Şimdi Ara

Aykut Kocaman, Fatih Terim'i solladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin başında teknik direktör sıfatıyla 3. senesini yaşayan Aykut Kocaman'a büyük onur...

"Football Coach World Ranking" adlı internet sitesinin hazırladığı teknik direktörler başarı sıralamasında ilk 50’ye sadece Aykut Kocaman girdi.

Son bir yılda, çalıştırdığı kulüp, mücadele ettiği turnuva, maç sonuçları, maçın önem derecesi gibi kriterlere göre hesaplanan sıralamada Kocaman 6 bin 46 puanla 44. sırada kendine yer buldu.

Türkiye’nin en başarılı teknik direktörü sıralamasında ise zirvede Kocaman bulunurken, dünyanın en başarılı teknik direktörü 14 bin 443 puanla Jose Mourinho oldu. Fatih Terim ise 4751 puanla kendine 84. sırada yer bulabildi.

Listede ayrıca Ertuğrul Sağlam 146., Ersun Yanal 165. ve Şenol Güneş de 307. oldu. Milli takımlar teknik direktörleri sıralamasında ise Abdullah Avcı 146. sırada yer alabildi.

http://spor.ekolay.net/spor-haber/fenerbahce/Aykut-Kocaman--Fatih-Terimi-sollad%C4%B1/2659/1063406/

• Sacma sapan bir site her hafta sıralama değişmiş:D
    Burda da Alex Ferguson 7.
  • Aykut fatih hocanın tirnagi bile etmez bence'siz ne dusunuyorsunuz orasını bilemem
  • bi tarafta kariyeri başarılarla dolu biri bi tarafta çalıştırdığı her takımı küme düşürmüş biri...başlık ilginç olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Sacma sapan bir site her hafta sıralama değişmiş:D

Her hafta puanları azalıp artıyor belki de ondan değişmiştir
    http://www.coachworldranking.com/portuguese/ranking-clubes.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestronur

quote:

Tamam işte beni desteklemişsin.O yüzden sacma diyorum.

• quote:

quote:

quote:

Tamam işte beni desteklemişsin.O yüzden sacma diyorum.

Alıntıları Göster
    Bu adamla basari masari gormek istemiyorum ,insallah galasaray 5 tane atar ,avrupadan kisa zamanda eleniriz nefret ediyorum senden aykut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Bu adamla basari masari gormek istemiyorum ,insallah galasaray 5 tane atar ,avrupadan kisa zamanda eleniriz nefret ediyorum senden aykut.

Alıntıları Göster

uefa bu işe ne diyecekki

• quote:

Orijinalden alıntı: KALJOJO

uefa bu işe ne diyecekki

Alıntıları Göster

• Aykut Kocamanx5=Fatıh Terım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Aykut Kocamanx5=Fatıh Terım
    Aykut Kocaman iyi bir t.direktörde Fenerbahçe'de biraz eksiklik var. Transferler çok geç yapılıyor. Bazen hiç yapılımıyor. Bu sezon ortasında yada sezon sonu büyük bir patlama beklıyorum UEFA dan gelen gelirlerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cb16-alper

Aykut Kocaman iyi bir t.direktörde Fenerbahçe'de biraz eksiklik var. Transferler çok geç yapılıyor. Bazen hiç yapılımıyor. Bu sezon ortasında yada sezon sonu büyük bir patlama beklıyorum UEFA dan gelen gelirlerle...

Alıntıları Göster
    Bence fenerbahçenin o maçları yapmasında aykut kocamanın hiç bir katkısı yok.Futbolcular tamamen kendilerine güvenerek ve inanarak oynadı ve hala oynuyor.Yılmaz vural olsa takımın başında daha çok etki ederdi takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Bence fenerbahçenin o maçları yapmasında aykut kocamanın hiç bir katkısı yok.Futbolcular tamamen kendilerine güvenerek ve inanarak oynadı ve hala oynuyor.Yılmaz vural olsa takımın başında daha çok etki ederdi takıma.

Alıntıları Göster
    Kendi teknik direktörüne saygı duymayan sahib çıkmayan dünya üzerinde bir taraftar grubu daha var mı.?
    Galatasaray maç yeniliyor adamlar sahib çıkıyor TERIM'e.
    Onu bunu oynatmıyor.Kadroya almıyor aldığı adamlarda bazen vasatı aşamıyor.Ama adamlar yine teknik direktörlerine saygı duyuyorlar.
    Yok Stoch için ölüyorsunuz oyundan alındı diye babasının oğlunu mu azarlıyor basiretsiz.
    KOCAMAN'dan önce bir kendinize bakın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

Kendi teknik direktörüne saygı duymayan sahib çıkmayan dünya üzerinde bir taraftar grubu daha var mı.?
    Onu bunu oynatmıyor.Kadroya almıyor aldığı adamlarda bazen vasatı aşamıyor.Ama adamlar yine teknik direktörlerine saygı duyuyorlar.
    Yok Stoch için ölüyorsunuz oyundan alındı diye babasının oğlunu mu azarlıyor basiretsiz.

tamam da hocam terime gs taraftarı güveniyor. çünkü zamanında yaşadığımız en büyük başarıların altında bu adam vardı. bizi başarılı yapan birisine neden güvenmeyelim? orta sıradaki istikrarsız bir takımı alıp şampiyon yaptı, ertesi sene clde gruptan çıkarttı. terim ile kocamanı karşılaştırmak çok abes kaçıyor şahsi fikrim.

