Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsnbjk

quote:

Orijinalden alıntı: pasamsin

quote:

Orijinalden alıntı: swell

Beyler dikkatli olun! Atlamayın hemen full paketlere sonrasını da düşünün şöyleki:
    Full paket aboneliği için arandım karşımdaki oparötör üyeliğimi istediğim zaman sonlandırabileceğimi bununda ekstra bir bedeli olmadığını söyleyip ikna etti beni nede olsa kanalları beğenmezsem kullanmayıp iptal edebilirim diye düşündüm. Paketi satın aldıktan sonra kanalları beğenmeyip sonlandırma talebiyle müşteri hizmetlerini aradım ne derse beğenirsiniz Varan 1 erken kapama fark ücreti alırlarmış . Hadi sineye çekip devam etsin dedim. Aylar sonra 1 yılım doldu gene kapatma talebinde bulundum varan 2 talebini önce müşteri hizmetlerine bildiriyorsun tabiki yetmiyor!! varan 3 sonra APS ile dilekçe yazıp ekine de nüfus cüzdanı fotokpisini ekleyip istanbula 5,5 TL para harcayıp mektup yazıyorsun tabi buda yetmiyor!! Varan 4 son durum ne diye müşteri hizmetlerini arıyorsun hala abonelik kapanmamış biz sizi arayıp sözlü talebinizi alacaz deyip gönderiyorlar!! (Daha arayacaklar!!!)
    Özet: Paket abonelikleri bataklık gibi bir girersen çıkmak mükmün deyil gibi. Bilginize...

Vallaha çok doğru ben iptal için bir aydır uğraşıyorum 24 ay taahhütlü almıştım, 24 ay sonunda cihaz senin olacak dediler sonra 172 TL istediler itiraz ettim haliyle itiraz ettiğim için iptal işlemim gerçekleşmemiş. Bu yüzden yeni fatura oluşturmuşlar. Savcılığa dilekçe verdim dolandırıldığım ve haksız yere para talep edildiği için hala uğraşıyorum. Bir reklam vardı kolay ulaşırsın zor vazgeçersin. Dsmart kolay alırsınz NAHHH iptal edersin :)

Aynısını bana yaptılar iki yıl sonra senin olacak kutu dediler bu ay iki yılı doldurduk adamlar 172 tl mülkiyet bedeli istiyorlar .iki yıl 240 lira kira verdik birde bu cihaz 412 tl ye geliyor biz malmiyiz bu fiyata daha iyisini alırım. Tweeterdan yazdım hemen döndüler dinleyin dedim telefon kayıtlarını bakalım ne olacak eğer kutuyu vermezler ise iptal edeceğim.satarken kandırılmışız..

Valla çok büyük bağırışmalar ve çağırışmaları takiben dolandırıldığım halde yakamdan düşsünler diye kutuları iade edeceğimi söyledim. Bunlar zaten daha öncede ömür boyu bedava diyerek herkese satmışlar şimdide bize vereceğiz dediler vermediler. BEN TAM BİR MALIM Doğan gurubunun sattığı hiç bir şey alınmaz hala bunu öğrenemedim. 24 ay boşu boşuna dandik 3 tane kanal için bir ton para ödedim bileydim böyle olacağını adam gibi diğer dijital platformu izlerdim en azından adamlar iptal et deyince hemen iptal ediyorlar.

• Ben de modüllü d-smart düşünüyorum. Daha önce aboneliğim yok. önceki 190+199 liraya hd full paketi kaçırdık malesef. Şu an modül 240 lira. Ayrıca 199 a da full yerine maxi alınıyormuş sanırım. Aslında maxi pakette işimi görür ama aynı paraya full yerine neden maxi alayım ki?

Her turuncu indirimde modül 190 a alınabiliyor mu? turuncu indirim ile falan denk getirebilirsem önce şu modülü bir alalım. Nasıl olsa ilk ay bütün kanallar bedava. Gerisine sonra bakarız.
    Bir de bu referans olayı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Ben de modüllü d-smart düşünüyorum. Daha önce aboneliğim yok. önceki 190+199 liraya hd full paketi kaçırdık malesef. Şu an modül 240 lira. Ayrıca 199 a da full yerine maxi alınıyormuş sanırım. Aslında maxi pakette işimi görür ama aynı paraya full yerine neden maxi alayım ki?

Her turuncu indirimde modül 190 a alınabiliyor mu? turuncu indirim ile falan denk getirebilirsem önce şu modülü bir alalım. Nasıl olsa ilk ay bütün kanallar bedava. Gerisine sonra bakarız.
    Bir de bu referans olayı nedir?

ben tv ile teknosadan 2 aylık bedava deneme aldım...yaklaşık 2.5 ay sürdü.. sonra aradılar ve ayda 22,90 a 1 yıllık maxi paket aldım...

