Şimdi Ara

Aykut Kocaman ve FENERBAHÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum lig bitti.Gs'li arkadaşları tebrik ederiz.Konyaspor maçı sonrası Aykut Kocamanın söze başladığı cümleyi paylaşmak istiyorum:
    ^^Yayıncı kuruluşa öncelikle sezonu değerlendiren Aykut hoca‚ "Son derece sorunlu bir sene geçirdik. Buna rağmen kupa finalini kazansaydık‚ bir şeyler anlatabilirdik^^

Yani akhisarı yenip o teneke kupayı alsak kurt hocamız sezonu basarıyla bitirdiğimizi söyleyecek.Adamdaki hayal dünyasına bakın.Bu arkadaş Fenerbahce'yi daha öğrenememiş.
    Bazıları da bu adamı başarılı bulup teşekkür ediyor.
    Arkadaşlara da Allahtan sabırlar diliyorum.Çünkü bu seçim yine değişen birşey olmazsa benim Fenerbahceliliğim askıya alınmış olacak.Onlara Aykut kalibresindeki hocalarla basarılar diliyorum

• Karaktersiz adam düşman camiaya giden, orada hatır şikesiyle başka düşman takımı kümede tutan adamdır.

Aykut Kocaman futbolun belki en efendi adamlarından birisi, kimseye hakareti yok, terbiyesizliği yok, kimse korumazken haklarımızı savunmuş adam, kişisel kininiz yüzünden hakaret etmeyin, düşmeyin bu kadar!

3 kere ikinci olmuş dediğinin 2 senesi zaten şike süreci, o dönemde futbolcular bile kaçıyordu takımdan adam durdu 2. yaptı bu çok büyük başarıdır, son haftaya taşıdı o zaman da şampiyonluğu, Avrupada finalin kapısından döndürdü. Sen sanıyor musun o zamanlar herkes Fenebahçe hocası olayım diye kapımızda yattı? Yılmaz Vural'ı alıp 4.'lüğe mi oynasaydık? Ulan şu takımın en cefakar adamı, en zor zamanlarda bile yarışta tutmuş adam, zirâ bu sezon da öyle ffp'nin en sert zamanlarında, sizin ne hak ettiğinizi biliyorum ben. Siz'e 6., 8. yapacak hocalar lazım, 2. olmak başarısızlık çünkü arsızsınız, sizi 6. yapacak hoca iflah eder bu Bayern kompleksinden çıkarsınız.

Fenerbahçelinin hakkı o 3 senede, 4. 6. 4.'lüktü sırasıyla. Keşke başka hoca bunu yapsaydı da bugün Aykut hoca için ne derdiniz acaba. Sanıyorsunuz ki bizim kadro her zaman favori falan da 2.lik başarısızlık, çıkın artık rüyanızdan, Bayern falan değilsiniz, avrupada AL Ahlisiniz, üst düzey maaş vermeden oyuncu getiremezsiniz, yaş ort 30'a dayanmış Al Ahli'den daha yüksek, takım borç içinde, oyuncular kaçıyor, sadece bir Anderlecht, Genk, Salzburg olmak için 5-6 sene yapılanma gerekli, gençleşecek takım, uefa yarı finaller görecek, her sene kâr yapacak, transferde ve genel klüp bazında. Ama hayır, siz Aziz kafalı vizyonsuzlar gelecek, hoca olarak eski bir başarı sağlamış nostaljik hoca, 32'lik veteran yıldızlar gelecek 4-5m maaş, ligde son haftaya kadar kovalanacak, olursa şampiyon oh rakiple dalga geçmeler falan. Sonra o sezon borç batağı, FFP yiceksin, sonra aynı süreci tekrarla her sene ooh...

