları ile karmışlar yasayı. Ab başvurusundan ayrılmak gerekiyor falan işin içinden çıkılamıyor.

Yeni anayasa ile ötv kaldırılmasının önü açılacak. Her şey %50 ila %200 oranında ucuzlayacak. Halk refaha kavuşacak ve en öenmlisi başkan doların kaç tl olacağına kendisi karar verebiliyor bu sistemde. Solculardan önce 1 dolar 0.67 tl idi şimdi nerdeyse 4 tl 1 dolar anca ediyor.

1 anayasa fırlatmak nelere sebeb oldu hala etksini sürdürüyor dolar durmuyor artıyor. Ancak Milletin iradesi başa geçince fetö abd israil gidecek. Dolar eski değerine geri dönecek. 2023 milat olacak, bütün dünya türk buyruğu altına girmek için sıraya giriyor hazırlık yapıyor. Rusya'da, Abd'de, Avrupa da halklar ayaklanmaya artık yüzlerce yıllık osmanlı hasretine kavuşmak için savaş veriyor.

Ekonomi bilgin sifir. 15 senedir ulkeyi tek basina kim yonetiyor? AKP. Istedigi her kanuna muhalefet olmadan cikartabiliyor mu? Evet. Ayrica Dolari oyle kafana gore degistiremezsin, azicik arastirma yap.

Hic bir sey ucuzlamayacak, aksine devletin gelir kapisi kalmadigindan daha da pahali olacak. Devletin tum kurumlari satildigi icin, ve kalanlarda Varlik Fonu adi altinda peskes cekilecek. Su an varlik fonuna devredilenler yurtdisindan kredi almak icin kullanilacak.

OTV zamlarini kim yapti? AKP. Ilk OTV luks vergisi yerine konmustu ve depremzedelere yardim amaciyla yapilmisti, sonra ne oldu? AKP tatli parayi gorunce zam uzerine zam yapti ama kendi firmalarinin oldugu yerlerden vergiyi kaldirdi. Bakiniz kiymetli taslar, altin, pirlanti, gemi mazotu.

Milletin iradesi derken? 15 senedir basta olan kimin iradesi? FETO denen, o da varsa, teror orgutunu getiren AKP. ABD ve Israil ile ticari anlasmalar yapan, yerli tohumu yasaklatip Israil'den tohum ithalati yapilmasini mecbur kilan, Mavi Marmara'da ulkeyi magdur eden yine AKP.

Osmanli'yi isteyen falan yok. Bonzaiyi fazla kacirmissiniz. Turkiye'deki birkac gerizekalinin hayali sadece. Osmanli Imparatorlugu'nun Yukselme Devri asirlar once bitti gitti. Bir daha da yasanmaz. Oyle bir super guc olacak ne ekonomin var, ne egitimin var, ne de askeri gucun var, ne de oyle bir hukumdarlik yonetebilecek bir liderin var.. Oyle onune gelene Eyyyy Avrupa, Eyyyy ABD, Eyyyy Rusya demekle dunya lideri olunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0609E675 -- 1 Nisan 2017; 13:33:54 >

• Vay arkadaş 6 ay önce highline tdi dsg sıfır passatı alamadım 135000 liraya. Nasıl bir ülke burası. 177 k olmuş şimdi highline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil distribütörlerine pislik atmayın hiç. Bu fiyatların sorumlusu %100 hükumettir.

142.700'den %60 ÖTV %18 KDV düşün.
    Euro da 3 TL olsa.

Bu araba olur size 60 bin TL. Bir otomobil kendinize bir otomobil devlete alıyorsunuz. Bu araç fiyatı yükseldikçe 1 kendinize 2 devlete olarak gidiyor.
    Konut sektörünü ayakta tutabilmek için otomotivi batırmayı göze aldılar. Fiyatlar düşer diye hiç umutlanmayın.
  • hep aynı konular açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFarewaL

Beğenmediğiniz yol ve barajların daha düne kadar olmadığını unutmayın,insanların bitten hastalıktan öldüğünüde.
    Şu vakit biraz fedakarlık zamanı.Almayı verin az aşağısına binin.Geçecek bunlar inşallah.