• quote:

Orijinalden alıntı: girye

quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

tamam da hocam terime gs taraftarı güveniyor. çünkü zamanında yaşadığımız en büyük başarıların altında bu adam vardı. bizi başarılı yapan birisine neden güvenmeyelim? orta sıradaki istikrarsız bir takımı alıp şampiyon yaptı, ertesi sene clde gruptan çıkarttı. terim ile kocamanı karşılaştırmak çok abes kaçıyor şahsi fikrim.

Alıntıları Göster
    Şöyle konular açıp adamların bizimle dalga geçmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım dünden beri aynı teraneler.

• quote:

uefa bu işe ne diyecekki

frank de boer çok büyük hocada bizimmi haberimiz yok?Muhtemelen şampiyonlar ligine kalanları toplamışlardır
  • quote:

Fenerbahçe'nin başında teknik direktör sıfatıyla 3. senesini yaşayan Aykut Kocaman'a büyük onur...

"Football Coach World Ranking" adlı internet sitesinin hazırladığı teknik direktörler başarı sıralamasında ilk 50’ye sadece Aykut Kocaman girdi.

Son bir yılda, çalıştırdığı kulüp, mücadele ettiği turnuva, maç sonuçları, maçın önem derecesi gibi kriterlere göre hesaplanan sıralamada Kocaman 6 bin 46 puanla 44. sırada kendine yer buldu.

Türkiye’nin en başarılı teknik direktörü sıralamasında ise zirvede Kocaman bulunurken, dünyanın en başarılı teknik direktörü 14 bin 443 puanla Jose Mourinho oldu. Fatih Terim ise 4751 puanla kendine 84. sırada yer bulabildi.

Listede ayrıca Ertuğrul Sağlam 146., Ersun Yanal 165. ve Şenol Güneş de 307. oldu. Milli takımlar teknik direktörleri sıralamasında ise Abdullah Avcı 146. sırada yer alabildi.

http://spor.ekolay.net/spor-haber/fenerbahce/Aykut-Kocaman--Fatih-Terimi-sollad%C4%B1/2659/1063406/

Arkadaşlar ben şuan resmi bir sitede yazılan puan sıralamasını yazdım size ki bu her hafta form grafiğine göre değişiyor. Geçmişe bakıp nitelendirme yapmaktan ne zaman kurtulacaksınız. Tabii ki FT daha tecrübeli bir hoca bunu bilmeyen ancak yeni doğan bebeklerdir. AK listede ilk 50 ye girmiş ilgimi çekti paylaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krinorex

quote:

uefa bu işe ne diyecekki

frank de boer çok büyük hocada bizimmi haberimiz yok?Muhtemelen şampiyonlar ligine kalanları toplamışlardır

He orda Wegner, Ancelotti , Ferguson ,Mourinho gibi adamların yanında De Bour'u gördün yani sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Şöyle konular açıp adamların bizimle dalga geçmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım dünden beri aynı teraneler.

İlk 50 içinde tek Türk teknik adam Aykut Kocaman var şuanki başarı grafiğine göre. Burda Fatih Terim'in teknik adamlığı söz konusu değil ki? Bunun neresiyle dalga geçilebilir? Klasik biz geçmişte şunu yaptık, şöyle yaptık vb. laflarla tartışmaya giren insanların yapabileceği şeylerdir...
  • quote:

quote:

Fenerbahçe'nin başında teknik direktör sıfatıyla 3. senesini yaşayan Aykut Kocaman'a büyük onur...

Arkadaşlar ben şuan resmi bir sitede yazılan puan sıralamasını yazdım size ki bu her hafta form grafiğine göre değişiyor. Geçmişe bakıp nitelendirme yapmaktan ne zaman kurtulacaksınız. Tabii ki FT daha tecrübeli bir hoca bunu bilmeyen ancak yeni doğan bebeklerdir. AK listede ilk 50 ye girmiş ilgimi çekti paylaştım.
    Son bir yıl baz alınmış, bakalım neler olmuş son bir yılda

fb : lig ikincisi, clden elenmiş, normal sezonda 9 puan fark yemiş, 27 yıl sonra tr kupasını kazanmış, tr süper kupasını kaybetmiş.

galatasaray : lig birincisi , cl de ikinci tura çıkmış, tr süper kupasında fb yi yenmiş

nasıl bir gerçeklikte yaşıyor bu puanlamayı yapanlar ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.