Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IUnknown

Bende bu gün Teknosa de 2yıllık giriş paketi (239tl) aldım. MH yi arayıp yükseltme dedim. Full pakete 2yıllık 650Tl istediler. Oldu!! dedim. Öyle kala kaldım. Ayda 10TL 2 belgesel kanalı almış oldum.

Bakalım biraz zorlucam. Olmadı 1 yıllık ek paketlerden alacaz artık.
    Varmı önerisi olan?

Ben de aynı durumdayım. 2 yıllık Maxi pakete yükseltmek için 450 TL istediler

1 yıllık ek paketler bunun üstüne alınabiliyor mu ve nereden alınabiliyor bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IUnknown

Bende bu gün Teknosa de 2yıllık giriş paketi (239tl) aldım. MH yi arayıp yükseltme dedim. Full pakete 2yıllık 650Tl istediler. Oldu!! dedim. Öyle kala kaldım. Ayda 10TL 2 belgesel kanalı almış oldum.

Bakalım biraz zorlucam. Olmadı 1 yıllık ek paketlerden alacaz artık.
    Varmı önerisi olan?

Kardeşim o fiyatı vermeleri çok normal çünkü yeni modül almışsınız ve yeni üye olarak gözüküyorsunuz normal liste fiyatından işlem yapılır. Herkes 2-3 yıllık üye değilki . 269 veya 169 tlye aldım diyen arkadaşlarımız yeni üye değiller farkındaysanız bunu da düşünün..
  • Ben aynı zamanda 3-4 yıldır Smile adsl(dsmart net) üyesiyim. SMS şe falan habire dsmart özel fiyat için arayın diye uyarıyorlardı. Normalde zaten 20-25 farkla full paket veriyorlar. Ben tahüte bulaşmayım diye bu iş e girdim. Yoksa alır geçerdim.
    Neyse artık belki öyle yaparım.
  • Modül olayında fıyat degişebiliyor işte. Umarım uygun bi teklifle yukseltırler paketinizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de mh ile 2 görüşme yaptım. giriş paketinden maxi pakete yükseltmek için 2 yıllık 450 lira civarı bir ücret istiyorlar. Artık maxi paket bile yalan oldu. Bir şekilde 200 liraya maxiye geçişten yararlanabilen var mı yakın zamanda.
  • 2 senelik maxi modül 600tl şuan dsmartta zaten.
  • bugün aradım teknosa kampanyası bitmiş, 24 senelik maxi 600 TL, full 800 TL olmuş. Ayrıca eğlence kalktı sine ve sine-dizi olarak iki paket eklendi dediler.
  • bugün aradım teknosa kampanyası bitmiş, 24 aylık maxi 600 TL, full 800 TL olmuş. Ayrıca eğlence kalktı sine ve sine-dizi olarak iki paket eklendi dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeraNano -- 16 Şubat 2013; 8:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeraNano

bugün aradım teknosa kampanyası bitmiş, 24 senelik maxi 600 TL, full 800 TL olmuş. Ayrıca eğlence kalktı sine ve sine-dizi olarak iki paket eklendi dediler.

24 senelikse kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeraNano

bugün aradım teknosa kampanyası bitmiş, 24 senelik maxi 600 TL, full 800 TL olmuş. Ayrıca eğlence kalktı sine ve sine-dizi olarak iki paket eklendi dediler.

Değil tabi ki, aylık. Elim sürçmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goday

Bu modülü dreamboxta kullanabiliyor muyuz?

dsmartı iki tvde izleyebiliyormuyuz tek receverla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Modullu tv yada uydu aliciniz varsa , dsmart taahhut bittiyse hemen bu kampanyadan yararlanin, size 16-18 tl teklif gelecegini hic sanmiyorum...

kampanyalara kaç aylık taahhüt alıyorlar
  • 1) TTnet yalın + Dsmart maxi hd modülmü ?
    2) Dsmart maxi hd + Dsmart net mi?

1) TTnet üniversiteli kampanyası yalın internet 8mb'e kadar 50 gb adil kullanım 50 TL ( 12 ay taahhüt).

Modül: 199 TL EĞLENCE HD + 94 TL ( MAXİ HD PAKET) = 293 TL ( 12 aylık)
    http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

TTnet yalın + Dsmart maxi hd modül 50 + 24,5 = 74.5 TL ( 12 ay taahhüt).

2) Dsmart maxi hd + dsmart net yalın internet 8mb'e kadar 50 gb adil kullanım
    69 + 10 (yalın int farkı) + 2 (modem) + 2 (bağlantı) = 83 TL ( 24 ay taahhüt)

İlkinde hem 12 ay taahhüt hemde istediğim gibi kanalları sıralayabilicem.
    1. seçenek kafama yatıyor, fakat modül biss şifresi çözüyormu, veya modülde sıkıntı oluyormu kutuya göre ?

• Arkadaşlar bunu ben de merak ediyorum.

Bu hafta samsung 55es8000 ve dsmart almayı düşünüyorum. Dsmartı sadece f1 izlemek için tercih ediyorum ve gördüğüm kadarıyla modül olarak satın alınabiliyor. Aynı şekilde evimde telefon hattı olmadığı için yalın internet bağlatabilirim.

Modül alınca samsung f1 şifresini çözecek mi?

Dsmart modülünü en optimum şekilde nasıl temin edebiliriz? ( teknosa da 239 tl giriş paket+7 hd kanal yazmış. Bu pakette f1 hd yok sanırım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formula 1 i izleyebilmek için en az Maxi paket olması gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Formula 1 i izleyebilmek için en az Maxi paket olması gerekmektedir.

bilgi için teşekkür ederim.

Satın alacak yer arıyorum , bir türlü satış noktalarını bulamadım gitti. Paket halinde 2 yıllık satışlar var sanırım onlara bakıyorum şu an . nakit alacağım
  • arkadaşlar,

8 mb limitsiz 50gb adil kota yalın int + dsmart hd maxi paket , kablosuz modem ile birlikte 81 tl aylık ödeme . Sizce fiyat nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 20 Şubat 2013; 11:15:40 >
  • 44mustika arkadaşımız zaten sizin istediğiniz soruların cevabını siz sormadan vermiş. alabileceğiniz linkleride paylaşmış. bende maxi için uygun kampanya bekliyorum. olmadı f1 ler başlarken 1 yıllık alacağım bende
  • az önce mesaj geldi 1 yıllık taahhutlu full paketi aylık 15 tlden almak için arayın diyor bilgisi olan varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemy

az önce mesaj geldi 1 yıllık taahhutlu full paketi aylık 15 tlden almak için arayın diyor bilgisi olan varmıdır

Mevcut olarak ne kullanıyorsunuz?

Ben de modül + full paket almayı düşünüyorum ama en uygun nasıl alırım arayışındayım.

Gelen mesajda iletişim telefonu dsmart'a mı ait. Aylık 15 liradan 1 yıl değil 3 yıl taahhüt de verilir :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.