Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki gibi güzel bir kampanya yok mu? Şimdiki fiyatlar çok pahalı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijimemo

(EĞLENCE+HD) + (SİNEMA+HD) PAKET 1 YIL = 94 TL

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Bu paketde Fx HD ve Foxcrime Hd kanalı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

quote:

Orijinalden alıntı: dijimemo

(EĞLENCE+HD) + (SİNEMA+HD) PAKET 1 YIL = 94 TL

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Bu paketde Fx HD ve Foxcrime Hd kanalı varmı ?

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET

Yani var 199 TL Eğlence paketli hd modül +Sinema paketi alacaksanız 94 TL daha eklenir 293 TL toplam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 29 Ocak 2013; 12:56:30 >

• Merhaba
    Yukarda yazıldığı gibi Artık Giriş paketi + 200 TL ödeyerek 2 sene full paket sahibi olamıyoruz.
    Yılbaşında fiyatlar güncellenmiş :(

Bir yolunu bulan var mı?
  • arkadaşlar yardım edin yaa 7 aydır cam modül var ama 2 yıllık full paketi alamadım.
  • AZ önce MH ile görüştüm 4 şubatta modüllü üyeliğim bitiyor nekadara yenileyebilriim dedim

1 YIL için;
    188 TL Eğlence (HD)
    222 TL Maxi paket (HD)
    +sinema sordum maxi pakete sinema ile 292 TL dediler.

fiyat verdiler modül bende mevcut sizce fiyat nasıl yada daha düşük alma durumu varmı 222 Maxi aklıma yatıyor şuan.Fikir verirseniz sevinirim.
  • Nextburada'dan modül alan varsa aktivasyon ücreti alıyorlar mı? Belirtilmemişde.
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Ayrı konu açmak istemedim.
    Onun için burada paylaşıyım.
    D-Smart faturaları vardı,2 tane.Bugün Garanti ATM'den yatırdım,eve geldim,TV'yi açıp kontrol ettiğimde,kanalların hemen açıldığını gördüm.Artık eskisi gibi,1 gün sonra falan sisteme geçmiyor demek ki.Hızları dolayısıyla tebrikler D-Smart.(Yaklaşık 4 yıllık üyeleri olarak).

2008 cihaz olduğu için,Full Paket SD yayın,aylık 16-17 TL'ye ayrıca.
  • Eski Modüllü kullanan üyelere(2/3 yıllık gibi)full paket kaç para?

yaw bu heriflerin paketleri ve bir sürü kafa karıltıcı tarifeleri v.s bilmece gibi

kısaca tam full 1 senelik uzatma fiyatı nedir?? yoksa yine her sene yaptığımız gibi adamına göre
    muamele tarifesimi çekiyorlar!çünkü full olarak bakıyorum çoğu insan farklı fiyatlar ile uzatıyor
    tam çakallık heriflerin işleri,ülen şunun tek bir tane rakamı olur!
    zaten yakında bitiyor ve aramayacağım herifleri kendileri nasılsa zırt-pırt ararlar yakında
  • arkadaşlar ben de cam modül alarak d-smart kullanmaya başladım. Ancak Discovery Showcase HD ve Animal Planet HD kanallarını servis yok uyarısı alarak izleyemiyorum. Musteri Hizmetlerini aradıgımda bir sorun gozukmedıgını soyledıler. Ne yapabılırım acaba. Yardımcı olursanız cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: seraptan

arkadaşlar ben de cam modül alarak d-smart kullanmaya başladım. Ancak Discovery Showcase HD ve Animal Planet HD kanallarını servis yok uyarısı alarak izleyemiyorum. Musteri Hizmetlerini aradıgımda bir sorun gozukmedıgını soyledıler. Ne yapabılırım acaba. Yardımcı olursanız cok sevınırım

Güncel frekanslarını eklemeniz gerekiyor, bir çok hd kanal yeni frekansa geçmişti 28 ocakta , an itibarı ile hd discovery showcase izliyorum. Modül ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: seraptan

arkadaşlar ben de cam modül alarak d-smart kullanmaya başladım. Ancak Discovery Showcase HD ve Animal Planet HD kanallarını servis yok uyarısı alarak izleyemiyorum. Musteri Hizmetlerini aradıgımda bir sorun gozukmedıgını soyledıler. Ne yapabılırım acaba. Yardımcı olursanız cok sevınırım

Güncel frekanslarını eklemeniz gerekiyor, bir çok hd kanal yeni frekansa geçmişti 28 ocakta , an itibarı ile hd discovery showcase izliyorum. Modül ile.

teşekkur ederim yeni kanal araması yapınca çıktılar.
  • quote:

AZ önce MH ile görüştüm 4 şubatta modüllü üyeliğim bitiyor nekadara yenileyebilriim dedim

1 YIL için;
    188 TL Eğlence (HD)
    222 TL Maxi paket (HD)

fiyat verdiler modül bende mevcut sizce fiyat nasıl yada daha düşük alma durumu varmı 222 Maxi aklıma yatıyor şuan.Fikir verirseniz sevinirim.