15 yildir her gecen gun daha da kotuye gidiyor. Ne zaman gececek?

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Her gün alım gücümüz azalıyor. Yarınımız belirsiz. Trendine bilmem kaç lira olmuşmuş. Başka ne bekleniyor ki.

Bugünler geçecek de ne olacak? Neyin daha iyi olacağını bekliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gidişle bisiklete anca bineriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 1 Nisan 2017; 15:27:44 >
  • 140k olan passat üreticiden çok devlet kazanıyor. Devletin aldığı vergiden haberiniz varmı. Adam tasarlıyor ,üretiyor, sevkediyor sonra devletimiz üzerine öyle bir vergi koyuyorki bu saçma fiyatlar çıkıyor. Sonra bu vergilerlede çok güzel televizyonlarda kendi düzenlerinin devamı için reklamlarını yaptırıyorlar.

Bu adeletsiz, kalkınmasız sistemin devamına "EVET" mi yoksa "HAYIR" mı denecek görecez bakalım.
  • Bu arada ben söyleyim 140 k olan aracın fiyatı : 73.587,13 TL, . Gerisi vergi. Hadi bakalım bu fiyatın sorumlusu kimmiş.
  • Opak Renk Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8-9) :140.000,00 TL
    Net Fiyat :73.587,13 TL
    Ötv (%50) (%60) (%100) (%110) (*5) :44.152,28 TL
    KDV (%18) (*5) :21.193,09 TL
    Motorlu Taşıtlar Vergisi (*5) :517,50 TL
    Trafik - Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri (*5/6) :269,90 TL
    Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli (*7) :280,10 TL

Bu da detayları. Ama bunu anlayacak beyin lazım.
  • insignia al sende passat şartmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFarewaL

Beğenmediğiniz yol ve barajların daha düne kadar olmadığını unutmayın,insanların bitten hastalıktan öldüğünüde.
    Şu vakit biraz fedakarlık zamanı.Almayı verin az aşağısına binin.Geçecek bunlar inşallah.

nasıl geçecek bi deyiver hele?? nasıl her şey düzelecek ekonomi şaha kalkacak?deyiver hele?

Yeni anayasa da-(referandum da)- ekonomi-istihdam-ihracat-İŞSİZLİKLE ilgili maddeler mi var???
  • Araba markalarının fiyatlandırmasından değil bu ülkemiz bizi soyuyor 2015 yılında türkiyenin elde ettiği bütçe gelir 452 milyar 390 milyarı vergilerden ve bu heryıl aynı şekilde siz gerçekten türkiyeyi büyük bir ülke vs mi sandınız ? vergilerle ayakta zar zor durmaya çalışan bir ülkedeyiz benzinin litre başı 2.30 lirasını cebe atan bir vergi sistemi var telefonlarda trt bandrolo %7 kdv %18 bir diğerinin ismini unuttum oda %20...kitap,yiyecek %8 vergilerle arabalara %60 ile %160 vergi var açın auidi,mercedes,bmw sitelerini vergisiz fiyatları görün iyi dediğiniz bmw 3 serisi 80 bin tl amerikada 30 bin dolarlarda.

Herneyse Ne mutlu TÜRKÜM diyene demeye devam edin bayrakları balkonlara asma zamanı boş gelip boş ölsekde bizi var eden Allah değilde ülkeymiş gibi vatanmış gibi davranmaya devam edin biz böyle boş yaşarken adamların eğitimleri,yaşam kalitesi artmaya devam etsin. daha ihracatı olmayan vergiyle halkından aldığıyla ayakta duran bir ülkeden bahsediyoruz. Ah Acıyorum kendime şanssızlık bu olsa gerek seçemiyorsun doğacın memleketide toprağıda malesef.