Size bu müstahak, kendinizi dev aynasında gören vizyonsuzlar ordusundan başka bir şey değilsiniz. İki satır yazı yazıldığında bile okumaya üşenen, holiganlar sürüsü. Biraz kendimi geliştireyim? Yok canım olur mu ne geliştirmesi yaz yaz yaz duygularını dök sinirini kuss ohh ne geliştirmesi ya ne karşındakini dinlemesi saldır!!
    Dünyada hasan ali,topal,dirar,alper gibi oyuncuları top diye oynayacak çok düşük maliyetli genç oyuncular ya da aynı maliyete çok daha yetenekli ve oyun görüşüne sahip adamlar var.Bu oyuncularla olmayacağını bile bile kadro değişimine direnmek,eldeki vasatlığı savunmak tam da ayk*t zihniyetine göre.Elif oğuz iklisi bu sene josef topaldan çok daha iyi oynayabilirdi.Bazen risk almak ve cesaret göstermek gerek.Kötü yapıya yama değil,yıkıp yeniden yapmak gerek.Marco rose gençlerle bir uefa yarı final ve bir lig şampiyonluğu yaşadı.Doğru teknik direktörle ve doğru scoutingle değişim çok da iyi yapılır siz bazılarına kulak asmayın.
  • 4 Senedir bir tane bile kupa alamadık. FFP Diye bir şey var transfer yapamıyoruz. Son 3 senedir gelen her hoca farklı farklı orta saha deneyip en sonunda Topal Souzaya dönüyor.

Türkiye Kupasını ne olursa olsun alsak bir moral olacaktı. Yazın süper kupa finali oynayacaktık. Bizim için çok kötü oldu.

Lakin işin birde reel tarafı var ben Fenerbahçeliyim hiç bir zaman hoca ile futbolcu ile duygusal bağ kurmadım. Haftada min 3 tane maç izliyorum biri Fenerin. Taraftar çok şey istiyor ancak gerçekler öyle değil. İyi bir plan ve yapılanma yaşamazsak bu günleri bile arar olacağız. Umarım Ali Koç seçilir ve yeni bir yapılanmaya gidebiliriz.
  • KOV KOV KOVV KOV ÇABUK KOVVV OYUNCULARIN HEPSİNİ SAT GETİR YENİLERİNİİ OF OF DEĞİŞİM!

Şu kafaların hepsi güya Aziz'i sevmiyor, ama hepsi aynı kafa, sürekli kelle alalım, herkes değişsin, ama her sene başarı gelsin, gelmezse kov kov kovv yenisini getir ooh.

Aziz size müstahak.
  • tamam gönderelim.ali koç ve ersun gelsin.ama şampiyon olamassak onlarıda göndereceksiniz kabulmü ?
  • Eee adam çapsız, ne bekliyorsun ki? :D
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Gs tam dediğin gibi yaptı

Geçen yıl çöptü takım bu yıl şampiyonlar

Kovmak lazımsa kovulurc

Sen aykut gibi çapsızlara katlanadur daga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Kovmak lazımsa kovulurc

Fenerin içinde bulunduğu durum beni pek ilgilendirmiyor ama şu Aykut sevdalılarına karşı tüm gerçek Fblilere Allah sabır versin, çok samimi söylüyorum. Yani 2 kere 2 5 diyen insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz böyle bir durumda, cidden kolay değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Kovmak lazımsa kovulurc

Evet Fener de yaptı, Beşiktaş da kadro malum, rezil yönetiliyor bütün takımlar. Siz sadece Aziz hakkında konuştuğumu sandıysanız yanıldınız. 3(4) takım da rezil yönetiliyor, Başakşehir iyi yönetilse de taraftar eksikliği yüzünden hiç o son hamleyi yapamadılar. Sonuç olarak 3 rezil takımdan hangisi şampiyon oldu? Bjk Quaresma, Caner gibi en önemli oyuncuları 10 küsür maç kadar yoktu, Forvetsiz sezon. Fener yine en önemli oyuncuları 6 küsür ay yoktu, yer yer defanssız oynadılar. Gs ise en büyük eksikliği sanırım 2 aydı Fernando yoktu. Özetle 3 rezil takımdan en şanslı olan şampiyon oldu, siz güzel bir şampiyonluk aldığınızı düşünüyorsanız daha çok 6., 8.likler görürsünüz, bu ligte eskaza şampiyonluklar çok oldu, sonraki sene yerlerde süründüler, tam tersi de oldu. Ancak kimse istikrar sağlayamadı, işte sebebi yukarıda yazdığım, siz bu rezil yönetimlere tamah etmeye devam edin, biz Ali KOÇ ile devam edicez inşallah, kendisi de dedi öyle hop kovalım, hop takımı değiştirelim böyle şeyler olmayacak, klüp yönetimi kahvehanedeki dayılar gibi "YOLLA ŞU YETENKSİZİ YAA!! KOV ŞU ÇAPSIZI!!" şeklinde olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

tamam gönderelim.ali koç ve ersun gelsin.ama şampiyon olamassak onlarıda göndereceksiniz kabulmü ?
    Ali Koç kabul değil ama Ersun Yanal kabul.

