Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Subat

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: Subat

D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeks internet mağazasında 279 lira.. almayı düşünen varsa bu fiyatı kaçırmasın bence..

Bu kampanyadan aldım 1 adet. Teşekkürler.

ben de aldım bir tane.. sinema tv paketini 94 liraya 1 senelik eklettirdim.

Nasıl aldınız? 500 TL alışveriş yapılması durumunda o fiyatı veriyor.
  • Evet bende başardım almayı. Kargo dahil 285 TL' ye geldi. Bunu belli bir tarihe kadar aktive etmek gerekiyor mu? Sözleşmeyi imzalayıp bayiye mi bırakıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozen yuksel

evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

1: bahsettiğim olay modüllü üyeliktir

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
    yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439
    439/24=18.3 tlhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m11.gif

http://www.teknosa.com/arama/?s=mod%C3%BCl
    linkteki ürünü alıp full paket ekletebilirmiyiz? modulü aldıktan sonra elimde patlasın istemiyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

quote:

evet arkadaşlar yanlış duymadınız aylık 18.3 tl ye ful paket izleyebilirsiniz..nasıl mı?

2: önce teknosadan 2 yıllık hd giriş paketli modül alıyorsunuz 239 tl ye(bonusa falan 8 e bölüyo peşin fiyatına)

3:bu modülü modül girişli uydu alıcınıza takıyosunuz..ve aktivasyon için dsdmart Mih i arıyorsunuz...yalnız aktivasyon yaparken full pakete geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz.çünkü belirtmezseniz hd giriş paketine aktive eder.

4:daha sonra 199 tl ye full pakete geçiyorsunuz ve bunu 3 taksite bölebiliyor dsmart

allah razı olsun dsmartı aradığımda ilk çıkan mih bana bu yöntemi söyledi hatta mih teki çoğu çalışan bunu bilmiyor..ısrar edin full pakete geçeceğim diye
    yalnız sadece teknosadan alınan 2 yıllık hd giriş paketli modul kampanyasında geçiş oluyor bilginize

239+199=439

http://www.teknosa.com/arama/?s=mod%C3%BCl
    linkteki ürünü alıp full paket ekletebilirmiyiz? modulü aldıktan sonra elimde patlasın istemiyorum çünkü

dostum köprünün altından çok su aktı...nasıldır bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

arkadaşlar,

8 mb limitsiz 50gb adil kota yalın int + dsmart hd maxi paket , kablosuz modem ile birlikte 81 tl aylık ödeme . Sizce fiyat nasıl ?

Sınırsız internet + Hd full paket 65 ödüyorum.Yalın net olmasından dolayı fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: king512

quote:

arkadaşlar,

8 mb limitsiz 50gb adil kota yalın int + dsmart hd maxi paket , kablosuz modem ile birlikte 81 tl aylık ödeme . Sizce fiyat nasıl ?

Sınırsız internet + Hd full paket 65 ödüyorum.Yalın net olmasından dolayı fena değil

Sayın king512,

Şubat ayında yazdığım mesajı cevaplamışsız, ama yine de ben kendi adıma teşekkür ederim.

Not: teledunya yı HD paket 12,5 tl ile , interneti 29 tl süper online fiber ile çözdüm. Sınırsız 10 gb kadar 20 mbit, 10 gb sonrası 3 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modulu LG lm860v de kullanabilirmiyim ? Lg digiturk var ama dsmart hic gormedim kurulumda . Veya dreambox dm800hd olurmu ?

• Bimeks olayini kacirdim sanirim. 5 gun once tv aldim. Keske yaninda alsaymisim. Simdi bu teknosa olayi geciyor mu acaba. Yakin zamanda deneyen var mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cegabo85 -- 9 Haziran 2013; 8:55:52 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar,

