Şimdi Ara

AYKUT KOCAMAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realove19

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

her insanın karakteri kuvvetli olacak diye birşey yok, daum döneminden beri kulübü alttan alttan nasıl oyduğu bilinmesine görünmesine rağmen bazı hangi dünyada yaşadığı belli olmayanlar aykut kocaman a adam gibi adam tarzında saçma benzetmelerde bulundular, istifa ettiği an küme düşmemeye oynayan takımlar dışında başka kimsenin dönüp bakmayacağı adamın şike davası dönemi sanki takımda kalarak çok büyük lütufta bulunduğunu zannettiler

en karaktersiz adam bile böyle bir durumda efsane olmuş hatta heykeli daha yeni dikilmiş bir futbolcuyu bu şekilde kovdurtmaz, hiçbir teknik direktör sene başı daha futbolcusuyla konuşmadan medyaya çıkıp da yedek bırakıcam bu sene gibi görülmemiş laflar etmez, karakterli adam kırk kere istifa ediyorum deyip sonra lafını yutmaz büyük başkanının her zaman yaptığı gibi!

fenerbahçe için kim başarılı oluyor iyi işler çıkarıyorsa aziz yıldırım ve çetesi tarafından fenerbahçe düşmanı ilan edilip kovuluyor, alex de bu şekilde sanki fener düşmanıymış gibi gösterilerek kovuldu, ne futbolcular ne yöneticiler ne teknik direktörler bu şekilde haksız yere aziz yıldırım ın kişisel egoları yüzünden kovuldu

Kusura bakmayinda. Aziz yildirim kim alex kim?

Alex aziz yildirimin rakibi olabilir mi?
    Biri futbolcu biri baskan.
    Desenki hakan bilal anlarim baskanlik yarisi icinde.

Aziz Yildirima sallayabilirsin ama bu noktadan saldirman yanlis.

takım kaptanını bırak fenerbahçe nin taraftarı bile aziz yıldırım ın rakibi, kendi istediği kabul görmeyince diktatör gibi davranan sanki babasının tarlasını kullanıyor gibi asıp kesen adamdan bahsediyoruz, yarın bir gün tribünler alex diye bağırırsa bu adam hiç üşenmez kameradan tespit ettirtir o taraftarları stada sokmamaya kalkar, fenerbahçe aziz yıldırım ın güç gösterisi yapmak için kullandığı bir araç başka hiçbir şey değil ve bu güç gösterisini gölgeleyecek kim olursa olsun ister yönetici olsun ister teknik direktör olsun ister futbolcu olsun hiç farketmez onu bitirmek için elinden geleni yapar

bu yüzden aziz yıldırım a bu konuda sallanır ve çok da doğru olur

• Yıl olmuş 2012 hala Aykut'u savunanlar var.
  • Afedersin de b.k bizden daha fazla Fenerbahçe'lidir.
  • Aykut dönemini de izledim Alex dönemini de izledim, benim efsanem Alex'dir.Adamlığını burda tartışmam bile
  •  AYKUT KOCAMAN
    Aykut Kocaman ın nasıl bir insan olduğunu en iyi bu kare anlatır bana.
  • quote:

öncelikle bu bölüme açtığım ilk konu dayanamadım artık.

Alex'in gitmesi yüzünden şuanda ağlıyorum. Fakat Alex artık aramızda değil ve Aykut Kocaman da bizim bir efsanemiz.

bazı yorumlar gördüm ve inanamadım adam ASSIN kendini yüzümüzü güldürsün diyor.

Bu kadar mı kolay bi insana hakaret etmek kötü söz söylemek?

Üstelik o insan fenerbahçe aşkıyla yanıp tutuşan biri hepimizden daha fenerbahçelidir Aykut Kocaman.

Babalarınız anlatsın size Aykut Kocaman'ı

Alex De Souza Türkiyede ki en değer verdiğim futbolcu,sporcudur ama tapılması gereken tek varlık Allah dır.

Aykut Kocaman gitmeliyse bile bu şekilde yapılmamalı küfür edilmemeli.

ve kimseyi düşüncesinden dolayı suçlamayın.

ayıda yavrusunu severken öldürürmüş.yapamazsam bırakır giderim dedi daha duruyor şerefsiz yapamadığını anlaması için illa küme mi düşelim yada direk statda suratına mı sovelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alex denen şahıs AYKUT KOCAMAN'ın kılı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

AYKUT KOCAMAN
    Aykut Kocaman ın nasıl bir insan olduğunu en iyi bu kare anlatır bana.

Saçma olmuş . Sen hiç attığı golden sonra colin kazım haricinden dauma sarılan bir futbolcu hatırlıyormusun ? Oysa ki Aykut 'a bile sarılıp onunla gol sevincini paylaşanlar var . Daum 'un kişiliğini ezer geçer Aykut ama teknik bilgisi için aynı şey söylenemez. Fotoğraflardaki tiplerine bakarsak ikininde de meymenet yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Şu Ali Şen denen adamın söylediklerine inanan varsa o zaman Alex sabotaj yaptı takımı oynatmıyor diyenlerle aynı kafadadır.

Ali şenin o sözlerini yalanlamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Şu Ali Şen denen adamın söylediklerine inanan varsa o zaman Alex sabotaj yaptı takımı oynatmıyor diyenlerle aynı kafadadır.

Peki Ali Şen'in trabzonlu sporculara uzuldugunu soyledigi icin yolladim dedigini duydun mu?

Ali Şen bu durumda tutarsiz konusmus olmuyor mu?

Alex i en cok seven renktasim kadar seviyorum face arkaplanimda 2 yildir alex resmi var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Peki Ali Şen'in trabzonlu sporculara uzuldugunu soyledigi icin yolladim dedigini duydun mu?

Ali Şen bu durumda tutarsiz konusmus olmuyor mu?

Alex i en cok seven renktasim kadar seviyorum face arkaplanimda 2 yildir alex resmi var.

Ali Şen' in ağzından duymadım. Söylenti olarak biliyorum. Kaynak var mı?

• Aykut hocamız her şekilde saygıyı hak ediyor. Arkadaşlar komplo teorileriyle uğraşmayalım. Alex'in rekorunu kırmasını hoca mı engelledi? kaleciyle karşı karşıya dışarı vurmasında hocanın payı ne kadar? Alex 10 maçtır gol atamıyorsa bu hocanın mu suçu?

Kim olursa olsun tüm oyuncular hadlerini bilmeli, Fenerbahçe'den, başkanından, teknik direktöründen üstün olmadığını, onlara saygısızlık yapılamayacağını bilmeliler. Orada bulunan teknik direktör Ali, Veli, Aykut da olsa farketmez, bu makama saygısızlık yapılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

Aykut hocamız her şekilde saygıyı hak ediyor. Arkadaşlar komplo teorileriyle uğraşmayalım. Alex'in rekorunu kırmasını hoca mı engelledi? kaleciyle karşı karşıya dışarı vurmasında hocanın payı ne kadar? Alex 10 maçtır gol atamıyorsa bu hocanın mu suçu?

Kim olursa olsun tüm oyuncular hadlerini bilmeli, Fenerbahçe'den, başkanından, teknik direktöründen üstün olmadığını, onlara saygısızlık yapılamayacağını bilmeliler. Orada bulunan teknik direktör Ali, Veli, Aykut da olsa farketmez, bu makama saygısızlık yapılamaz.

Noktasina virgulune katiliyorum. Fakat suan bile sevgiliden ayrilmis gibi burukluk var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.