Şimdi Ara

Aykut Kocaman Defans Yapmayı Bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun stili düşünülünce traji komik bir durum. Öncelikle takımı kendi geriye çekmiyor masalları okuyacak varsa hiç yazmasınlar. BJK maçında kenardan yaptığı hareketi herkes gördü. Pereira ve Advocaat defans yapma işini çok iyi beceriyordu. Volkan batırmadıkça gol yemiyorduk. Aykut Kocaman ise kontra atak nasıl yapılır onu bile bilmiyor. Geçen sezon Advocaat'ın BJK deplasmanındaki oyununa sövenler bugün rakip güçlüydü Aykut ne yapsın diyor. Beklerin iptal olmuş, rakibin tek tehlikesi kanatlar, geriye çekildiğin her maçı kaybetmişsin, yenileceğin belli ama sen kenarda kurbanlık koyun gibi oturuyorsun. Fenerbahçe'nin bu sezon kontra ataktan attığı gol sayısı kaç biliyor musunuz? 0. EVET, "KOCAMAN" BİR SIFIR. Yine de ligin en zor deplasmanlarından birine Aatıf gibi bir kağnıyla, kontra atak oynamaya çıkıyor adam. Herhangi bir hazırlık yapmamış. Ne bir hücum ne de savunma planı var. Aykut Kocaman takımı kale önüne dizip, bekleyince gol yemeyeceğini zannediyor sanırım. 1-0'ı bulunca da maçı kazandığını sandı. Fenerbahçe tarihinin en vasıfsız teknik direktörü. En kısa sürede gider umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 28 Şubat 2018; 15:37:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 23. hafta itibarı ile yediğimiz gol sayısı 27.

Kayserinin yediği gol kadar gol yemişiz.

sezon sonuna kadar 35'in üstüne çıkar bu gol sayısı. daha 11 hafta var.

vitor pereira 2015/2016 senesinde 34 hafta itibarı ile yediği gol sayısı 27.

Ben bu istatistikleri daha önce paylaştığımda edilmedik laf bırakmadılar. Vitor sevici ilan ettiler.

Aykut takımı defansif oynattığını sanıyor. Hem kötü futbol izliyoruz hem çok gol yiyoruz.

Vitor en azından göze hoş gelmeyen futbol izletirken gol yedirmiyodu. Atamayacak olsakta yemeyecek olduğumuzun rahatlığıyla maç izliyordum.

Şimdi skor her ihtimale açık. 3 de atabiliriz 5 de yiyebiliriz. Aykut Kocaman bu takıma layık görülüyorsa vitor pereira bu takımın çok üzerinde taktik bilgiye sahipti.

Aykut iyi teknik direktörse vitor onu 2'ye katlar. Vitor kötü ise aykut tam anlamıyla çöp. Hangisi işinize geliyosa onu kabul edin.
  • Aykut Kocaman'ın şu anda yaptığı tek şey büyük maçlar öncesinde büyül konuşmalar yapmak, başka hiçbirşey yapmıyor. 3-0 kazanılan ve zaten düşme potasında olan Alanyaspor maçı sonrasında da yaptı aynı şeyi, yok bizim yenemeyecegimiz takım yok herkesi yenecegiz, Avrupa'da da çok başarılı olacagız vs. gibi bence gereksiz işlere giriyor.
  • aykut kocaman savunma yaptıramıyor mu :D aykut kocaman bu işi en ii yapan yerli hocalardan biri yerli simeone adam konya'da da harika yapıyordu bunu fb'de de gayet ii beceriyor bu tarz hocaları sevmem aykut kocaman'ı severim ii hocadır hakkı yeniliyor hep fb'liler ne bekliyor anlamıyorum arkadaşlar sizin kadronuz bizden de bjk'den de başaktan'da hatta ts'den bile kötü şampiyonluk beklentisine girmenizi anlamıyorum kocaman ii'dir ii hocadır arkasında durun dilendiğiniz ersun yanal balonu tırnağı etmez kocaman'ın
  • 23. hafta itibarı ile yediğimiz gol sayısı 27.

Ben bu istatistikleri daha önce paylaştığımda edilmedik laf bırakmadılar. Vitor sevici ilan ettiler.