Şuan Full+HD+İnternet 79 Yazıyor Siz Ne Zman Aldınız
  • Ekim 2011 yılında aldım fakat benim ilk aldığımda da dediğiniz fiyatlardaydı .Sonra dan Mh arayıp fiyatımı düşüttürdüm (Uzun bir süre uğraştıkdan sonra)
  • king512 K kullanıcısına yanıt
    Anladım Ben Digitürk Abonesiydim Eski Digitürk Cihazımı Felan Götürsem Ek İndirim Alırmıyım Bu Konuda Bilgisi Olan Varmı Maxi Paket+HD+İnternet 8mbit+ Yalın Yapmayı Düşünüyorum..
  • Şu an için indirim zor D-smart Ntvspor smart kanalı açtığı için fiyatlarda taviz vermiyor .Birde TTnet 49 Tlye sınırsız +yalın telefon kampanyası olduğu için d-smart pek avantajlı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king512 -- 9 Haziran 2013; 15:29:40 >
  • king512 K kullanıcısına yanıt
    Şöyle Avantajlı Şimdi Maxi HD + Yalın + İnternet 81 Lira.. Normal İnternet + Yalın Olarak Ttnet 49 Lira Oluyor Ama 81-49 Diyince 45 Tl Olan Maxi HD Aylık 32 Liraya Gelmiş Oluyor O Yönden Bi Avantaj Var Yeni TV Almayı Düşündüğüm İçin Mutlaka Almam Gerek Yoksa TV'nin Bi Anlamı Kalmaz.. Birde Laliga Felan Maxi Paket İçeriğinde Yer Alacak Değilmi ?..
  • La liga için ek paket yaptılar fakat hangi paketlere ücretsiz verilecek belli değil . bende full paket var bana bile açık olmayabilirmiş
  • quote:

Şu an için indirim zor D-smart Ntvspor smart kanalı açtığı için fiyatlarda taviz vermiyor .Birde TTnet 49 Tlye sınırsız +yalın telefon kampanyası olduğu için d-smart pek avantajlı değil

hatırlatayım ttnet 3u 1 arada 49 tl hipernet altyapısı olan yerlerde geçerlıdır dıger yalın sınırsızlar 65+3 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wander.

Şöyle Avantajlı Şimdi Maxi HD + Yalın + İnternet 81 Lira.. Normal İnternet + Yalın Olarak Ttnet 49 Lira Oluyor Ama 81-49 Diyince 45 Tl Olan Maxi HD Aylık 32 Liraya Gelmiş Oluyor O Yönden Bi Avantaj Var Yeni TV Almayı Düşündüğüm İçin Mutlaka Almam Gerek Yoksa TV'nin Bi Anlamı Kalmaz.. Birde Laliga Felan Maxi Paket İçeriğinde Yer Alacak Değilmi ?..

selam wander

dsmart
    full hd +sınırsız yalın 89tl net
  • paketler çok pahalı ya neden bu kadar pahalıya tv izliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: Wander.

selam wander

dsmart
    full hd +sınırsız yalın 89tl net

Sanada Selamlar, Full Paket Düşünmüyorum Aradığım Herşey Zaten Maxi Pakette Mevcut Yetişkin Yayın veya Sinema TV'ler İzlemem Zaten.. Ancak İlk 6 Ay HD Aldığım İçin 4 Sinema Kanalını veya Yetişkin Kanalları Alabiliyormuşuz Mhz Söyledi.. Zaten Fiyattada Artış Olmasını İstemem Artış Yaparsam Pakette Değilde İnternet Hızında 16Mbit Yapabilirim 5TL Farkla Bakalım.. Bu Arada Laliga Hakkında Sizin Bilginiz Varmı ?.. Ayrıca Dsmart 24 Ay Taahhüt Veriyoruz Sonuçta Sabit Fiyat Garantisi Verilecekmi Bize.. Sürekli Fiyat Artışı Zora Sokar Bizide.. Neticede Ödemeye Mecburuz 2 Sene Boyunca.. Birde İç Kurulum Bedeli Adı Altında 40 TL Alınıyor Bİzde Çanak Var Turksat Tarafına Dönük Şekilde NOrmal Uydu Yani Digitürk Değil Kapattık Onu.. Dışa Dokunmasına Gerek YOk Heralde 96 TL'imiş Dış Kurulum Felan.. Birde Taşınma Gİbi Durumlarda Ücretsiz Kurulum İmkanı Varmı İç-Dış.. Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 9 Haziran 2013; 19:12:29 >

• 1 yıllık modüllü maxi paket abonesiydim, Ağustosda aboneliğim bitiyor, Full paket (yeni adıyla mega paket) almayı düşünüyorum 1 yıllık, bana ne kadara mal olur? Nolur net birşey söyleyin, çelişkide kaldım
  • quote:

239+199=439

Hocam başlığı değiştirelim bence, heralde güncel değil, bakınca moral bozuyor :)) , 19 TL'ye maxi kullanıyorum modül ile.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.