Ah be hocam. Seni yediler. Değerini bilemediler. Umarım çok geç olmadan yuvana geri dönersin. Taktikten falan anlamayan çaylaklar bu camiayı yönetemez hocam. |
Aykut KOCAMAN tek çare.
-
-
Aykut ile filan olmaz hala anlamıyorsunuz. Bu kadro defans oynayamaz.
-
Yallah Konyaspor'a diyeceğim de oradan da kovuldu. Bir insan 3 kere Fenerbahçe'den, 1 kere Konyaspor'dan kovulmayı nasıl başarabilir gerçekten hayret verici. Daha da hayret verici olan, 3 kere kovduğumuz bir hainin hala bu kulüpten içeri girebileceğini zanneden insanlar olması.
-
Konuyu şikayet edin beyler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenerbahçenin iyiliğini istemiyorsan burada işin yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7Fenerbahçenin iyiliğini istemiyorsan burada işin yok.
Senin Aykut un olsaydı durum 1-0 ken tek kalan samatta yi da çıkartıp 4-4-2 yapacağına taktigi, 5-5-0 yapardı emin ol. Muhajahahaah. Erol başkan ve fener acımadı size. Hadi ikile şimdi gardaşşşs.
Hamsisporlulari çıldırtmakta güzel oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 25 Ekim 2020; 20:39:43 >
boş yapmışsın git büyük çok sayfalı olan fenerbahçe ana konusuna bak bu maçın döneceğini ilk yarı söyledim :)
ergenler girmese şu foruma ne güzel olacak yahu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7boş yapmışsın git büyük çok sayfalı olan fenerbahçe ana konusuna bak bu maçın döneceğini ilk yarı söyledim :)
ergenler girmese şu foruma ne güzel olacak yahu.
Kivirmaya gerek yok. Erol bulut istifa diyip şimdi taklacı güvercin olmaya hiç gerenk yok güzel kardeşim. Sıkma sen canını. Boşver Aykut u maykutu. Sen feneri düşünme. Erol başkan ve bizim gibi gerçek FB kiler düşünsün. Boşver gardaşşş.
kıvırma yok ki ortada sana diyorum ki bu maçın döneceğini ilk yarı söyledim...
ergen arkadaşım benim büyüyüp gelirsen daha sağlıklı tartışabiliriz böyle ucuz laflarla pek olmuyor ya. sabır et sende bir gün olgunlaşacaksın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7kıvırma yok ki ortada sana diyorum ki bu maçın döneceğini ilk yarı söyledim...
ergen arkadaşım benim büyüyüp gelirsen daha sağlıklı tartışabiliriz böyle ucuz laflarla pek olmuyor ya. sabır et sende bir gün olgunlaşacaksın.
Yav he he. Çıldır kardeş Çıldır. Erol reis acımaz. Erol reisin dusmanlarina kapak olsun
aykut kocaman ancak futbola geri dönerse fenere dönebilir
-
Çıldıran belli oluyor doğru düzgün bile konuşamıyorsun.
Ek olarak bir insanı desteklememek illa düşmanı olmak değildir Sığ düşüncelerden vazgeç. Ben eroldan daha faydalı olacağını düşünüyorum erol hoca da iyidir hoştur ama bence eroldan daha faydalı olacak :)
ergenlik çağındaysan hormonların fazla hareketli o yüzden bu tarz bakıyorsundur olaylara olgunlaşınca daha oturaklı ve mantık çerçevesinde bakabilirsin :)
iyi geceler her şey dilediğince olsun.
Hoca zamanını bekliyor elbet kapısı çalınacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7Hoca zamanını bekliyor elbet kapısı çalınacak.
futbola dedim teknik direktörlüğe değil
-
Bir bitmediniz...aykut gibi 90dk defans yapan hoca istemiyoruz. madem o kadar başarılı gitsin anadolu takımını ilk 3 de bitirsin de görelim büyüklüğünü...
-
Konu sahibi belli ki troll. Verdiği cevaplardan belli oluyor. Muhtemelen konuda silinecek zaten. Saçma sapan şeyler yazmış. Muhatap almaya değmez beyler. Bloklayin
Ne Aykutu Erol Hoca Zaten Şampiyon oldu sayılır...
Edit konu sahibi konu dışı trolü canı sıkılınca buraya gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 26 Ekim 2020; 1:1:4 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7Hoca zamanını bekliyor elbet kapısı çalınacak.
O zaman bırak tribünü tvden izleyen taraftar bulamaz örneğini gördük.Ancak sizin gibi 3-5 Aykut fetişisti izler maçları.
-
Haklı davamızı sürdürmeye and içtim. Troll yaftası yemekten sıkıldım ama kendi inandığım doğrular çerçevesinde , belirli bir doğru çizgisinde ilerleyeceğim. Kolektif olmalıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- sefa kalya beşiktaş
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- flashscore oranı düşen maçlar
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X