Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

1: bahsettiğim olay modüllü üyeliktir

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
    yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439
    439/24=18.3 tlhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

Hocam başlığı değiştirelim bence, heralde güncel değil, bakınca moral bozuyor :)) , 19 TL'ye maxi kullanıyorum modül ile.

Arkadaşlar D-smart Maxi paket istiyorum aylık max 20 tl ye. Yokmu yardımcı olacak fikir verecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: koray7db

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

1: bahsettiğim olay modüllü üyeliktir

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
    yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439
    439/24=18.3 tlhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

Hocam başlığı değiştirelim bence, heralde güncel değil, bakınca moral bozuyor :)) , 19 TL'ye maxi kullanıyorum modül ile.

Arkadaşlar D-smart Maxi paket istiyorum aylık max 20 tl ye. Yokmu yardımcı olacak fikir verecek ?

190 TL 24 Ay = Aylık 7.9 TL, Giriş paketi KAÇIRMAYIN.

http://www.teknosa.com/urunler/119960008/d-smart-modul-modul-abonelik-paketi

Aktive etmeden önce maxi paket istiyorum ben, deyin bi teklifte bulunurlar size, hatta fiyat yüksek gelirse tekrar arayın , her personel her güncel fiyat ve kampanyayı önermiyor bir türlü çünkü.

• http://www.teknosa.com/urunler/119960006/d-smart-hd-uydu-hd-abonelik-paketi

Bu üründe giriş paketinde bulunan 13 hd kanala ek olara 11 hd kanal mı var yani toplamda 24 hd kanal mı veriyorlar.
  • Arkadaşlar,

Metrocity Bimeks de 227 liraya 1 yıllık maxi hd aldım(CAM MODÜL), 4 5 tane kaldı kaçırmadan yapıştırın. Bide üstüne 23 liralık indirim çeki verdiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray7db -- 12 Temmuz 2013; 20:56:02 >
  • Tam geçen yıl bu fiyata alınan bir başlık bu.Bence bu başlık değişmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhaba,

Ben 3 yıldır D-smart kullanıyorum, ilk sene modul aldım (1 yıl full paket hediyeliydi) senesi dolunca D-smart beni arayarak 19 TL'ye full paket teklif etti bende kabul ettim bu senede o ücret 21 TL oldu. Şuan yaklaşık 40-42 arası HD kanal var, inanın HD olmayan kanallarda ne var diye bile bakmıyorum....

Aylık 21 TL'ye bence bu kadar HD kanal çok iyi....
    (Kullandığım paket D-smartın en full paketidir, sinema, gece kanalları vs hepsini içeriyor.)
  • quote:

Arkadaşlar,

Metrocity Bimeks de 227 liraya 1 yıllık maxi hd aldım(CAM MODÜL), 4 5 tane kaldı kaçırmadan yapıştırın. Bide üstüne 23 liralık indirim çeki verdiler :)

alıpta yollama ımkanın var mı? nasıl yaparız
  • mrb arkadaşlar bende dün 190 tl teknosadan modül aldım sıkı durum maxi paket 1 yıllık 640 tl dediler 2 yıllık 750 tl dediler ama ondada ntv smart spor ve ntv spor hd yokmuş kazık yedik heralde
  • Bende almadan önce araştırmıştım. Giriş paketinin o fiyata maxi pakete yükseltileceğini görüncü bimeks paketine atlamıştım.
  • bimeks bayramda indirm yaparmı acep
  • arkadaslar ben sadece maclari izlemek istiyorum.
    modullu bir tv yok.sanirim kutusunu da almaliyim pek bilgim yok.
    acaba maclari cl,avrupa ligi vs icin alabilecegim minimum fiyatli paket kac tl ?
  • Bu ürünü aldığımızda aktive ettirmek için tanınan bir süre var mı, biliyor musunuz? Yani bimeksten modülü alıp 3 ay sonra
    d-smartı arayıp aktive ettirebiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam ben D-Smart HD Paket üyesiyim Dediğin gibi Teknosadan aldım CI Modülü teknosada adam yaptı Aktivasyonu peki FULL Paket geçmek istesem geçebilirmiyim suan neredeyse 5-6 aydır kullanıyorum Modülü
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnDRoMeDa1907

Herkese Merhaba,

Ben 3 yıldır D-smart kullanıyorum, ilk sene modul aldım (1 yıl full paket hediyeliydi) senesi dolunca D-smart beni arayarak 19 TL'ye full paket teklif etti bende kabul ettim bu senede o ücret 21 TL oldu. Şuan yaklaşık 40-42 arası HD kanal var, inanın HD olmayan kanallarda ne var diye bile bakmıyorum....

Aylık 21 TL'ye bence bu kadar HD kanal çok iyi....
    (Kullandığım paket D-smartın en full paketidir, sinema, gece kanalları vs hepsini içeriyor.)

Modül bitmeden aramazlarmıdır acaba ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

arkadaslar ben sadece maclari izlemek istiyorum.
    modullu bir tv yok.sanirim kutusunu da almaliyim pek bilgim yok.
    acaba maclari cl,avrupa ligi vs icin alabilecegim minimum fiyatli paket kac tl ?

Macleri izleyebilmeniz icin maxi paket lazim. Modül girisli uydu alici sahibi iseniz en uygun suan maxi + hd modüllü üyelik bimeks'de. 279 tl + kargo. Ben daha uygun bulamadim.

• quote:

Arkadaşlar,

Günlük indirim bu. Yoksa sürekli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Arkadaşlar,

4 gündür bakıyorum aynı fiyat bimeks te .. alıcaktım bu maç olayları ve bayram geliyor indirim olur diye almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: black100

quote:

quote:

Arkadaşlar,

4 gündür bakıyorum aynı fiyat bimeks te .. alıcaktım bu maç olayları ve bayram geliyor indirim olur diye almadım

279 tl mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

279 tl mi?

internette öyle gözüküyor adı geçen mağazada 227 olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

279 tl mi?

internette öyle gözüküyor adı geçen mağazada 227 olabilir

Yarin metrocity'deki magazaya bakmaya gidecem. Sizlerede konuyla ilgili bilgi paylasiminda bulunurum.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.