Fenerbahçe gibi bir kulüpte şampiyon yapamayan hoca başarısız hocadır, gönderilmesi gerekir.
  • Dünyada hasan ali,topal,dirar,alper gibi oyuncuları top diye oynayacak çok düşük maliyetli genç oyuncular ya da aynı maliyete çok daha yetenekli ve oyun görüşüne sahip adamlar var.Bu oyuncularla olmayacağını bile bile kadro değişimine direnmek,eldeki vasatlığı savunmak tam da ayk*t zihniyetine göre.Elif oğuz iklisi bu sene josef topaldan çok daha iyi oynayabilirdi.Bazen risk almak ve cesaret göstermek gerek.Kötü yapıya yama değil,yıkıp yeniden yapmak gerek.Marco rose gençlerle bir uefa yarı final ve bir lig şampiyonluğu yaşadı.Doğru teknik direktörle ve doğru scoutingle değişim çok da iyi yapılır siz bazılarına kulak asmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneForSorrow -- 21 Mayıs 2018; 19:37:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Eee adam çapsız, ne bekliyorsun ki? :D
    72 puan bekliyorum hocam. Senin de pek çaplı olduğun söylenemez. Biraz öngörü sahibi olup ondan sonra çap dağıtımı yapman daha faydalı olacaktır.

Aykut Kocaman ve FENERBAHÇE

• quote:

Orijinalden alıntı: OneForSorrow

Dünyada hasan ali,topal,dirar,alper gibi oyuncuları top diye oynayacak çok düşük maliyetli genç oyuncular ya da aynı maliyete çok daha yetenekli ve oyun görüşüne sahip adamlar var.Bu oyuncularla olmayacağını bile bile kadro değişimine direnmek,eldeki vasatlığı savunmak tam da ayk*t zihniyetine göre.Elif oğuz iklisi bu sene josef topaldan çok daha iyi oynayabilirdi.Bazen risk almak ve cesaret göstermek gerek.Kötü yapıya yama değil,yıkıp yeniden yapmak gerek.Marco rose gençlerle bir uefa yarı final ve bir lig şampiyonluğu yaşadı.Doğru teknik direktörle ve doğru scoutingle değişim çok da iyi yapılır siz bazılarına kulak asmayın.
    Futbol bilgisi iyi olan birinin yazabileceği bir yorum bu, tebrik ederim, harika bir yorum olmuş.

Sadece Dirar kısmına katılmıyorum, gösterişsiz ama verimli futbol oynuyor, takıma da çok katkı sağladı, bence asıl yeri sağbek, sağbek oynarsa çok iyi bir sağbekimiz olur.

Dediğiniz gibi gençlere yönelmek gerekiyor, Salzburg hocası da bu yüzden geliyor zaten, Ali KOÇ çok yerinde bir Başkan olacak Fenerbahçemize.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Sadece Fenerbahçe için değil, ülkede de 2 kere 2 5 diyen milyonlarca insan var ve tüm bunlarla birlikte yaşamak zorundayız ne yazık ki..Halden anlayan da var da, yetmiyor işte.
  • Teneke adama teneke kupası için oynar ancak onun çapı o kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artificial Difference

72 puan bekliyorum hocam. Senin de pek çaplı olduğun söylenemez. Biraz öngörü sahibi olup ondan sonra çap dağıtımı yapman daha faydalı olacaktır.

Alıntıları Göster
    lol. 72 puan yetmiyormuş, 72 beklemeyin bundan sonra. Takım başarılı olduktan sonra benim yüzüm kara çıkabilir hiç sıkıntı yok ama sizin hocanın o vizyonu yok. :D

• Adam kendini asla başarısız görmüyor.sürekli dış nedenler sorunlu sezon derken onu kasdetiyor 3 temmuz, hakem, basın,taraftar bir rahat bırakmadılar adamı:D