• Benim tv'imde C.I modül girişi var ve uydu alıcım yok d-smartın cam modülünü alsam sorunsuz çalışır mı? birde çalışma mantığı nedir? radyo frekansı ile mi yayını alıyor? cevaplarsanız sevinirim
  • UCUZMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Benim tv'imde C.I modül girişi var ve uydu alıcım yok d-smartın cam modülünü alsam sorunsuz çalışır mı? birde çalışma mantığı nedir? radyo frekansı ile mi yayını alıyor? cevaplarsanız sevinirim

Radyo frekansı ile nasıl alacak arkadaşım? Yok öyle birşey.
    Uydu anteniniz varsa ondan gelen kabloyu TV'n in arkasında giriş var oraya takacaksınız ve CAM modül ile sorunsuz izleyebilirsiniz, Uydu anteniniz yoksa kurulum yaptırmanız gerekli.
    Bende aynı şeklide izliyorum

Edit: İkinci Maxi paketli modülümü satıyorum ilgilenenler için link aşağıdadır
    http://forum.donanimhaber.com/m_66498108/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66498108

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta -- 3 Ekim 2012; 0:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

quote:

Benim tv'imde C.I modül girişi var ve uydu alıcım yok d-smartın cam modülünü alsam sorunsuz çalışır mı? birde çalışma mantığı nedir? radyo frekansı ile mi yayını alıyor? cevaplarsanız sevinirim

Uydu anteniniz varsa ondan gelen kabloyu TV'n in arkasında giriş var oraya takacaksınız ve CAM modül ile sorunsuz izleyebilirsiniz, Uydu anteniniz yoksa kurulum yaptırmanız gerekli.

tamam işte uydu anteni radyo dalgası ile çalışmıyor mu zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

quote:

tamam işte uydu anteni radyo dalgası ile çalışmıyor mu zaten

Hocam çanak anten kurulumu yaptırmanız lazım ilk önce, kurulum yapılırken TV'nin olduğu odaya kadar kablo çekilecek çekilen kabloyu TV'nin arkasındaki girişe takıcaksınız sonra D-Smart modülü TV'nin arkasındaki CI girişine takacaksın ve M.H. arayıp aktive ettireceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta -- 3 Ekim 2012; 13:05:36 >

• Dsmart next15000 HD kullanıyorum. Aboneliğim bu ay ortasında bitiyor. Abonelik yenilemek yerine daha uygunolduğu için D-smart modul HD giriş paketi aldım. Full paket geçişini kaçırdığım için Maxi pakete yükselteceğim. Daha aktif ettirmeden kkaafam karıştı. Bu Dsmart modulu aktif ettirdiğimde mevcut "Dsmart next15000 HD" receiver üzerindeki modül girişine taktığımda kullanabilir miyim yoksa modül girişi olan başka bir HD receiver mı almam lazım. Ben kullanabileceğimi düşünerek aldım ama arkadaşın biri kullanamazsın dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugle65

Dsmart next15000 HD kullanıyorum. Aboneliğim bu ay ortasında bitiyor. Abonelik yenilemek yerine daha uygunolduğu için D-smart modul HD giriş paketi aldım. Full paket geçişini kaçırdığım için Maxi pakete yükselteceğim. Daha aktif ettirmeden kkaafam karıştı. Bu Dsmart modulu aktif ettirdiğimde mevcut "Dsmart next15000 HD" receiver üzerindeki modül girişine taktığımda kullanabilir miyim yoksa modül girişi olan başka bir HD receiver mı almam lazım. Ben kullanabileceğimi düşünerek aldım ama arkadaşın biri kullanamazsın dedi.

Özelliklerinde 1 adet NDS kart yuvası 1 adet modül yuvası görünüyor
    Modül girişini modülle kullanabilirsiniz ama kart yuvasına modüle ait kartı takamazsınız

• arkadaşlar bunun devamını biliyormusunuzhttp://www.youtube.com/watch?v=ehNJlBbN7NE smart spor ve smart spor 2 de nadiren çıkıyor bundan daha uzun ve daha güzel massa ham kazalarında vettelin şampiyonluğunu ilan ettiği yarışa kadar bilen varsa lütfenn
  • ( eylülde aldığım 2 yıllık giriş paketi bugün ancak müşteri hizmetlerine bağlandığımda bir saati geçkin bir sürede aktive ettirebildiysem de 199 kiralık geçişi yapmadılar. BUrada lendilerine sevgilerimi iletiyorum. Bu başlıkta daha önce de mesajım var müşteri hizmetleri denilen yere ulaşmaya çalışıp ulaşamamıştım. Bugün sabah başlayıp bir saat sonra ulaşınca elime koca bir hiç geçti. belgesel kanallarından başka hiç bir şeyi seyretmediğim için elimde iki tane belgesel kanalıyla kalakaldım. Mümkünse bunlara bulaşmayın hele hiç bir şekilde faturalı bir üyelik kesinlikle almayın. Kullanmayın kullandırtmayın.
    Çalışanlar adına batsın bunlar demiyorum ama belleri de doğrulmasın.
  • Bende yaklaşık 20 gün önce MH ile konuşup MAXİ pakete aylık 29 tl verecektim teknosa indirimi bittiği için D-smart bayiye gittim telefon ile 199tl ye full alabiliyormuyum diye.Kardeş hiç uğraşma sana 538tl ye 1 yılık full paket +HD verelim cihazda senin olsun dediler.O.K dedim.Kredi kartından 6 ay taksitli çektiler. Pace marka cihaz verdiler arkada scart girişi yok dedim benim tv crt 3 rca ile bağlarsınız dediler kabul etmedim neyse iptal edeyim bari dedim Bayide geçen yıldan kalmış açılmamış PACE PVR HD cihaz verdiler.Altındaki harddiski söktüler.Deneme yapayım diye aktivasyon sonrası oradaki TV ile biraz menüleri gezdim.Arka usb girişi harddisk okuyormu dedim hayır cevabı aldım.Neyse almış bulundum artık.Bu arada LED TV ile cihaz doğal olarak güzel görüntü veriyor.Ama bendeki eski Arçelik D-smart sd kutu ile karşılaştırınca SD görüntüler çok soluk...
  • Kampanya bitmiş doğru mu ? Sadece full paket modülü satan bir site biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orochi18