Aykut takımı defansif oynattığını sanıyor. Hem kötü futbol izliyoruz hem çok gol yiyoruz.

Vitor en azından göze hoş gelmeyen futbol izletirken gol yedirmiyodu. Atamayacak olsakta yemeyecek olduğumuzun rahatlığıyla maç izliyordum.

Şimdi skor her ihtimale açık. 3 de atabiliriz 5 de yiyebiliriz. Aykut Kocaman bu takıma layık görülüyorsa vitor pereira bu takımın çok üzerinde taktik bilgiye sahipti.

Aykut iyi teknik direktörse vitor onu 2'ye katlar. Vitor kötü ise aykut tam anlamıyla çöp. Hangisi işinize geliyosa onu kabul edin.

• Bir teknik direktör düşünün, sayesinde 70 dakika boyunca hiçbir varlık gösterememiş takımı olan, müdahale yapması gerektiği yerde, çoğu zaman yanlış tercihler kullanan, istikrarsız oyunculara güvenmeye çalışan, antrenman kapasitelerine bakıp, koşu mesafelerini değerlendirip buna göre ilk 11 kuran, kaybettiği maçın ardından ilk golü erken bulmak bizim dengemizi bozdu diye bir açıklama yapan!
    Düşünsenize, ilk golü erken atmak planlarımızı bozdu diyor beyefendi. Ben size bunun Türkçe mealini izah edeyim.
    Bu şu demektir, ben maçı tutabildiğim kadar tutacağım, 70 dakika, 80 dakika. Ne yapar eder bir şekilde gol atar, 1-0 buradan galip ayrılırım. Düşünce bu, herhangi bir taktiksel plan yok..
    Bu mükemmel planın tutmama ihtimaline karşı bile herhangi bir B planı dahi yok.

Maçtaki ilk 20 dakikalık oyun umut verirken, bunun sonrasında geriye çekilmek ve Beşiktaş'ın tamamen oyunun kontrolünü eline geçirmesini kenardan izlemek nasıl bir futbol bilgisi ya da tecrübesi gerektirir çok merak ediyorum.
    Beşiktaş'ın kendi tabiri ile "şuursuzca hücum yapması" bile futbol dahimizin gözlerinin açılmasına sebep olmazken, ikinci yarının başında yenen bir şekilde kaçınılmaz olan beraberlik golünden sonra, oyuna müdahale etmeye karar veriyor ancak burada da kumar oynuyor beyefendi. Gidiyor, oyuna Alper Potuk'u alıyor ki, bu Alper 5 maç iyi oynasa 5 maç sahada yokları oynayan bir futbolcu.
    Asla senin kurtarıcın olamaz, asla %100 bir güvenle olumlu katkı yapacak diye oyuna alabileceğin türde bir oyuncu değil.
    Ve ikinci kaçınılmaz olan Beşiktaş'ın ikinci golü geldikten hemen sonra bu yılın takıma her anlamda en çok katkı sağlamış oyuncusu olan Valbuena'yı oyuna alıyor maçı kurtarsın diye.

Geçti Bor'un pazarı beyim, sür eşeğini Niğde'ye!!! Zeka kapasitesi bu denli kıt, sahada oynanan oyunu yorumlayabilme, okuyabilme yeteneği bu kadar sığ bir teknik direktör sanırım başka yoktur ülke toprakları içerisinde. Üstüne üstlük birde beyefendinin kendi vazgeçilmez çizgileri ve doğruları(!) var.

Mayıs ayında Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı seçilmesi, önce Fenerbahçe adına, sonrasında ise Türk futbolu adına en hayırlı gelişme olacaktır.

• Aykut neyi biliyor ki at antrenörü boşuna söylemiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bildiği takımda en iyi oynayan oyuncuyu kesmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayiliyorum kadro kotu diye yorum yapanlara 😂

Kaleci volkan ve kameni bak bakayim ligin hangi seviyesinde
    Defansta Skrtel İsla Neto gibi adamlari var.
    Orta sahada Valbuena Giuliano Josef genc sayacagin Oguz Eljif Ozan gibi adamlari var. Saymayacagin dirar vs adami da var.
    Forvet olarak kisirdan ziyade farkli oyuncular degil benzer oyunculari var.
    Vincent , Fernandao ve Soldado.

