Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasamsin

quote:

Orijinalden alıntı: swell

Beyler dikkatli olun! Atlamayın hemen full paketlere sonrasını da düşünün şöyleki:
    Full paket aboneliği için arandım karşımdaki oparötör üyeliğimi istediğim zaman sonlandırabileceğimi bununda ekstra bir bedeli olmadığını söyleyip ikna etti beni nede olsa kanalları beğenmezsem kullanmayıp iptal edebilirim diye düşündüm. Paketi satın aldıktan sonra kanalları beğenmeyip sonlandırma talebiyle müşteri hizmetlerini aradım ne derse beğenirsiniz Varan 1 erken kapama fark ücreti alırlarmış . Hadi sineye çekip devam etsin dedim. Aylar sonra 1 yılım doldu gene kapatma talebinde bulundum varan 2 talebini önce müşteri hizmetlerine bildiriyorsun tabiki yetmiyor!! varan 3 sonra APS ile dilekçe yazıp ekine de nüfus cüzdanı fotokpisini ekleyip istanbula 5,5 TL para harcayıp mektup yazıyorsun tabi buda yetmiyor!! Varan 4 son durum ne diye müşteri hizmetlerini arıyorsun hala abonelik kapanmamış biz sizi arayıp sözlü talebinizi alacaz deyip gönderiyorlar!! (Daha arayacaklar!!!)
    Özet: Paket abonelikleri bataklık gibi bir girersen çıkmak mükmün deyil gibi. Bilginize...

Vallaha çok doğru ben iptal için bir aydır uğraşıyorum 24 ay taahhütlü almıştım, 24 ay sonunda cihaz senin olacak dediler sonra 172 TL istediler itiraz ettim haliyle itiraz ettiğim için iptal işlemim gerçekleşmemiş. Bu yüzden yeni fatura oluşturmuşlar. Savcılığa dilekçe verdim dolandırıldığım ve haksız yere para talep edildiği için hala uğraşıyorum. Bir reklam vardı kolay ulaşırsın zor vazgeçersin. Dsmart kolay alırsınz NAHHH iptal edersin :)

Kesin Çözüm:

Yeni HD plus pakete geçiş yap , bunun için eski üyeliğini iptal edip yeni acıyorlar. 7 gün içinde cayma veya iptal etme hakkın var.
    Bunu kullandığında yeni üyeliğin iptal oluyor. eski üyeliğini yeni pakete geçiş için iptal ettikleri için otomatikman yeni üyeliğini de kaldırıyorlar.
    Ben bu şekilde kurtuldum, ummadığım kadar kolay olmuştu.

• arkadaşlar bugün DT ile DS arasında tereddüt yaşarken DS ı aradım ve cam modül ile giriş paketine 239 tl dedi. ben maxi paket istiyorum dediğimde 1 hafta içinde 199 TL ye geçiş yapabilirsiniz dedi. Ok dedim nerden alabilirim dedim. Verdi bir bayinin adresi gittim aldım. 239 TL ye. Eve geldim. D smartı aradım MAxi pakete geçişi için neyapcağım dedim 439 lira para istedi. KArdeşim 199 liraydı 15 dk önce dedim. bi saniye kontrol edim dedi 300 liraya düştü. tabiki nevrim döndü 199 dedi diyorum eleman gittik aldık şimdi 300 mü oldu diyorum. evet öyle diyor.
    ben adım gibi eminim 199 dediklerine. Kayıları dinleyin diyorum kayıt yok diyorlar. şikayet aldılar arıcaklarmış. arasınlar bakalım ne dicekler.
    forumda çoğu kişi 199 full paket almış bazılarıda maxi.
    nasıl aldınız. yardımcı olurmusunuz.
  • Nextburada dan havale ile 190 tl te 2 yıl giriş pakedi aldım. 1 günde geldi. akşam aktivasyonu d smart müşteri temsilcisinden yaptırdım. 199 TL ye de maxi ye geçtim. oldu bitti. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: --yep--

arkadaşlar bugün DT ile DS arasında tereddüt yaşarken DS ı aradım ve cam modül ile giriş paketine 239 tl dedi. ben maxi paket istiyorum dediğimde 1 hafta içinde 199 TL ye geçiş yapabilirsiniz dedi. Ok dedim nerden alabilirim dedim. Verdi bir bayinin adresi gittim aldım. 239 TL ye. Eve geldim. D smartı aradım MAxi pakete geçişi için neyapcağım dedim 439 lira para istedi. KArdeşim 199 liraydı 15 dk önce dedim. bi saniye kontrol edim dedi 300 liraya düştü. tabiki nevrim döndü 199 dedi diyorum eleman gittik aldık şimdi 300 mü oldu diyorum. evet öyle diyor.
    ben adım gibi eminim 199 dediklerine. Kayıları dinleyin diyorum kayıt yok diyorlar. şikayet aldılar arıcaklarmış. arasınlar bakalım ne dicekler.
    forumda çoğu kişi 199 full paket almış bazılarıda maxi.
    nasıl aldınız. yardımcı olurmusunuz.

arkadaşım senin dediğin olayın aynısı benim başıma geldi.dün açtırdım üyeliği bugün maxiye geçmek istiyorum dedim. aynı fiyatı bana verdi. sonra 199 diye ısrar edince. gerekli yerlere mail attım size dönülecek dedi. tamam dedim telefonu kapadım. sonra birdaha aradım mh lerini başka bir oparatörle görüştüm. tabi yapalım dediler 199tl ye maxiye geçtim. nasıl bir mh leri anlamadım herkes farklı bişe sölüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordcor -- 22 Kasım 2012; 22:44:56 >