Bende yaklaşık 20 gün önce MH ile konuşup MAXİ pakete aylık 29 tl verecektim teknosa indirimi bittiği için D-smart bayiye gittim telefon ile 199tl ye full alabiliyormuyum diye.Kardeş hiç uğraşma sana 538tl ye 1 yılık full paket +HD verelim cihazda senin olsun dediler.O.K dedim.Kredi kartından 6 ay taksitli çektiler. Pace marka cihaz verdiler arkada scart girişi yok dedim benim tv crt 3 rca ile bağlarsınız dediler kabul etmedim neyse iptal edeyim bari dedim Bayide geçen yıldan kalmış açılmamış PACE PVR HD cihaz verdiler.Altındaki harddiski söktüler.Deneme yapayım diye aktivasyon sonrası oradaki TV ile biraz menüleri gezdim.Arka usb girişi harddisk okuyormu dedim hayır cevabı aldım.Neyse almış bulundum artık.Bu arada LED TV ile cihaz doğal olarak güzel görüntü veriyor.Ama bendeki eski Arçelik D-smart sd kutu ile karşılaştırınca SD görüntüler çok soluk...

bende 2 aylık teknosa kullanımı bitince 15 gün sonra aradılar ve aylı 22,99 tl ye 1 yıllığına anlaştım..makineyi vermiyorlar..zaten gereği de yok.tv nin receiveri var içinde .1 yıl sonra devam edersem yine kutuyu kullanıtım...

• 2 yıllık full paket modül şuan en ucuz kaç lira ve nasıl alabiliriz?
  • İlk sayfada yazdığınız sistem hala geçerli mi?
  • Geçen hafta Teknosa internet sitesinden 230TL yerine turuncu indirimle 190TL'ye 6 taksitle 2 yıl giriş paketli ve 7HD kanal hediyeli D-smart modül aldım. Müşteri hizmetlerini aktivasyon için aradığımda maxi pakete hemen geçmek istediğimi bildirdim. 2 yıl için 200TL dediler ve 3 taksit yaptılar. 2 yıllık full pakete 500TL demişlerdi. Maxi pakete geçişi yaptıktan sonra telefonu kapatmadan tekrar rica ettim full paket şimdi ne kadar diye. Bu sefer 2 yıl için 50TL 3 taksit dedi. Bende hemen full pakete geçtim. Direk satın alınca 500TL, ama kademeli satınalınca 200TL+50TL:250TL. Aklınızda bulunsun. Sizde benim gibi yapın fazla para vermeyin.

Turuncu indirimle modül 2 yıllık 190TL(kargo ücretsiz) + 2yıl maxi paket 200TL + 2yıl full paket(+18 kanalları hariç) 50TL : 440TL

Akarı kokarı, aylık ödemesi, müşteri hizmetleriyle muhattap olma vb. yok. Sadece ilk aktivasyonda muhattap oluyorsunuz o kadar. 2 yıl kafam rahat. Evde istediğim yerde (salonda yada oturma odasında) izleyebilmekte cabası. Hatta bayramda seyranda yanına al izle.

• Arkadaşlar elimdeki Dsmart Broşüründe;

299 HD giriş paketi + 99 TL 'ye 1 yıllık FULL veya 199 TL'ye Full Paket 2 yıllık

olarak gözüküyor.

Ama internet sitesinde Full değil Maxi olarak adlandırılmış.

Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Arkadaşlar elimdeki Dsmart Broşüründe;

299 HD giriş paketi + 99 TL 'ye 1 yıllık FULL veya 199 TL'ye Full Paket 2 yıllık

olarak gözüküyor.

Ama internet sitesinde Full değil Maxi olarak adlandırılmış.

Bilgisi olan var mı?

1,5 aydır full yerine maxi veriliyor. bende çok uğraştım ama sonunda mecburen maxi aldım. altı üstü 2 si aynı filmi ardarda yayınlayan olmak üzere 4 sinema kanalı ve +18ler eksik. 2side benim için gereksiz olduğundan maxi aldım memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.