Şimdi Ara

aylardır şifre koymayı beceremedim:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben yeni diz üstü bilgisayar alınca SMARTNET router la modemimi kablosuza çevirdim.aylardır şifre işini çözemedim, şifresiz kullanıyordum bir sorun yoktu.ama artık birileri keşfetti sanırım.bu ay kotalı ADSL 8 GB a dayandı hala da şifre koyabilmiş değilim.routerin sitesinden WPA şifresi koymaya çalışıyorum ama her seferinde kendi bağlantım da gidiyor.modemi kapatıp açınca yine şifresiz bir şekilde devam ediyor... forumda bir şeyler okudum ama yine beceremedim.bir de MAC nedir? onu yapayım bari..

fikri olanlar varsa çok acil cevap vermenizi bekliyorum lütfennn...

• Aynı router ı bende kullanmıştım.Şifre koyduktan sonra değişiklikleri kaydet gibi buton var ona tıklaman lazım aksi takdirde açıp kapadıktan sonra eski ayarlarına dönecektir.Ben hem şifreli hemde mac filtrelemeyi beraber kullanmıştım.Çünkü şifrede kıralabiliyor.Şifreledikten sonra ip config komutu ile laptopun wireless mac adresini öğren.Daha sonra bu mac adresini router a girerek sadece bu adrese izin ver diğerlerini reddet seçeneğini işaretle.Birde routerın arayüzüne giriş şifresini değiştir.Bunları yapınca değişikleri kaydet demeyi unutma .Kolay gelsin.
  • arkadaşlar böyle bişeyler bizim binadada oluyordu buna çözüm olarak modemin ip sini yazıp ör:http://192.168.2.1 internet sitesinden ayarlaman gerekiyor
  • arkadaşlar çok teşekkürler ama hala aynı maalesef:(

çözemedim bir türlü..

siteden şifre koymaya çalıştığım anda bağlantım kopuyor sonra da '' bu bilgisayar ağın gereksinimlerini için gerekli ayarları karşılamıyor'' diyor...

• ürünün teknik servisinden telefonla destek almayı denedinizmi
  • ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler..

şifreyi koymasına koyuyorum da her defasında modemi açıp kapattıkça işlemi yenilemem gerekiyor. bilgileri kaydediyorum yine değişen bir şey yok.
    teknik servisle de görüştüm. olmazsa getirin değiştirelim dediler. biraz daha uğraşayım bakayım. olmazsa artık öyle yapacağız. başka çare kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit şifresini unuttum :/
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.