arkadaşlar izlediyseniz antremanı görmüşünüzdür Aykut KOCAMAN yumrugunu sıktı ve baya güldü 10 saniye filan gerçekten çok şaşırdım
Yumruğunu sıkarkenki güç gösterisi mükemmeldi, bu sene olacakları gördüm resmen.....
quote:
Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç
Yumruğunu sıkarkenki güç gösterisi mükemmeldi, bu sene olacakları gördüm resmen.....
Aykut Kocaman
quote:
Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade
Aykut Kocaman
Alıntıları Göster
Antrenman ne ara oldu ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: th3mpo
Antrenman ne ara oldu ya ?
Alıntıları Göster
Hiç foto yok mu yayladan
quote:
Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8
Hiç foto yok mu yayladan
Alıntıları Göster
O yumruk sıkışı, inancı yüzünden okunuyordu.. Aykut'un taktik bilgisini beğenmeyen ben bile aşka geldim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
O yumruk sıkışı, inancı yüzünden okunuyordu.. Aykut'un taktik bilgisini beğenmeyen ben bile aşka geldim.
Alıntıları Göster
Çok merak ettim foto video falan var mı. Saat 18 gibi açtım ama bitmişti herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Çok merak ettim foto video falan var mı. Saat 18 gibi açtım ama bitmişti herhalde
Alıntıları Göster
bende merak ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)
bende merak ettim.
Alıntıları Göster
Aykut Hoca güldü capsli olsa inanirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)
bende merak ettim.
Alıntıları Göster
yokmu görüntü beyler yeni geldim eve
quote:
Orijinalden alıntı: DjarumBlack-
yokmu görüntü beyler yeni geldim eve
Alıntıları Göster
arayayım bi beyler
Video isteruk. İsteruk de isteruk
quote:
Orijinalden alıntı: tespi
arayayım bi beyler
Alıntıları Göster
Aykut hocayı çok eleştirirm, taktik yanlışları, yanlış oyuncu değişimleri, özer ısrarı vs. vs. uzayıp gider.. Ama nolursa olsun adam aile reisi gibi sıkı sıkıya sarıldı takımına ve yalnız bırakmadı.Yeri geldi kendini siper etti, yeri geldi hepimizin hakkını savundu.. Transfer politikası ve oyuncularıyla iletişimi çok iyi, bu sene bazı hatalarından da ders alırsa Türkiye'nin 2.Fatih Terimi neden olmasın ki ? Bitanesin Aykut hoca, arasıra kızsak da sana sen bizi sakın bırakma..
quote:
Orijinalden alıntı: TaKo
Aykut hocayı çok eleştirirm, taktik yanlışları, yanlış oyuncu değişimleri, özer ısrarı vs. vs. uzayıp gider.. Ama nolursa olsun adam aile reisi gibi sıkı sıkıya sarıldı takımına ve yalnız bırakmadı.Yeri geldi kendini siper etti, yeri geldi hepimizin hakkını savundu.. Transfer politikası ve oyuncularıyla iletişimi çok iyi, bu sene bazı hatalarından da ders alırsa Türkiye'nin 2.Fatih Terimi neden olmasın ki ? Bitanesin Aykut hoca, arasıra kızsak da sana sen bizi sakın bırakma..
Alıntıları Göster
Türkiye Kupasını aldığımızda şu hareketi bile bu adamın ne kadar büyük bir insan olduğunun göstergesi..
quote:
Orijinalden alıntı: La Haine
Türkiye Kupasını aldığımızda şu hareketi bile bu adamın ne kadar büyük bir insan olduğunun göstergesi..
Alıntıları Göster
bulamadım ama yarına kadar çıkar bi şekilde çok güzel görüntüydü
quote:
kol saatini dusurdu herhalde :) saka bir yana cok takdir ettigim bir insan.gecen sezon sitem ettiklerinde hayretle bakiyordum konulara cok basarili olacak cok
quote:
Orijinalden alıntı: proxima centauri
quote:
kol saatini dusurdu herhalde :) saka bir yana cok takdir ettigim bir insan.gecen sezon sitem ettiklerinde hayretle bakiyordum konulara cok basarili olacak cok
Alıntıları Göster
bende özeti izlerken gördüm.bayapı güldü yani
Nasıl böyle biz gibi mi anlatsanıza biraz
quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Nasıl böyle biz gibi mi anlatsanıza biraz
arkadaslar antremanlar kacta oluyor bilgi verirmisiniz bende izlerim