Şimdi Ara

Aykut Kocaman: Hakem aleyhimize hatalar yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisarspor'a kaybedilen final sonrası yaptığı açıklamada "Cüneyt Çakır'ın yaptığı hataların birçoğu bizeydi" dedi.
    Aykut Kocaman: Hakem aleyhimize hatalar yaptı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Teleset Mobilya Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman, rakiplerini tebrik ederken, hakem Cüneyt Çakır'ın yaptığı hatalara dikkat çekti.

BİZİM ALEYHİMİZE HATA YAPTI
    Kocaman, ilk olarak yenilgiyi ''Tek cümleyle bunu söylemek gerekirse, atamayan atarlar yani. Bu işin kaidesi bu. 8-10 arasında net, nete yakın gol pozisyonunu değerlendiremezsen... Akhisarspor'u ve hocasını kutluyorum. Kazananın hakkını teslim etmek lazım. Cüneyt Çakır'ı da kutluyorum. Kısmı hatalar yaptı, bu hataların birçoğu bizeydi ama genel olarak kutluyorum onu da'' sözleriyle özetledi.

3-4 ATABİLİRDİK
    Maça iyi başladıklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı ''Başlangıç olarak sezonun en kuvvetli başlangıçlarından birini yaptık. 3-0, 4-0 olabilirdi ama olmadı. 25. dakikadan sonra oyundaki kontrolü aldılar. Esas maçın gidişatı o ara elimizden kaçtı gibi. Derleyip toparlamamız gerekiyordu. Özellikle tecrübeli oyuncuların kontrolü almaları gerekiyordu, orada hata yaptık'' dedi.

https://kralspor.ensonhaber.com/aykut-kocaman-hakem-aleyhimize-hatalar-yapti-2018-05-10.html

• Geçen hafta Bursa maçındada da hakemi konuşmak istemiyorum demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam yenilince hakem de suç buluyor olmadı güneşe rüzgara suç bulur ama kendi çağ dışı futbol zekasında hiç suç yoktur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanda biraz, bir nebze utanma olsa şöyle hakemin hemen hemen hiçbir etkisinin olmadığı maçtan sonra hakemden bahsetmez!

Utan be adam, yedi cihana rezil ettin bizi yine bir de maç sonu açıklamalarınla daha da yerin dibine sokuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Mayıs 2018; 10:19:33 >
  • rakip takımın sahaya çıkması aykut kocaman için sorun yaratıyo
  • Hakemin toplam 1 tane hatası vardır. O da Janssen'in penaltısını vermedi onun dışında başka pozisyon var mı ? Bir de kalkmış hakem hataları diyor utanmasa hakem maçı Akhisar'a verdi diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

Hakemin toplam 1 tane hatası vardır. O da Janssen'in penaltısını vermedi onun dışında başka pozisyon var mı ? Bir de kalkmış hakem hataları diyor utanmasa hakem maçı Akhisar'a verdi diyecek.
    Janssen kendini yere attı kendisi bile itiraz etmedi o pozisyonda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Neye itiraz edecek zaten 1 gol gerideyiz. Boşa zaman kaybederiz. Bence adam orada ayağını takmış. Oyuncu yere düşsün düşmesin bence o pozisyon net penaltıydı.

• Yok artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmis gecmis en ahlaksiz fener td si bu adam.

• quote:

Neye itiraz edecek zaten 1 gol gerideyiz. Boşa zaman kaybederiz. Bence adam orada ayağını takmış. Oyuncu yere düşsün düşmesin bence o pozisyon net penaltıydı.
    Nerde takılıyorsun ne içiyorsun bende istiyorum. Bu kafaya erişemedim.

Kaldı ki adam vücudunu taksa bile bir perdeleme olmadığı sürece(ki türkiye liginde ona kolay kolay çalacaklarını sanmıyorum gerçi küçük takımlara karşı çalarlar. Ama sonuçta bu perdelemenin bir şiddeti dozajı vs var.) fiziki bir temas bile yokken sen buna penaltı diyorsan kusura bakma ama AĞIR FUTBOL CAHİLİSİN.

Konuya dönersek Aykutun tek suçu Fernandao ile başlmayıp valbuneyı onla beraber sokmaması ve tabiki de çift forvetten hemen gol bulunca vazgeçmesi.

Tabi daha öncede yazdım 3. gol mü 2. gol mü hatırlamıyorum fenerbahçenin defansının yaptığı hatada maçın kaybetmenin %50 sebebidir. Aykut %50'dir.

• Evapsie kullanıcısına yanıt
    Belki Real Madrid ile Juventus arasındaki maçta Benatia'nın yaptığı hareket bile bundan daha az fauldür. Ona penaltı çalınıyorsa buna kesin çalınması gerekirdi. Orada adam direk topa müdahale ediyor burada direk futbolcuya giriyor. Tabi hakemi konuşmaya gerek yok çünkü 1 tane pozisyonla maç kazanılmaz. Orada penaltı vardı ama hakem çalmadı. Bence bu bizim için iyi bir milat oldu. Ali Koç başkan olursa daha sağlam bir kadro ile artık eskideki olaylardan ders alıp daha çok savaşan bir kadro ile hem ligi hem kupayı alırız.

Diğer yorumunuza da cevap vereyim. Benim düşüncem maça Aatif yerine Valbuena ile başlamasaydı bunu da maç öncesi Fenerbahçe konusunda belirtmiştim. Ne forumdakilerin çoğu ne de Aykut Hoca benim gibi düşündü. İşte futbol böyle bir şey belki gol yerdik ama en azından gol atabilirdik. Fernandao'nun kaçırdığı 3-4 pozisyondan biri gol olsaydı belki maçı uzatmaya taşıyabilirdik ama olmadı.

• Kumpas olabilir Aykut, sen Tff'ye bir başvur yine de
  • quote:

fenerbahçeye penaltı yapılacak ve zaman kaybetmemek için itiraz etmeyecekler..
    taç atışında bile hakemin etrafında kümelenen fenerli oyuncular, 90. dakikadaki penaltıya itiraz etmeyecek..

05:30 dan itibaren kale arkası çekimleri izleyin, dünyanın en komik kendini yere atma şekli:

https://www.aspor.com.tr/webtv/ziraatturkiyekupasi/teleset-mobilya-akhisarspor-3-fenerbahce-2-ozet

• Hemen RTE yi ve Havuz medyayı bu olayın içine katıp kupa bizim hakkımız Akhisarın sahaya çıkması bir kumpastır diye olay çıkartmaları lazım.
  • Sen maç izleme güzel kardeşim. Cidden vaktine yazık. Başka bir şeyle değerlendir. Janssen in pozisyonuna penaltı diyen, yetmeyip vakit geçmesin diye itiraz etmediler diye saçma bir savunma yapan adam bir zahmet izlemesin maç falan.
    Janssen bariz şekilde kendini yere attı o pozisyonda. Takma falan da yok. kendi vurdu adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Gelmis gecmis en ahlaksiz fener td si bu adam.
    Ahlaklisida sevilmiyor bknz Zico, Alex ...

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hakem penaltıyı verseydi ama itiraz etmezdiniz.
  • quote:

Hakem penaltıyı verseydi ama itiraz etmezdiniz.
    fırat verirdi
  • Oha Janssen'in pozisyonunun tabi ki penaltı değil öyle bi şaka yok. Aykut tabi ki her maç hakemi eleştirecek, olmadı oyuncuları eleştirecek. Kendini eleştirir mi o adam?

Başkanı ne ki kendi ne olsun. Suç her zaman başkalarındadır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.