• zamanında 2 yıl full pakete geçişi 199 tl veriyordu (10 eylülde sona erdi) insanlara 1 ay bedava kullanın sonra geçersiniz 199 tl ye full pakete dendi. ancak bi baktık kampanya bitti maalesef söylendi bizlere. öyle şey olurmu telefonda MH bize böyle böyle söyledi dedik dinletemedik. tamam dediler görüşme kayıtlarına bakıp size döneceğiz dediler. ve yaklaşık 3 ay sonra taahhütlerini yerine getirdiler. geçen hafta 199 tl ye full pakete geçtim. sizde vazgeçmeyin size taahhüt edilen neyse onu alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Nextburada dan havale ile 190 tl te 2 yıl giriş pakedi aldım. 1 günde geldi. akşam aktivasyonu d smart müşteri temsilcisinden yaptırdım. 199 TL ye de maxi ye geçtim. oldu bitti. :)

199 TL'ye maksiye geçme işini müşteri hizmetlerinden yaptırdınız anladığım kadarıyla, bu fiyat hala geçerli mi acaba bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaurus

quote:

Orijinalden alıntı: disc0nnect

Nextburada dan havale ile 190 tl te 2 yıl giriş pakedi aldım. 1 günde geldi. akşam aktivasyonu d smart müşteri temsilcisinden yaptırdım. 199 TL ye de maxi ye geçtim. oldu bitti. :)

199 TL'ye maksiye geçme işini müşteri hizmetlerinden yaptırdınız anladığım kadarıyla, bu fiyat hala geçerli mi acaba bilginiz var mı?

Şu an için ne yazıkki bilmiyorum isterseniz arayıp sorabilirsiniz.
  • Benim bu ay 2 yıllık sözleşmem doldu.Artık aylık ödemem durdu mu?Yine faturatyı göndermeye devam edeceklermi?
    Benim şimdi yapmam gereken işlem nedir.İki yıl boyunca 22,99 TL ödedim.Cihazda benim oldu.Tabi ben öyle biliyorum.
    Full paket istiyeceğim uygun rakam olmazsa iptal ettireceğim.
  • modullu uyeligim eglence pk bitti.aradılar 168 tl ye devam,sinema + 204,spor+ 252,full 264 tl ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

modullu uyeligim eglence pk bitti.aradılar 168 tl ye devam,sinema + 204,spor+ 252,full 264 tl ne dersiniz?

Bence maxi paket (Maxi pakette spor kanalları dahildir) alın keza Sinema TV filmleri beş para etmez boşuna fazladan para vermezsiniz
  • Arkadaşlar ben de bu şekilde d-smart bağlatmak istiyorum, ancak teknosadan 240 liraya 2 yıllık giriş paketi almak yerine, d-smart bayilerden 200 liraya 2 yıllık giriş paketi alamıyor muyuz? İnternet sitesinde öyle yazıyor da d-smartın. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
  • Bende ilk defa D-Smart alacağım.
    Uydu alıcı alıp, modüllü üye olurum diyordum fakat kampanyalı üye olmak daha uyguna geliyor sanıyorum.
    24 ay taahhüt canımı sıkıyor.

24 * 35-TL maxi paket var. Aylık 15-20-TL olsa alınır ama çok geliyor ücreti.
    pazarlıkla daha uygun fiyat almak mümkün oluyor mu?
    Ne önerirsiniz?
  • bende full paket üyeliğimi devretmek istedim ama devredilmeyeceğini söylediler, daha 19 ay var. Neden devredilmez anlamıyorum, peşin ödedik diye mi
  • ben devralabilirim.istemiyorsan alabilirim.
  • http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1119 burada 2 yıl giriş var.Bunu maxi pakete yükseltirsek ne olur? alıp yükselten ve alınan fiyat teklifleri yazabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1119 burada 2 yıl giriş var.Bunu maxi pakete yükseltirsek ne olur? alıp yükselten ve alınan fiyat teklifleri yazabilirmisiniz.

Stoğa gelince banada haber ver
  • arkadaşlar bir de d-smart internet sitesini fiyatlarını falan güncelledi. Acaba biz de giriş paketi alıp 200 liraya falan maxi pakete yükseltebilcek miyiz hala?
  • Arayip sormak lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar 5 kez musterı hızmetlerını aradım metın kaya adlı beyı ıstedım
    not alalım sızı aratalım dedıler arayan soran yok
    kımsenın net bılgısı yok
    aktıvasyonda full veya maxı pakete gecersen ne fark oderım dıye soruyorum kımse bılmıyor
    yok bız sıze donelım
    dsmart bayılerı sıze yardımcı olacaktır
    su anda goremıyorum
    bır saate kadar sızı arayacagım

hep bu bahaneler ama arayan henuz yok

metın kaya adlı kısı bu ısı bılıyorsa nasıl ulasıyorsunuz
    en azından evet var su kadarda bedelı var desın yada yok desın
    eskıden dı fılan desın bıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijimemo

Fiyatlar güncellendi.

+ EXTRA PAKETLER

(EĞLENCE+HD) + (SİNEMA+HD) PAKET 1 YIL = 94 TL

(EĞLENCE+HD) + (MAXİ+HD) PAKET 1 YIL = 94 TL

(EĞLENCE+HD) + (FULL+HD) PAKET 1 YIL = 188 TL

http://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1056

Modül alıp full paket dahil etmek istiyorum. bana maliyeti ne olacak acaba...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.