Biri de bana Aykut çok karakterli kadro kötü demiyor diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 22 Mayıs 2018; 12:27:1 >
    Arkadaş bu nasıl çelişki ya aykutu ölümüne savunan sizsiniz ama aziz bize müstehak oluyor.
  • Rorschach1v4n kullanıcısına yanıt
    Aziz kafası ne demek onu bile anlamamışsın ki, anca kişisel nefretlerini kus, mantık sıfır hepinizde. Bu yüzden Aziz'siniz, o da kişisel duyguları ile seçimler yapıyor, takımı sabote ediyor. Bunu Zico'da, Daum'da, Ersun'da yaptı, Aykut'la da yapacak kalırsa. Ama Ali KOÇ gelecek ve söylediği gibi öyle her sene hoca kovmalar, takım değiştirmeler olmayacak.(Aykut'u uygun görmezse başka bir hoca ile o temel atılacak) Uzun süren istikrarlı bir temel kurup üstüne inşa edeceğiz, siz de her sezon 2. olunduğunda KOV KOV KOVVV diye ağzınızdan salyalar çıkararak saldırır o sinirinizde boğulursunuz. Çünkü Aziz kafası bunu gerektirir, vizyonunuz bu kadar.
    Ne yapacağız ya 4 senede 3 kere ikinci olmuş adamı bağrımıza mı basacağız ? Bu zamana kadar yaptığı hataları, iğrenç konuşmalarını, karaktersizliklerini mi unutacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rorschach1v4n

Ne yapacağız ya 4 senede 3 kere ikinci olmuş adamı bağrımıza mı basacağız ? Bu zamana kadar yaptığı hataları, iğrenç konuşmalarını, karaktersizliklerini mi unutacağız?
    Karaktersiz adam düşman camiaya giden, orada hatır şikesiyle başka düşman takımı kümede tutan adamdır.

Aykut Kocaman futbolun belki en efendi adamlarından birisi, kimseye hakareti yok, terbiyesizliği yok, kimse korumazken haklarımızı savunmuş adam, kişisel kininiz yüzünden hakaret etmeyin, düşmeyin bu kadar!

3 kere ikinci olmuş dediğinin 2 senesi zaten şike süreci, o dönemde futbolcular bile kaçıyordu takımdan adam durdu 2. yaptı bu çok büyük başarıdır, son haftaya taşıdı o zaman da şampiyonluğu, Avrupada finalin kapısından döndürdü. Sen sanıyor musun o zamanlar herkes Fenebahçe hocası olayım diye kapımızda yattı? Yılmaz Vural'ı alıp 4.'lüğe mi oynasaydık? Ulan şu takımın en cefakar adamı, en zor zamanlarda bile yarışta tutmuş adam, zirâ bu sezon da öyle ffp'nin en sert zamanlarında, sizin ne hak ettiğinizi biliyorum ben. Siz'e 6., 8. yapacak hocalar lazım, 2. olmak başarısızlık çünkü arsızsınız, sizi 6. yapacak hoca iflah eder bu Bayern kompleksinden çıkarsınız.

Fenerbahçelinin hakkı o 3 senede, 4. 6. 4.'lüktü sırasıyla. Keşke başka hoca bunu yapsaydı da bugün Aykut hoca için ne derdiniz acaba. Sanıyorsunuz ki bizim kadro her zaman favori falan da 2.lik başarısızlık, çıkın artık rüyanızdan, Bayern falan değilsiniz, avrupada AL Ahlisiniz, üst düzey maaş vermeden oyuncu getiremezsiniz, yaş ort 30'a dayanmış Al Ahli'den daha yüksek, takım borç içinde, oyuncular kaçıyor, sadece bir Anderlecht, Genk, Salzburg olmak için 5-6 sene yapılanma gerekli, gençleşecek takım, uefa yarı finaller görecek, her sene kâr yapacak, transferde ve genel klüp bazında. Ama hayır, siz Aziz kafalı vizyonsuzlar gelecek, hoca olarak eski bir başarı sağlamış nostaljik hoca, 32'lik veteran yıldızlar gelecek 4-5m maaş, ligde son haftaya kadar kovalanacak, olursa şampiyon oh rakiple dalga geçmeler falan. Sonra o sezon borç batağı, FFP yiceksin, sonra aynı süreci tekrarla her sene ooh...

Size bu müstahak, kendinizi dev aynasında gören vizyonsuzlar ordusundan başka bir şey değilsiniz. İki satır yazı yazıldığında bile okumaya üşenen, holiganlar sürüsü. Biraz kendimi geliştireyim? Yok canım olur mu ne geliştirmesi yaz yaz yaz duygularını dök sinirini kuss ohh ne geliştirmesi ya ne karşındakini dinlemesi saldır!!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.