Metrocity Bimeks de 227 liraya 1 yıllık maxi hd aldım(CAM MODÜL), 4 5 tane kaldı kaçırmadan yapıştırın. Bide üstüne 23 liralık indirim çeki verdiler :)
Günlük indirim bu. Yoksa sürekli mi?
4 gündür bakıyorum aynı fiyat bimeks te .. alıcaktım bu maç olayları ve bayram geliyor indirim olur diye almadım
279 tl mi?
internette öyle gözüküyor adı geçen mağazada 227 olabilir
Yarin metrocity'deki magazaya bakmaya gidecem. Sizlerede konuyla ilgili bilgi paylasiminda bulunurum.
izmirdeki bimekslerde olsa alırdım çok ii fiyat
alpernativeA
kullanıcısına yanıt
Açıkçası bilemiyorum ama mantık olarak düşünüldüğünde edilebilir. Çünkü bu ürünler bimeks in deposunda 1 yıldan beridir duruyordur tahminimce. Ama yinede ordaki kişilere sormakta fayda var.
Kef14
kullanıcısına yanıt
Dostum 2 3 günlük dü o, dediğim zaman gitseydiniz alabilirdiniz az kalmıştı zaten. Şimdi bildiğim kadarıyla 279 lira.
quote:
Orijinalden alıntı: koray7db
Dostum 2 3 günlük dü o, dediğim zaman gitseydiniz alabilirdiniz az kalmıştı zaten. Şimdi bildiğim kadarıyla 279 lira.
Valla hocam benim yeni haberim oldu. Dediginiz zaman haberim olsaydi hemen alirdim. Belki bayrama dogru yada bi indirim olur. Kismetse o zaman aliriz.
alpernativeA
kullanıcısına yanıt
Hayır yok. Aldığınız tarihten geçerli oluyormuş. Neredeyse bir ayım boşa gitti, kek kek bekliyormuşum aklıma gelip müşteri hizmetlerini aramasam daha da bekliyecektim.
quote:
Orijinalden alıntı: waywedie
Hayır yok. Aldığınız tarihten geçerli oluyormuş. Neredeyse bir ayım boşa gitti, kek kek bekliyormuşum aklıma gelip müşteri hizmetlerini aramasam daha da bekliyecektim.
Bir yanlışınız var. Ne zaman aktivasyon yapılırsa 1 yıllık süre o zaman başlar...
quote:
Teşekkür ederim, sürekli hem D-Smart müşteri hizmetlerini hem de Bimeks mağazalarını arayarak sorgulamasını yaptığım halde sağlıklı bir cevaba ulaşamamıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: koray5006
quote:
Bir yanlışınız var. Ne zaman aktivasyon yapılırsa 1 yıllık süre o zaman başlar...
Alıntıları Göster
Tekrar D-Smart müşteri hizmetleriyle görüştüm. Aktivasyon için süre kısıtlaması olmadığı söylendi.
quote:
Orijinalden alıntı: alpernative
Tekrar D-Smart müşteri hizmetleriyle görüştüm. Aktivasyon için süre kısıtlaması olmadığı söylendi.
iyiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: RAMBOZAN
iyiymiş
Alıntıları Göster
Modülü LG760S de kullanıyorum. 10970 frekansındaki HD kanallar şifreli kanal yazıyor. Bu problemin üstesinden nasıl gelirim.
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyurdabak
Modülü LG760S de kullanıyorum. 10970 frekansındaki HD kanallar şifreli kanal yazıyor. Bu problemin üstesinden nasıl gelirim.
Alıntıları Göster
Merhabalar Televizyonumda modül girişi yok. Hiremco turbo hd 2 ile kullanmayı düşünüyorum. Kullanan var mı acaba? Bir sorum daha olacak. Dsmart'ı sadece spor için istiyorum. Avrupa'daki Türk takımlarının maçları, La Liga, Euroleague ve F1 için istiyorum yani. Aynı zamanda HD olmalı tabii. Şu an en uygun fiyat nedir bu isteklerim için? Eğer Hiremco turbo hd 2 almadan da uygun bir fiyat oluyorsa direkt ona yöneleyim.