Hocam bir de nextburada'yı arayıp orası üzerinden üyelik uzatma işlemini sorsanız.

Belki orası daha ucuza teklif edebilir.

Ayrıca dsmart MH ile görüştüğünüzde biraz daha fiyat kırdırmayı deneyin. Olmadı, yaklaşık 25 TL'ye geliyor full paket. İyi gibi sanki...

Başka bilen/kullanan arkadaşlar da yazarsa daha başka fikirleri de dinlemiş/öğrenmiş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Eski Modüllü kullanan üyelere(2/3 yıllık gibi)full paket kaç para?

yaw bu heriflerin paketleri ve bir sürü kafa karıltıcı tarifeleri v.s bilmece gibi

kısaca tam full 1 senelik uzatma fiyatı nedir?? yoksa yine her sene yaptığımız gibi adamına göre
    muamele tarifesimi çekiyorlar!çünkü full olarak bakıyorum çoğu insan farklı fiyatlar ile uzatıyor
    tam çakallık heriflerin işleri,ülen şunun tek bir tane rakamı olur!
    zaten yakında bitiyor ve aramayacağım herifleri kendileri nasılsa zırt-pırt ararlar yakında

Siz hiç aradınız mı hocam dsmart MH'yi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

AZ önce MH ile görüştüm 4 şubatta modüllü üyeliğim bitiyor nekadara yenileyebilriim dedim

1 YIL için;
    188 TL Eğlence (HD)
    222 TL Maxi paket (HD)

Hocam bir de nextburada'yı arayıp orası üzerinden üyelik uzatma işlemini sorsanız.

Ayrıca dsmart MH ile görüştüğünüzde biraz daha fiyat kırdırmayı deneyin. Olmadı, yaklaşık 25 TL'ye geliyor full paket. İyi gibi sanki...

Başka bilen/kullanan arkadaşlar da yazarsa daha başka fikirleri de dinlemiş/öğrenmiş oluruz

222 TL'lik maxi yi aldım geçen hafta, başka bir MH aradığımda 590 mı diyo 490 mı ne diyo dedim git, "yok böyle eminim arkadaşıma sordum oda böyle diyo" dedi.Kapa dedim bi daha arayacağım sen açma dedim :) , sonra normal bi adama denk geldimde indirm bla bla anlattı 222 dedi, gerçi 228 çekmiş terbiyesizler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

1 YIL için;
    188 TL Eğlence (HD)
    222 TL Maxi paket (HD)

222 TL'lik maxi yi aldım geçen hafta, başka bir MH aradığımda 590 mı diyo 490 mı ne diyo dedim git, "yok böyle eminim arkadaşıma sordum oda böyle diyo" dedi.Kapa dedim bi daha arayacağım sen açma dedim :) , sonra normal bi adama denk geldimde indirm bla bla anlattı 222 dedi, gerçi 228 çekmiş terbiyesizler.

Kafayı yemiş bunlar, 590 TL ne yaa... Hayır bir de 222 TL deyip 228 çekiyorlar karttan gerizakalılar. Sanki kargo ücreti alıyor, hey Allah'ım yaa...

İyi yapmışsınız hocam, bence iyi fiyat. Bu forum başlığındaki gibi bir ara baya ucuza satılmıştı ama o ara bazı MH'ler kabul etmiyordu. Kaptırabilen kaptırabilene mantığı...

Benim de Mart'ta bitecek 1 yıllık Maxi Paket üyeliği. Geçen sene nextburada'dan almıştım. Önce orayı ararım. Olmadı dsmart MH'den o zaman ki kararıma göre Maxi veya Full pakete güncellerim.

Size 1 yıl boyunca keyifli izlemeler

• eaglemania bayii mhden daha ucuza nasıl verecek merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

eaglemania bayii mhden daha ucuza nasıl verecek merak ettim

Merak iyidir, iyi ki merak ettin sordun

Cevap: Geçen sene modül alacağım zaman dsmart'ın verdiği fiyat ile NB'nin verdiği fiyat arasında baya baya bir fark vardı, NB daha ucuzdu

Denemesi bedava, dsmart'ı ara mesela, eğlence paketli modüllü üyeliğin fiyatını sor. Sonra NB'ye gir bak, farkı karşılaştır

Hadi kal sağlıcakla...

• Bende bu gün Teknosa de 2yıllık giriş paketi (239tl) aldım. MH yi arayıp yükseltme dedim. Full pakete 2yıllık 650Tl istediler. Oldu!! dedim. Öyle kala kaldım. Ayda 10TL 2 belgesel kanalı almış oldum.

Bakalım biraz zorlucam. Olmadı 1 yıllık ek paketlerden alacaz artık.
    Varmı önerisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.