• Birader sen git benzinli peremiumların şahı bmw 3.18 aldır fulunden...

Onlar ucuz 250 bin civarı...

• Arkadaşlar marka ve modelden çok asıl sorgulanması gereken paranın değer kaybı, dövizin artışı, başta ev olmak üzere emlak fiyatlarının aşırı derecede artmasıdır.

Şuan İstanbul'da bir dairenin ortalaması 600-700 bin tl civarı. Aldığımız maaş ortadayken kim nasıl bu evleri alsın?

Asıl konumuza gelirsek, %60 ve daha fazla vergi oranına sahip otomobil dünyasında, maaşlarımız ortadayken kim nasıl alsın?

Devlet böyle para kazanıyorken, üretim yapıp emek ve zaman harcar mı? Geçen Apple şirketi açıklama yapmıştı "Tr devleti bizim üzerimizden bizden daha fazla kazanıyor" diye. Devlet kazanıyor da sen ben bir şey görüyor muyuz?

Kısacası üretimi durma noktasına gelmiş, emlak konutları uçmuş, vergilendirme %100'lere dayanmış bir ülkede gelecek pek parlak olamaz.

Hesap edin Fen ve matematikte dünyada 52. sıradayız! Geldiğimiz noktanın özeti burada saklı.

• Adamlar resmen soyguncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanbabaa

Allah rızası için bakar mısın, Akp den önce TL yıllık ne kadar değer kaybediyordu. Enflasyon yıllık ne kadardı, faiz oranları ne kadardı.

kimsenin tarftarlığını yapmıyorum, ama eleştirirken herkesin hakkını verelim.

Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye ekonomisi hiç bir dönem bu kadar güçlü olmamıştır!

Demokrasi, insan hakları, eşitlik konusunda eleştirilerim var, fakat ekonomi konusunda kimse boş konuşmasın.

Siyaset yapmayı sevmem ama ne ekonomisi kardeşim, hemde güçlü ekonomiymiş :) Türkiye en kötü zamanlarını yaşıyor, bankaların içeriye sıcak para aktarmasıyla kımıldama oluyor . zaten bunlarda bilinçli yapılan borçlandırma taktiği, Türkiye de her ailenin ortalama en az 60-70 bin kredi borcu var, kredi kartlarını saymıyorum bile.

Ayrıca türk parasının değer kaybetmesinden bahsetmişsin, evet sözde kaybetmiyor, eskiden %80 enflasyon olurdu ve herkese yaklaşık %80 maaş zammı yapılırdı. Şimdi enflasyon %30 un üstünde ama bir şekilde %8 gösteriliyor ve sana bana %8 zam yapılıyor. 2008 senesinde maaşımla 41 küçük altın alıyormuştum, şuan 20 tane bile alamıyorum, gerisini sen düşün. Tamam altın tam olarak hesaplama aracı olamayabilir ama bunu farklı şeylerle de karşılaştırabiliriz.

Türkiye en kötü zamanlarını yaşıyor derken, rica ediyorum en iyi zamanları ne zamandı örnek verir misin?

1940-50-60-70-80-90 2000?

Ülke zor zamanlar geçiriyor, çünkü dünya zor bir dönemden geçiyor. Allah izin verirse, çok güzel günler bekliyor.

Yeter ki bu kutuplaşma, nefret son buldun, herkes icraat yapsın

Keşke vaktimiz olsa da bu konuları uzun uzun konuşsak, burda yazmayla olmaz, zaten yazsamda kendimi yorduğumla kalacağım ve senin hiçbir düşüncen değişmeyecek, ben ülkede iyi giden şeyler olduğunu düşünmüyorum, hamgisinden bahsedeyim?

• 1.6 motor 120 hp arabaya 180 190 bin tl ler isteniyor.
    120 HP Passat'a 200 bin TL verilir mi lan.. Sirf dizel diye..
    Bu memlekette bu kosullarda bir de utanmadan baskanlik istiyorlar.

I N S A F
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.