öncelikle bu bölüme açtığım ilk konu dayanamadım artık.
Alex'in gitmesi yüzünden şuanda ağlıyorum. Fakat Alex artık aramızda değil ve Aykut Kocaman da bizim bir efsanemiz.
bazı yorumlar gördüm ve inanamadım adam ASSIN kendini yüzümüzü güldürsün diyor.
Bu kadar mı kolay bi insana hakaret etmek kötü söz söylemek?
Üstelik o insanfenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan biri hepimizden daha fenerbahçelidir Aykut Kocaman.
Babalarınız anlatsın size Aykut Kocaman'ı
Alex De Souza Türkiyede ki en değer verdiğim futbolcu,sporcudur ama tapılması gereken tek varlık Allah dır.
Aykut Kocaman gitmeliyse bile bu şekilde yapılmamalı küfür edilmemeli.
ve kimseyi düşüncesinden dolayı suçlamayın.
Ajan olsa bu takıma Aykut kadar zarar veremezdi.. AYKUT EFSANELİĞİ BIRAK GÖZÜMDE ADAM BİLE DEĞİLDİR
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Ajan olsa bu takıma Aykut kadar zarar veremezdi.. AYKUT EFSANELİĞİ BIRAK GÖZÜMDE ADAM BİLE DEĞİLDİR
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
aykutun takımı yönetemediğini anlayıp daha fazla zarar vermemek için çoktan istifasını basması lazımdı ama üstüne Alex gibi bi adamın gitmesine neden oldu. taraftarın gözünde aykutun değeri bitmiştir artık bu son olaydan sonra.
quote:
Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange
Olay budur.
quote:
Büyük adammışsın Ali Şen.
quote:
şunun bi kanıtı var mıdır ?
quote:
Helal olsun be sana
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
quote:
Olay budur.
Alıntıları Göster
Şu Ali Şen denen adamın söylediklerine inanan varsa o zaman Alex sabotaj yaptı takımı oynatmıyor diyenlerle aynı kafadadır.
quote:
Her şeyi anlatıyor var mı dahası?
quote:
doğrusunu yapmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Akeneton34
quote:
Helal olsun be sana
renktaşlar bu adamın yaptığı açıklama kendi suçunu bastırmasından kaynaklıyor.
Aykut Kocaman'ın trabzonlu oyunculara üzüldüğü için kovulduğuda söylendi.
Ben Aykut KOCAMAN haklı veya haksız demiyorum.
Yanlışa yanlışla cevap verilmez. Bi insan olarak o psikolojiyi düşünün 2000 kişi küfrediyor kapının önünde ve milyonlarca kişide beddua ediyor.
Ne için?
Fenerbahçeyi çok sevdiği için vazgeçemediği için. ve her insan gibi hataları olduğu için.
Aykut efsane falan değildir, Fenerbahçe için önemli bir oyuncudur o kadar. Efsane olmak için taraflı tarafsız herkesin saygısını, sevgisini kazanmalı, sadece kendi camiası yetmez. Alex efsanedir, Maradona efsanedir, Zidane efsanedir Aykut'sa bir hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
Aykut efsane falan değildir, Fenerbahçe için önemli bir oyuncudur o kadar. Efsane olmak için taraflı tarafsız herkesin saygısını, sevgisini kazanmalı, sadece kendi camiası yetmez. Alex efsanedir, Maradona efsanedir, Zidane efsanedir Aykut'sa bir hiç.
aykut sene sonuna kadar kalır inşallah takımın başında. istifa etsin diyordum, 3 senedir kendisini sevebilmiş değilim ama artık sezon sonuna kadar kalsın diyorum. yiyeceği çok küfür var çünkü statta, 1-2 maçta bitmez...
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
quote:
Olay budur.
Bu olayı böyle midir?
Prim sözü veren Ali Şen primleri vermeyince, takımdaki oyuncular Aykut ve Oğuz'dan yardım istemişler. Haliyle takımın kaptanı Oğuz, Ali Şen ile görüşülüp prim konusun açılınca Ali Şen bu iki oyuncuyu hain ilan ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
quote:
quote:
Olay budur.
Bu olayı böyle midir?