quote:
Orijinalden alıntı: alpiyanos
1 yıllık modüllü maxi paket abonesiydim, Ağustosda aboneliğim bitiyor, Full paket (yeni adıyla mega paket) almayı düşünüyorum 1 yıllık, bana ne kadara mal olur? Nolur net birşey söyleyin, çelişkide kaldım
+1
quote:
Orijinalden alıntı: tplav
quote:
1 yıllık modüllü maxi paket abonesiydim, Ağustosda aboneliğim bitiyor, Full paket (yeni adıyla mega paket) almayı düşünüyorum 1 yıllık, bana ne kadara mal olur? Nolur net birşey söyleyin, çelişkide kaldım
+1
Online islemlere girerek size verilecek olan fiyat teklifini gõrebilirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
quote:
quote:
+1
Modüllü üyeler online'a giremiyor sanırım,yani forumda giren de vardı ama ben aradığımda hayır giremezsiniz dediler,şu şifrenin olduğu kanal olmadığı için. Mail atmalarını istedim atmadılar..
quote:
Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam
quote:
quote:
quote:
+1
Modüllü üyeler online'a giremiyor sanırım,yani forumda giren de vardı ama ben aradığımda hayır giremezsiniz dediler,şu şifrenin olduğu kanal olmadığı için. Mail atmalarını istedim atmadılar..
400.ncü kanalda bir şifre varmış, evet o şifreyle giriş yapılıyor, bende 4-5 kere aradım bunları, ama bi türlü vermediler şifreyi, en sonunda şikayetvar.com'a şikayet ettim, hemen üye yaptılar beni.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
400.ncü kanalda bir şifre varmış, evet o şifreyle giriş yapılıyor, bende 4-5 kere aradım bunları, ama bi türlü vermediler şifreyi, en sonunda şikayetvar.com'a şikayet ettim, hemen üye yaptılar beni.
Alıntıları Göster
ben modüllü üyeyim online işlemlere girebiliyorum.. şifre almak istiyorum deyin sizi arıyorlar şifrenizi veriyorlar.. ben öyle almıştım sorunsuz bağlanıyorum online işlemlere.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
Ben çok uğraşmıştım mail'de gelmişti ama halledemiler bir türlü.Zaten her konuşan farklı konuşup sinirimi bozuyor bazılarının modülden haberi yok bi öğreniyim sizi arıycam diyor falan.
O zamanlar d smart aboneleri internet yayınınıda ücretsiz izliyordu onun için uğraşıyordum bende.. D-smart'ın hangi paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?
300 liraya d smart modül ve 1yıllık maxi hd almışım geçen ağustos şu sıralar bitmek üzere.Şimdi paket yeniletmek istiyorum ne kadarda diretiyim ücret olarak ?
İnternette modül fiyatları 350tl olmuş.Maxi paket fiyatıda 35tl zaten sitesinde.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
Ben çok uğraşmıştım mail'de gelmişti ama halledemiler bir türlü.Zaten her konuşan farklı konuşup sinirimi bozuyor bazılarının modülden haberi yok bi öğreniyim sizi arıycam diyor falan.
O zamanlar d smart aboneleri internet yayınınıda ücretsiz izliyordu onun için uğraşıyordum bende.. D-smart'ın hangi paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ?
300 liraya d smart modül ve 1yıllık maxi hd almışım geçen ağustos şu sıralar bitmek üzere.Şimdi paket yeniletmek istiyorum ne kadarda diretiyim ücret olarak ?
İnternette modül fiyatları 350tl olmuş.Maxi paket fiyatıda 35tl zaten sitesinde.
Alıntıları Göster
Bütün forumu okudum sayılır, lg 47 lm 660s tv aldım, CImodül yuvası var ve dvbs uyumuda var ama kanal aramalarında digitürk kurulumu var ama diğer şekilde aradığımda d-smart kanallarıda var galiba, amacım ispanya ligini izlemek, ntv şifre istiyormuş ve bu bizim tvlere girilemediği için izleyemez miyim, ikinci olarak bayi ısrarla reciver al dedi, modülün görüntüdü iyi değil dedi doğrumudur,bahsettiğiniz maxi paketi halen veriyorlar mı ve üyelikler hep 2 yıllık galiba
tvnizin uydu alicisi full hd destekliyorsa modul sorun yaratmaz hd yayinlari hd olarak seyredebilirsin... teklif ise 20 tl ye mega paket hd alabilirsin... hatta diretirsen 16 tl ye alanlar var... sana ilk teklif maxi paket hd olur 25-30 isterler... sen mega paket hd iste...
quote:
Orijinalden alıntı: kutay2455
tvnizin uydu alicisi full hd destekliyorsa modul sorun yaratmaz hd yayinlari hd olarak seyredebilirsin... teklif ise 20 tl ye mega paket hd alabilirsin... hatta diretirsen 16 tl ye alanlar var... sana ilk teklif maxi paket hd olur 25-30 isterler... sen mega paket hd iste...