tvnizin uydu alicisi full hd destekliyorsa modul sorun yaratmaz hd yayinlari hd olarak seyredebilirsin... teklif ise 20 tl ye mega paket hd alabilirsin... hatta diretirsen 16 tl ye alanlar var... sana ilk teklif maxi paket hd olur 25-30 isterler... sen mega paket hd iste...
dsmart müşteri hizmetlerini aradım modüllü giriş paketi kullanıyorum maxi paket geçmek istesem nasıl bir ödeme yapmam lazım dedim 1 yıllık 550 tl istedi hadi dedim büyüklük bende kalsın
ntv smart spor hd kanali yil sonuna kadr tum uyelere ucretsiz sonrasinda ise ucretli olacak... o yuzden sifreli yayin olacak... sifre girme vs gibi bir durum soz konusi degil...
maxi paket icin cok istemisler.... sen zaman zaman rahatsiz et onlari... ilerde uygun bir fiyat ile donerler... yada paket uyeliginin bitmesini bekle o zaman maxi paket iste 13- 20 tl arasi bir foyat ole sana donus yaparlar....
quote:
Orijinalden alıntı: kutay2455
ntv smart spor hd kanali yil sonuna kadr tum uyelere ucretsiz sonrasinda ise ucretli olacak... o yuzden sifreli yayin olacak... sifre girme vs gibi bir durum soz konusi degil...
maxi paket icin cok istemisler.... sen zaman zaman rahatsiz et onlari... ilerde uygun bir fiyat ile donerler... yada paket uyeliginin bitmesini bekle o zaman maxi paket iste 13- 20 tl arasi bir foyat ole sana donus yaparlar....
tv nin dahili alıcısına biss-key girilmiyor oyüzden ntvsmatsporu izleyemeyeceğimi düşünüyorum(tv+modül ile), doğrumudur,
quote:
Orijinalden alıntı: kitbuka
tv nin dahili alıcısına biss-key girilmiyor oyüzden ntvsmatsporu izleyemeyeceğimi düşünüyorum(tv+modül ile), doğrumudur,
tv uydu alıcısı hd ise ve üyeliğinde ntvsmartspor var ise syredebilirsin.. ntvsmartspor sadece hd yayın aboneliği olanlar seyredebiliyor.. biss key ile alakalı bir kanal değil...bu kanalı sadece d smart üyeleri hd uydu alıcısı ile pkaetlerinde bu kanal mevcut ise seyredebliyorlar... açık yayın yapmıyor yani...öyle biss key gireleimde ntvsmartsporu seyredelim diyemiyosun yani..
quote:
Orijinalden alıntı: kutay2455
quote:
tv uydu alıcısı hd ise ve üyeliğinde ntvsmartspor var ise syredebilirsin.. ntvsmartspor sadece hd yayın aboneliği olanlar seyredebiliyor.. biss key ile alakalı bir kanal değil...bu kanalı sadece d smart üyeleri hd uydu alıcısı ile pkaetlerinde bu kanal mevcut ise seyredebliyorlar... açık yayın yapmıyor yani...öyle biss key gireleimde ntvsmartsporu seyredelim diyemiyosun yani..
Alıntıları Göster
yardımların için çok teşekkür ederim kafadan silmiştim d-smart olayını ama artık dahili uydulu tvme modül alıp şamğiyonlar ligini izzleyeceğim, çok teşekkür ederim
quote:
yardımların için çok teşekkür ederim kafadan silmiştim d-smart olayını ama artık dahili uydulu tvme modül alıp şamğiyonlar ligini izzleyeceğim, çok teşekkür ederim
Alıntıları Göster
az önce lg teknik desteği aradım, modül ile şifre girmenize gerek yok pakette varsa izlersiniz dediler
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
Orijinalden alıntı: Shafter
arkadaslar ben sadece maclari izlemek istiyorum. modullu bir tv yok.sanirim kutusunu da almaliyim pek bilgim yok. acaba maclari cl,avrupa ligi vs icin alabilecegim minimum fiyatli paket kac tl ?
Macleri izleyebilmeniz icin maxi paket lazim. Modül girisli uydu alici sahibi iseniz en uygun suan maxi + hd modüllü üyelik bimeks'de. 279 tl + kargo. Ben daha uygun bulamadim.
bende aynısını istiyroum. Maxi + hd paket fiyatı 279 tl + kargo ücretine halen bulabilir miyiz ? nerede vardır ? bir de alan arkadaşlar varsa taksit yapıyorlar mı ?
westernblew
kullanıcısına yanıt
Taksit yapılıyor, 5-6 tl kargo tutar. 279+kargo. maxi pakette yalnız smart spor kanalı, ntv smart spor yıl sonuna kadar açık,
benim Tv nin dahili uydu alıcısı DVC tuner acaba sıkıntısız çalıştırırmı arkadaşlar..
beatles33B
kullanıcısına yanıt
Dvbc kablo tv icin. Malesef calistirmaz.
teknokolik35T
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim hocam , bimekste çalışan elemana sordum bugün Mersin'de adam alıp deneyeceksiniz diye söyleyince sessizce hımm diyip çıktım
quote:
Orijinalden alıntı: beatles33
teşekkür ederim hocam , bimekste çalışan elemana sordum bugün Mersin'de adam alıp deneyeceksiniz diye söyleyince sessizce hımm diyip çıktım
Selam,
mevcutta digitürk kullanıyorum fakat FOX LİFE ve smart spor için D-smart almayı düşünüyorum. Evde çanak yok binanın ortak Digitürk çanağı var. Sizce en uygun nasıl üye olabilirim ? İç dış kurulum masrafları kaça patlar ?
dizi paketi + hd + smart spor yeterli olacak.
2008 model dsmart modulu nereden bulabilirim.
Selamlar beni bugün aradılar yaklaşık 2 aydır bitmiş olan üyeliğim için aradılar 21 tl 37 kanal 12 ay sözleşme sadece 76. kanal ntv spor yok ne dersiniz
Valla dün bağlattım dsmartı bugün aradım beğenmedim kanallarınızı digiturkten sonra pek hoşuma gitmedi ne maç var dedim ne bişey paketimde 18tlye dizi paketti 1 defa aradılar iptal için eminim dedim kapattım az önce aradılar 22tlye mega hd paket ve gece kuşağı dahil dediler 1 yıl taahhütle bende kabul ettim. Dsmartı takan arkadaş vermişti bu aklı. :)
quote:
Orijinalden alıntı: kral2003
Valla dün bağlattım dsmartı bugün aradım beğenmedim kanallarınızı digiturkten sonra pek hoşuma gitmedi ne maç var dedim ne bişey paketimde 18tlye dizi paketti 1 defa aradılar iptal için eminim dedim kapattım az önce aradılar 22tlye mega hd paket ve gece kuşağı dahil dediler 1 yıl taahhütle bende kabul ettim. Dsmartı takan arkadaş vermişti bu aklı. :)
yuh. iyi fikirmiş ben 2 senedir mega paket kullanıyorum 44 tlye. 2 ay kaldı sözleşmeye 2 sene daha 44 tl teklif mega pakete. bu nasıl iştir yahu