Siz bu kadroya kotu diyerek hocanin uzerindeki yuku atmaya calisiyosunuz. Sistem hocada biter.
    1-0oldugunda takima sakin uyarisi yapan aykut, 2-1 ondeyken bjk onde basin diye kendini yirtan senol hoca. Ya da oldu olasi onde pres ile adini duyurmus ve trde en fazla sampiyonlugu olan hoca. Ya da Ersun yanal. Ben bu sene icin hatayi hic bir sekilde futbolcuda aramam.

Bjk avrupa gibi bir odagi varken ve fazlaca yasli kadrosuna ragmen sana oyununu oynadi. Bize oynadigini herhangi bir anadolu takimina yapamadilar son uc sezonda.

Gs kurdugu kadronun yarisi ust seviye yarisi kotu olmanin sorununu yasiyor. Sampiyon olur ve devam ederlerse eksikleri kapatmaya iki uc senede gs sampiyonlugu izleriz.

Rakiplerin bu ve sen sorunu futbolcularda ara. Yemezler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

aykut kocaman savunma yaptıramıyor mu :D aykut kocaman bu işi en ii yapan yerli hocalardan biri yerli simeone adam konya'da da harika yapıyordu bunu fb'de de gayet ii beceriyor bu tarz hocaları sevmem aykut kocaman'ı severim ii hocadır hakkı yeniliyor hep fb'liler ne bekliyor anlamıyorum arkadaşlar sizin kadronuz bizden de bjk'den de başaktan'da hatta ts'den bile kötü şampiyonluk beklentisine girmenizi anlamıyorum kocaman ii'dir ii hocadır arkasında durun dilendiğiniz ersun yanal balonu tırnağı etmez kocaman'ın

en sevdiğiniz başkan aziz yıldırım en sevdiğiniz hoca aykut kocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

quote:

aykut kocaman savunma yaptıramıyor mu :D aykut kocaman bu işi en ii yapan yerli hocalardan biri yerli simeone adam konya'da da harika yapıyordu bunu fb'de de gayet ii beceriyor bu tarz hocaları sevmem aykut kocaman'ı severim ii hocadır hakkı yeniliyor hep fb'liler ne bekliyor anlamıyorum arkadaşlar sizin kadronuz bizden de bjk'den de başaktan'da hatta ts'den bile kötü şampiyonluk beklentisine girmenizi anlamıyorum kocaman ii'dir ii hocadır arkasında durun dilendiğiniz ersun yanal balonu tırnağı etmez kocaman'ın

en sevdiğiniz başkan aziz yıldırım en sevdiğiniz hoca aykut kocaman

yok trol yapmıyorum cidden aykut kocaman'ı konya'da da severdim öyle bi konu da açmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Bir teknik direktör düşünün, sayesinde 70 dakika boyunca hiçbir varlık gösterememiş takımı olan, müdahale yapması gerektiği yerde, çoğu zaman yanlış tercihler kullanan, istikrarsız oyunculara güvenmeye çalışan, antrenman kapasitelerine bakıp, koşu mesafelerini değerlendirip buna göre ilk 11 kuran, kaybettiği maçın ardından ilk golü erken bulmak bizim dengemizi bozdu diye bir açıklama yapan!
    Düşünsenize, ilk golü erken atmak planlarımızı bozdu diyor beyefendi. Ben size bunun Türkçe mealini izah edeyim.
    Bu şu demektir, ben maçı tutabildiğim kadar tutacağım, 70 dakika, 80 dakika. Ne yapar eder bir şekilde gol atar, 1-0 buradan galip ayrılırım. Düşünce bu, herhangi bir taktiksel plan yok..
    Bu mükemmel planın tutmama ihtimaline karşı bile herhangi bir B planı dahi yok.