Prim sözü veren Ali Şen primleri vermeyince, takımdaki oyuncular Aykut ve Oğuz'dan yardım istemişler. Haliyle takımın kaptanı Oğuz, Ali Şen ile görüşülüp prim konusun açılınca Ali Şen bu iki oyuncuyu hain ilan ediyor.
Prim konusu devre arası soyunma odasında mı açılır?
quote:
quote:
quote:
Olay budur.
Bu olayı böyle midir?
Alıntıları Göster
her insanın karakteri kuvvetli olacak diye birşey yok, daum döneminden beri kulübü alttan alttan nasıl oyduğu bilinmesine görünmesine rağmen bazı hangi dünyada yaşadığı belli olmayanlar aykut kocaman a adam gibi adam tarzında saçma benzetmelerde bulundular, istifa ettiği an küme düşmemeye oynayan takımlar dışında başka kimsenin dönüp bakmayacağı adamın şike davası dönemi sanki takımda kalarak çok büyük lütufta bulunduğunu zannettiler
en karaktersiz adam bile böyle bir durumda efsane olmuş hatta heykeli daha yeni dikilmiş bir futbolcuyu bu şekilde kovdurtmaz, hiçbir teknik direktör sene başı daha futbolcusuyla konuşmadan medyaya çıkıp da yedek bırakıcam bu sene gibi görülmemiş laflar etmez, karakterli adam kırk kere istifa ediyorum deyip sonra lafını yutmaz büyük başkanının her zaman yaptığı gibi!
fenerbahçe için kim başarılı oluyor iyi işler çıkarıyorsa aziz yıldırım ve çetesi tarafından fenerbahçe düşmanı ilan edilip kovuluyor, alex de bu şekilde sanki fener düşmanıymış gibi gösterilerek kovuldu, ne futbolcular ne yöneticiler ne teknik direktörler bu şekilde haksız yere aziz yıldırım ın kişisel egoları yüzünden kovuldu
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
Aykut Kocaman donemi gazetelerini internetten bul oku. Yadli trabzonlulara besiktaslilara sor bakalim aykut kocaman i sever sayarlarmiymis:)
quote:
quote:
quote:
quote:
Olay budur.
Bu olayı böyle midir?
Prim konusu devre arası soyunma odasında mı açılır?
Sence o maçta devre arasında prim mi konuşulmuştur? O atmosferi falan hiç hatırlamıyorsun sanırım.
Van maçından sonra şampiyonluk kutlandıktan sonradır bu dediklerim, bunu ben değil zamanında televizyona çıkan dönemin futbolcusu anlatmıştır, Oğuz ve Aykut abiden yardım istemiştik diye.
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
her insanın karakteri kuvvetli olacak diye birşey yok, daum döneminden beri kulübü alttan alttan nasıl oyduğu bilinmesine görünmesine rağmen bazı hangi dünyada yaşadığı belli olmayanlar aykut kocaman a adam gibi adam tarzında saçma benzetmelerde bulundular, istifa ettiği an küme düşmemeye oynayan takımlar dışında başka kimsenin dönüp bakmayacağı adamın şike davası dönemi sanki takımda kalarak çok büyük lütufta bulunduğunu zannettiler
en karaktersiz adam bile böyle bir durumda efsane olmuş hatta heykeli daha yeni dikilmiş bir futbolcuyu bu şekilde kovdurtmaz, hiçbir teknik direktör sene başı daha futbolcusuyla konuşmadan medyaya çıkıp da yedek bırakıcam bu sene gibi görülmemiş laflar etmez, karakterli adam kırk kere istifa ediyorum deyip sonra lafını yutmaz büyük başkanının her zaman yaptığı gibi!
fenerbahçe için kim başarılı oluyor iyi işler çıkarıyorsa aziz yıldırım ve çetesi tarafından fenerbahçe düşmanı ilan edilip kovuluyor, alex de bu şekilde sanki fener düşmanıymış gibi gösterilerek kovuldu, ne futbolcular ne yöneticiler ne teknik direktörler bu şekilde haksız yere aziz yıldırım ın kişisel egoları yüzünden kovuldu
Kusura bakmayinda. Aziz yildirim kim alex kim?
Alex aziz yildirimin rakibi olabilir mi? Biri futbolcu biri baskan. Desenki hakan bilal anlarim baskanlik yarisi icinde.
Aziz Yildirima sallayabilirsin ama bu noktadan saldirman yanlis.