Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s k y

http://multivizyon.tv/dsmart-modul-super-paket-1-yil-hediyeli bu nasıl acaba güvenebilir miyiz ?

Ben bimeksten satın aldım bu siteden daha sonra haberim oldu aktivasyon yapıp gönderiyorlarmış güvenilir olduğu söyleniyor
    Multizyondaki pakette film kanalları var
    Bimekste satılan pakette ise yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

http://multivizyon.tv/dsmart-modul-super-paket-1-yil-hediyeli bu nasıl acaba güvenebilir miyiz ?

Ben bimeksten satın aldım bu siteden daha sonra haberim oldu aktivasyon yapıp gönderiyorlarmış güvenilir olduğu söyleniyor

Ben şimdi multivizyondan 329 TL'ye süper paket HD'yi 1 yıllık aldım. yukarıda bir arkadaş bimeks'den aldım panasonic tv de sorun olduğunu bilmiyordum demiş. Bende de panasonic plasma var ama multivizyondaki arkadaş sorun olmaz çalışıyor panasonic de dedi.

• quote:

quote:

quote:

Ben şimdi multivizyondan 329 TL'ye süper paket HD'yi 1 yıllık aldım. yukarıda bir arkadaş bimeks'den aldım panasonic tv de sorun olduğunu bilmiyordum demiş. Bende de panasonic plasma var ama multivizyondaki arkadaş sorun olmaz çalışıyor panasonic de dedi.

CI+ mı satın aldınız?

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 9 Ekim 2014; 14:21:18 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

CI+ mı satın aldınız?

Sordum CI ve CI+ varmış diye CI+ her cihazda çalışmıyor size CI göndereyim sıkıntı olmaz dedi. bende tamam dedim CI gelecek.

• aylık15 tl bir ay ücretsiz mega paket aldım 12 ay taahhüt
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadees

aylık15 tl bir ay ücretsiz mega paket aldım 12 ay taahhüt

nerden aldınız teşekkürler
  • quote:

hangi şartlarda nasıl aldınız peki ? ben bile 22 tl ödüyorum mega paket e aylık faturalı. sizin 15 tl 1 ay ücretsiz sistemi nedir acaba ?
  • Forumda bir çok üyeve ben dahil 15 tl ye mega paket +blue aldık. Ben haziran ayında ilk aramada bu teklifi aldım. 2008 yılında ilk dsamart üyelerinden dim ama şimdiye kadar hiç para ödememiştim. Şu anda hd modül üyesiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dsmart sd uydu alıcım var.ayda 9 liradan abonelğime mega HD paket tanımladılar aramızda husumet olmuştu sonuc 9 liradan tüm kanallar açık :)

Şimdi HD kanallar da sanırım açık ama uydu alıcım sd oldugu için izleyemiyorum ekranda HD uydu alıcısına sahip olmanız lazım gibi yazı çıkıyor..Dsmarttan HD uydu alıcısı talep etmeden HD kanalları izleyebilme şansım var mı ? yani kendim HD uydu alıcısı satın alarak ? yani şu anki dsmart kartın mı değişmesi lazım yoksa kendim HD uydu alıcısı satın alarak bu işi halledebilir miyim ?
     AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 11 Kasım 2014; 22:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Forumda bir çok üyeve ben dahil 15 tl ye mega paket +blue aldık. Ben haziran ayında ilk aramada bu teklifi aldım. 2008 yılında ilk dsamart üyelerinden dim ama şimdiye kadar hiç para ödememiştim. Şu anda hd modül üyesiyim.

Yeni üye olacağım. giriş modülü alsam megaya yükseltirler mi uygun bir fiyata ?
  • yarın yıllık süper paket im bitiyor (spor+sinema +hd paket) diye biliyorum içeriğini.bugünlerde fiyat alan varmı acaba
    geçen sene 276 tl ye almıstım eski abone oldugum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuhayer

quote:

hangi şartlarda nasıl aldınız peki ? ben bile 22 tl ödüyorum mega paket e aylık faturalı. sizin 15 tl 1 ay ücretsiz sistemi nedir acaba ?

gecen sene aylık 18 tl ödüyordum teledünya cihazım olduğu için dsmartı kapatmak istedim ön talep aldılar aradıklarında sıkı bir pazarlıkla 1 ay ücretsiz aylık 15 tl mega paketi verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntım

yarın yıllık süper paket im bitiyor (spor+sinema +hd paket) diye biliyorum içeriğini.bugünlerde fiyat alan varmı acaba
    geçen sene 276 tl ye almıstım eski abone oldugum için

önce d smartı arayarak kapatmak istediğinizi söyleyin ön talebinizi alırlar sonra ikna timi sizi arar 15 tl aylık ödemeli bir ay ücretsiz 12 ay taahhütlü mega paketi alırsınız ben yaptım oldu.
  • benimki modüllü üyelik bugun süresi doldu aradıgımda 253 tl süper hd paket için size özel dediler.bakalım ne zaman arayacaklar iyi bir fiyat için
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.