Maçtaki ilk 20 dakikalık oyun umut verirken, bunun sonrasında geriye çekilmek ve Beşiktaş'ın tamamen oyunun kontrolünü eline geçirmesini kenardan izlemek nasıl bir futbol bilgisi ya da tecrübesi gerektirir çok merak ediyorum.
    Beşiktaş'ın kendi tabiri ile "şuursuzca hücum yapması" bile futbol dahimizin gözlerinin açılmasına sebep olmazken, ikinci yarının başında yenen bir şekilde kaçınılmaz olan beraberlik golünden sonra, oyuna müdahale etmeye karar veriyor ancak burada da kumar oynuyor beyefendi. Gidiyor, oyuna Alper Potuk'u alıyor ki, bu Alper 5 maç iyi oynasa 5 maç sahada yokları oynayan bir futbolcu.
    Asla senin kurtarıcın olamaz, asla %100 bir güvenle olumlu katkı yapacak diye oyuna alabileceğin türde bir oyuncu değil.
    Ve ikinci kaçınılmaz olan Beşiktaş'ın ikinci golü geldikten hemen sonra bu yılın takıma her anlamda en çok katkı sağlamış oyuncusu olan Valbuena'yı oyuna alıyor maçı kurtarsın diye.

Geçti Bor'un pazarı beyim, sür eşeğini Niğde'ye!!! Zeka kapasitesi bu denli kıt, sahada oynanan oyunu yorumlayabilme, okuyabilme yeteneği bu kadar sığ bir teknik direktör sanırım başka yoktur ülke toprakları içerisinde. Üstüne üstlük birde beyefendinin kendi vazgeçilmez çizgileri ve doğruları(!) var.

Mayıs ayında Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı seçilmesi, önce Fenerbahçe adına, sonrasında ise Türk futbolu adına en hayırlı gelişme olacaktır.

Son zamanlarda okuduğum en iyi ve en objektif teknik direktör analizi.bu kadar boş fanatik fenerli arasında parlıyorsun resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

23. hafta itibarı ile yediğimiz gol sayısı 27.

Sağ bek Caner, sol bek Gökhan, stoperler Kjaer ve Bruno Alves'ti. Çok normal ddeğil mi?

• Piccadilly Circus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Gerçekler her zaman burnumuzun dibindedir, ama ne yazık ki çok azımız orayı görebilmekte.
  • Keya satıldıktan sonra gelen adamları kendi aldırdı. Gelen oyuncular neto,Dirar,Soldado,isla tarzı avrupada para etmeyecek adamlar 35 40 milyon tl den fazla verildi bu çöplere aldıkları bonus ve maaşlar cabası haşa mağdur suratsız aykut mu oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neto Kiralık İsla Bonservissiz geldi Soldadoya 20 Dirarada 20 milyon verdik galiba başka türlü etmiyor o kadar para adam geçen sene Monaconun degişmez oyuncusu Dirar ve Şili Milli Takımının beki İslaya çöp dedi ya böyle taraftara böyle Yönetim Müstehak

• Sizin kadro kötü abi. Geçen PES'te Feneri alınca anladım bunu dışarıdan belli olmuyor ama kadro yapmaya çalışınca nerden tutsan elinde kalıyor. Kötü de değil çöp.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R.Romanoviç kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Konuyu nereden nereye getirmişsin. Sol bekinle sağ bekini bedelsiz kaptırdın, napacaksın? Kjaer'in parasıyla Giuliano da alındı ama ona ses etmezsiniz.

Valbuena 1,5 milyon euroya alındı. Dirar 2,5 + 1 milyon şampiyonluk primine alındı. Isla bedelsiz. Neto kiralık. Neyi konuşuyorsun sen Allah aşkına?

• quote:

Ersun Yanal balonu derken güldürmeyin bence tamam bizden sonra başarılı olamadı belki tek başarısı bizle olandır ama bir iki sene dursaydı bu takımda şuankinden çok daha iyi bir yerde olurduk, Aykut kocamanın eleştirilmesindeki en büyük sebep aldığı sonuçlar değil, Oyuncu tercihleri ve kötü futbol.

• Konu sahibine yürekten katılıyorum.
    Bunu sadece ben düşünüyorum sanıyordum.
    Vasat kocaman maalesef ne hücumu ne de savunmayı biliyor, koskoca Fenerbahçe kimlere kaldı yazık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 10 Mart 2018; 22:35:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.