Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lene

Giriş paketindeyim(modül) aradım bir firmayı. Sinedizi paket 2 yıl 265 tl dedi nasıl fiyat arkadaşlar.

pahalı
    giriş paketi
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/DSMART/D-SMART-24-AYLIK-MODUL-G-R-HD-PAKET--p-75435-c-1.htm
    190 tl +265 = 455.

199a 1yıllık alıp 1 sene sonuna uzatmak daha mantıklı.
    aynı paraya 2. seneyi maxi veya full paket kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Giriş paketindeyim(modül) aradım bir firmayı. Sinedizi paket 2 yıl 265 tl dedi nasıl fiyat arkadaşlar.

pahalı
    giriş paketi
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Tv-anten/DSMART/D-SMART-24-AYLIK-MODUL-G-R-HD-PAKET--p-75435-c-1.htm
    190 tl +265 = 455.

199a 1yıllık alıp 1 sene sonuna uzatmak daha mantıklı.
    aynı paraya 2. seneyi maxi veya full paket kullanabilirsiniz.

Teknosadan 265 tl ye aldım. Şimdi darty Kampanya var. Şansa bak.
    Giriş paketindeki kanallarda iyide ah şu sineTürk kanalı için istiyorum bu paketi. Gerçi daha dsmart mhz aramadım bakalım onlardanda fiyat alacam nediyecekler. 1 yıl uygun fiyata verirler sinedizi bana yeter bu paket şimdilik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetleriyle yaptığınız her konuşmayı kayıt altına alın. Bende 2 yıllık fiyat üzerinden konuştum, anlaştım, karttan 1 yıllık ücreti çekip 1 yıllık üyelik yapmışlar
  • Yuhbe yuhh. Az önce dsmart mhzlerini aradım fiyatlarına bakın.
    Sinedizi paket 2 yıl :400
    Maxi sinema :900
    Giriş paketten yükseltme fiyatları bunlar kafayı yemişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim yazacağım konu biraz aykırı olabilir ama şunu diyeceğim; zaten bir yemek kanalı olan HD kanalı vardı (24 kitchen HD), şimdi ikinci HD yemek kanalı food network HD kanalını ekledi dsmart , önce bir HD müzik kanalı eklesin bence, bune yemek yemek
  • aylık 20 tl maxi paket nasıl?
  • Merhaba,

D-Smart'a yabancıyım. Salonda Digiturk, odamda yanoda kullanıyordum. Fakat bu sene yanodayı yenilemeyeceğim bunun yerine D-Smart alayım diyorum. UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarını Maxi paketle izleyebiliyor muyum? İzleyebiliyorsam mantıklı fiyat nedir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Eğer Maxi ile izleyemiyorsam, izleyebileceğim paket ve mantıklı fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

aylık 20 tl maxi paket nasıl?

yenı abonelikler 35 tl oldugunu düşünürsek iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_kharon

Merhaba,

D-Smart'a yabancıyım. Salonda Digiturk, odamda yanoda kullanıyordum. Fakat bu sene yanodayı yenilemeyeceğim bunun yerine D-Smart alayım diyorum. UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarını Maxi paketle izleyebiliyor muyum? İzleyebiliyorsam mantıklı fiyat nedir acaba? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Eğer Maxi ile izleyemiyorsam, izleyebileceğim paket ve mantıklı fiyatı nedir?

dsmart maxi paket ile spor kanallarını izliyebilirsiniz

cihaz ile fiyatı
    dsmart fiyatları standarttır 24 ay taahut verınce maxi hd paketi aylık 45 tl
    fta cihazı getırip uye olursanız aylık 40 tl

cam modüllu maxi hd uyelık
    1 sene pesın 360 tl
    http://www.sanalpazar.com/D-smart-Maxi-Hd-Paket-29-Hd-Kanal-34-Sd-Kanal__isp7072560

2 sene peşin maxi hd paketı 740 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 18 Mayıs 2013; 16:57:42 >

• D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeks internet mağazasında 279 lira.. almayı düşünen varsa bu fiyatı kaçırmasın bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania
    Pazarlık mı çetin geçti yoksa başka bir şey mi hocam ? :)

Telefonda 2 yıllık paket üzerinden konuştuk, K.kartından 264 TL. çekilip 1 yıllık üyelik yapılmış

:)

İyiyimiş :)

Bu fiyata gerçekten 2 yıl için bile taahhüt verilir :)

Bu fiyatı genelde ilk yıl üyeliği biterken veriyorlar. Ancak ilk aradıklarında genelde teklif etmiyorlar. 2. aradıklarında da bu teklifi yapıyorlar 12*22=264 şeklinde bende 1 hafta önce üyeliğimi uzattım tüm kanallar (erotik kanallar dahil) hd tüm kanallar açık şekilde 1 yıl uzattırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeks internet mağazasında 279 lira.. almayı düşünen varsa bu fiyatı kaçırmasın bence..

Bu kampanyadan aldım 1 adet. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

D-Smart Modül + 12 Aylık Maxi + HD Paket bimeks internet mağazasında 279 lira.. almayı düşünen varsa bu fiyatı kaçırmasın bence..

ben de aldım bir tane.. sinema tv paketini 94 liraya 1 senelik eklettirdim.
  • maxi pakette spor kanalları açık mı?
  • evet açık
  • kktc deyim ve maxi paket var hd kutuyla beraber samsung f8000 55" tv aldım modüllü üye olmak istiyorum dedim burada modül satmıyorlarmış.Tüürkiyeden sadece modül alıp bunu nasıl benim kartımla eşleştirebilirim.
    Saygılar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

ben de aldım bir tane.. sinema tv paketini 94 liraya 1 senelik eklettirdim.

Sayın Subat
    Bimeksin sitesinde 500 TL alışverişe 279 TL diyor. Sepete ekleyince de ses çıkarmıyor. Siz nasıl aldınız?
  • Bugün bimeksten aldım.5 lirada kargo ücreti ile d-smart modül+maksi paket hd yayınlar 284 TL'ye mal oldu ( 1senelik ) Şimdi uygun uydu alıcısı lazım.
  • ben de o yazıyı görmüştüm. bimekse mail attım. daha önce bu yazı yoktu. artık tek başına alamayacak mıyız diye.. alabilirsiniz diye cevap gelince aldım. sorun olmadı. ertesi gün elimdeydi.
  • arkadaşlar ben de teknosadan 190 liraya 2 yıl giriş paketli modül aldım ve de 21 mayısta modülü aktive ettirdim. benim düşüncem şu idi, 190 lira+full paket 300 falan ama adam maxi ye 550,full e 750 istedi extradan. buaralar giriş paketi alıp da uygun fiyata yükselten var mı. çünkü ben çok istiyodum maxi paketi şampiyonlar ligi için. ne yapabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.