Şimdi Ara

AYIPTIR TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
4
Favori
34.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SISU

av ve avlanmak? ne gereği var ki konuyu güncellemeye.. saçmalık. buna mı avlanmak diyorsun???
    Bana göre piyasayı ve insanların tepkisini görme açısından gayet yerinde bir güncelleme olmuş. Siz ise sadece konunun açılma tarihine bakarak boş bir ithamda bulunmuşsunuz. Asıl gereksiz sizin o boş çıkışınız. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene sonra...

2001 model bazsat 142 bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

Bana göre piyasayı ve insanların tepkisini görme açısından gayet yerinde bir güncelleme olmuş. Siz ise sadece konunun açılma tarihine bakarak boş bir ithamda bulunmuşsunuz. Asıl gereksiz sizin o boş çıkışınız. Saygılar.

Alıntıları Göster
    AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!!

• 3 önce sene önce sıfır 2017 model alabilirken, şimdi 142.000e 2014 model araç bulamıyorsun

izmirden en ucuz 2014 model, ona da "ARACIMIZDA 1 PARÇA DEĞİŞEN YANARDA TEMİZLİK BOYASI VARDIR, TRAMER KAYDI 3000 TL DİR" demişler...
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-mercan-otomotiv-guvencesiyle-ucretsiz-adrese-teslim-832824899/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 22 Temmuz 2020; 1:55:59 >

• Konu 2017 açılmış bende diyorum nerede 142bine Passat Euro olmuş 7.78 TL vay be güya papazı müslüman yapıp camiye müezzin yapacaktık ters tepti

• Şimdi bu parayı görenler takla atar gerçekten.
  • Bedavaymış o zamanlar, kıymetini bilememişiz rahmetlinin.
  • bu gibi mesajlara dikkat edin hepsi "Allah Türk halkının yardımcısı olsun" diye biter DH kurulduğundan beri
  • Bilseydim evleri satıp 5 tane passat 5 tane talisman alırdım.
  • Yıllandıkça ve hortlandıkça değerlenen şarap gibi ibretlik başlıklardan biri daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata clio, egea falan artık

• Büyük lokma ye, büyük laf söyleme demişler.

Yıllar önce Passat 100binlere dayandığında "Ne yani seneye ikinci eli yüzbinin üstünde mi olacak bu aracın?" diye dalga geçmiştim burada.

Bana göre mümkün değildi çünkü.
    Hiç kimse ikinci el bir Passat'a 100bin vermezdi, veremezdi, vermemeliydi...
    Çok aradım o mesajımı bulsam kendi suratıma tükürecektim.
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    kim öngörebilirdi böyle olacağını, yan komşum 160bine 1 yaşında 3008 almıştı önceki yıl. ikinci el bir araca hem de pecoya( o zaman belediye dağıtmıyordu şimdiki gibi) verilir mi demiştim. şimdi, iki yıl geçmesine rağmen o arabayı 250binden aşağı almak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Büyük lokma ye, büyük laf söyleme demişler.

Yıllar önce Passat 100binlere dayandığında "Ne yani seneye ikinci eli yüzbinin üstünde mi olacak bu aracın?" diye dalga geçmiştim burada.

Bana göre mümkün değildi çünkü.
    Hiç kimse ikinci el bir Passat'a 100bin vermezdi, veremezdi, vermemeliydi...
    Çok aradım o mesajımı bulsam kendi suratıma tükürecektim.
    Hocam kendinizi boşuna suçlamanın anlamı yok. Bu forumda B segment boş pet şişe hacimli sıfır araçlar için bile 90-100 bin hayal/imkansız/olanaksız olarak niteleniyordu. Geldiğimiz nokta malumunuz. Ben geceden sabaha birçok şeyin değiştiği bu ülkede artık hiçbirşeye şaşır(a)mıyorum.

• Taliant olmuş 400 bin. İbretlik bir başlık daha

• Ayni fiyata 2009 polo clio falan artikAYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 18 Aralık 2021; 9:22:56 >
  • Ne guzel dertlerimiz varmis. Okudukca eski Turkiyeye ozlem duydum.

• Konu sahibi olarak yüzüm kızardı resmen AYIPTIR  TRENDLINE PASSAT 142.700 TL !!!! 

• Hayır ağlamıyorum gözüne bişey kaçtı

• anilis_gs A kullanıcısına yanıt
    Yüzü kızarması gereken siz değil, ülkeyi bu çukura sokan idarecilerdir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.