Şimdi Ara

Aykut Kocaman İlk defa bu kadar güldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar izlediyseniz antremanı görmüşünüzdür Aykut KOCAMAN yumrugunu sıktı ve baya güldü 10 saniye filan gerçekten çok şaşırdım

• Yumruğunu sıkarkenki güç gösterisi mükemmeldi, bu sene olacakları gördüm resmen.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miki Rapaiç

Yumruğunu sıkarkenki güç gösterisi mükemmeldi, bu sene olacakları gördüm resmen.....
    Aykut Kocaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

Aykut Kocaman

Alıntıları Göster
    Antrenman ne ara oldu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: th3mpo

Antrenman ne ara oldu ya ?

Alıntıları Göster
    Hiç foto yok mu yayladan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja BJELICA_8

Hiç foto yok mu yayladan

Alıntıları Göster
    O yumruk sıkışı, inancı yüzünden okunuyordu.. Aykut'un taktik bilgisini beğenmeyen ben bile aşka geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

O yumruk sıkışı, inancı yüzünden okunuyordu.. Aykut'un taktik bilgisini beğenmeyen ben bile aşka geldim.

Alıntıları Göster
    Çok merak ettim foto video falan var mı. Saat 18 gibi açtım ama bitmişti herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çok merak ettim foto video falan var mı. Saat 18 gibi açtım ama bitmişti herhalde

Alıntıları Göster
    bende merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

bende merak ettim.

Alıntıları Göster
    Aykut Hoca güldü capsli olsa inanirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

bende merak ettim.

Alıntıları Göster
    yokmu görüntü beyler yeni geldim eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjarumBlack-

yokmu görüntü beyler yeni geldim eve

Alıntıları Göster
    arayayım bi beyler
  • Video isteruk. İsteruk de isteruk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tespi

arayayım bi beyler

Alıntıları Göster
    Aykut hocayı çok eleştirirm, taktik yanlışları, yanlış oyuncu değişimleri, özer ısrarı vs. vs. uzayıp gider.. Ama nolursa olsun adam aile reisi gibi sıkı sıkıya sarıldı takımına ve yalnız bırakmadı.Yeri geldi kendini siper etti, yeri geldi hepimizin hakkını savundu.. Transfer politikası ve oyuncularıyla iletişimi çok iyi, bu sene bazı hatalarından da ders alırsa Türkiye'nin 2.Fatih Terimi neden olmasın ki ? Bitanesin Aykut hoca, arasıra kızsak da sana sen bizi sakın bırakma..

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Aykut hocayı çok eleştirirm, taktik yanlışları, yanlış oyuncu değişimleri, özer ısrarı vs. vs. uzayıp gider.. Ama nolursa olsun adam aile reisi gibi sıkı sıkıya sarıldı takımına ve yalnız bırakmadı.Yeri geldi kendini siper etti, yeri geldi hepimizin hakkını savundu.. Transfer politikası ve oyuncularıyla iletişimi çok iyi, bu sene bazı hatalarından da ders alırsa Türkiye'nin 2.Fatih Terimi neden olmasın ki ? Bitanesin Aykut hoca, arasıra kızsak da sana sen bizi sakın bırakma..

Alıntıları Göster
    Türkiye Kupasını aldığımızda şu hareketi bile bu adamın ne kadar büyük bir insan olduğunun göstergesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: La Haine

Türkiye Kupasını aldığımızda şu hareketi bile bu adamın ne kadar büyük bir insan olduğunun göstergesi..

Alıntıları Göster
    bulamadım ama yarına kadar çıkar bi şekilde çok güzel görüntüydü

• quote:

kol saatini dusurdu herhalde :) saka bir yana cok takdir ettigim bir insan.gecen sezon sitem ettiklerinde hayretle bakiyordum konulara cok basarili olacak cok
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxima centauri

quote:

kol saatini dusurdu herhalde :) saka bir yana cok takdir ettigim bir insan.gecen sezon sitem ettiklerinde hayretle bakiyordum konulara cok basarili olacak cok

Alıntıları Göster
    bende özeti izlerken gördüm.bayapı güldü yani

• Nasıl böyle biz gibi mi anlatsanıza biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Nasıl böyle biz gibi mi anlatsanıza biraz

• arkadaslar antremanlar kacta oluyor bilgi verirmisiniz bende izlerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.