Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @kzenon
    Ustte belirtmistim, ben de ayni durumdayim. 199a full teyidi alip aktivasyonu yaptirdim, sonra olmuyormus maxi verelim dediler. Israr edince takim liderine bagladilar. Takim lideri, ilk konusma ses kaydini dinleyip eger cidden musteri temsilcisi 199a full oluyor demisse gecirecegini soyledi. 3 gun sure istedi. Ben de bekliyorum.

Hakkimizdan vazgecmeyelim, birbirimizi ornek gosterelim, full pakete gecirmeme gibi bir haklari yok.

Bir de, ilk musteri temsilcisi modulu ne zaman aldigimi sordu. 8 Eylul Cumartesi dedim. Bunun uzerine full pakete 199a gecebilirsiniz demisti. Takim lideri de modulu aldigim tarihi sordu tekrardan. Sanirim 10 Eylul'den once alanlari full pakete gecirecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allied -- 12 Eylül 2012; 23:37:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allied

@remzicigim
    @kzenon
    Ustte belirtmistim, ben de ayni durumdayim. 199a full teyidi alip aktivasyonu yaptirdim, sonra olmuyormus maxi verelim dediler. Israr edince takim liderine bagladilar. Takim lideri, ilk konusma ses kaydini dinleyip eger cidden musteri temsilcisi 199a full oluyor demisse gecirecegini soyledi. 3 gun sure istedi. Ben de bekliyorum.

Hakkimizdan vazgecmeyelim, birbirimizi ornek gosterelim, full pakete gecirmeme gibi bir haklari yok.

Bir de, ilk musteri temsilcisi modulu ne zaman aldigimi sordu. 8 Eylul Cumartesi dedim. Bunun uzerine full pakete 199a gecebilirsiniz demisti. Takim lideri de modulu aldigim tarihi sordu tekrardan. Sanirim 10 Eylul'den once alanlari full pakete gecirecekler.

Tamam hocam buradan bilgilendirme yapalım. Benide arayacaklar hesapta...

• Arkadaşlar bizde 8 eylül mağduruyuz birlikte hareket edersek mutlaka faydasını görebiliriz en azından kampanya bitiminden önce faturası olanlara kolaylık sağlanmalı diye düşünüyorum ben henüz aktivasyon yaptırmadım beklemedeyim ama iade sürem dolacak karar vermemiz gerek hemen 0800 lü numaradan bugün bende kampanya bitiminden önce alım yaptığımı öne sürüp şansımı denicem ve konu ile ilgili şikayetimi bildiricem burada aynı durumu olanlara da aynı şekilde beraber hareket edelim dicem gelişme olursa mutlaka buradan haber verelimki referans gösterebilelim herkese saygılar
  • Modüllü de belli bir kampanya bitiş tarihi yok.MH dekiler üfürüyorlar.Elimde geçen ayın kataloğu var ve kampanya stoklarla sınırlıdır diyor.Stok belirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar uğraşırsak uğraşalım sonuç sıfır.Az önce 0850 li nodan aradım elimde giriş paketli 2 yıl cam modüllü aktivasyonu yapılmamış giriş paketi var full hd pakete geçiş yapabiliyormuyuz dedim bayan bana modülden yükseltme yok sadece cihazdan 199 tl ye maxi ye geçiş var diyor.Galiba tek çare iade etmek ben ne kadar ısrar etsemde dsmarta girmeye onlarda ellerinden geleni yapıyor almamak adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cityofmanchester -- 13 Eylül 2012; 19:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Modüllü de belli bir kampanya bitiş tarihi yok.MH dekiler üfürüyorlar.Elimde geçen ayın kataloğu var ve kampanya stoklarla sınırlıdır diyor.Stok belirsiz.

evet bitiş tarihi yok ama bu kampanyaları daha önceki giriş kampanyalarına benzeyen bir kampanya. Yaptıkları giriş paketi satıp üzerine ek paket eklettirmek. Dikkat edilirse cihaz aynı cihaz. teknosada satılanlar daha önceki kampanyalarda satılanların devamı niteliğinde.
  • ben iade ettim rahatladım paramı bugünde iade edilmiş bıktıysanız iade edin gitsin...
  • arkadaşlar.ben teknosadan tv ile birlikte 2 ay bedava almıştım d-smartı..şimdi bu 2 ay bitti ve iptal için aradım...işlem isteğini aldıklarını ve arkadaşlarının arayacaklarını söylediler..daha aramadılar.ayın 16 sında kullanım bitiyor ve iptal ettirmezsam full üyeliğe devam edeceğimi söylemişlerdi..sanırım geri dönecekler..neyse ...sormak istediğim şu:aradıklarında,yada ben ararsam acaba bu 199 tl olan kampanyadan faydalanabilirmiyim acaba?(bende cihaz var)..yada peşin ödemeli full paket yada maxi paket kaç tl dir..nasıl bir yol izlemeli?teşekkürler...
  • iptal edip cihazı verip modül mü alsam???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

ben iade ettim rahatladım paramı bugünde iade edilmiş bıktıysanız iade edin gitsin...

Kargo elinize ulaşmışmıydı ?

Bende iade için ürünü gönderdim de o yüzden soruyorum, iade konusunda bir zorluk çıkarmamışlardır herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

ben iade ettim rahatladım paramı bugünde iade edilmiş bıktıysanız iade edin gitsin...

Bende iade için ürünü gönderdim de o yüzden soruyorum, iade konusunda bir zorluk çıkarmamışlardır herhalde ?

İki kere iade ettim ben birinde 239 almistim bu elime ulasmisti teknosayi aradim iptal istedim onlarda kabul etmeyin dedi kargoyu kapima geldi istemiom dedim sadece geri gitti digeridr ayni modul 191 lik indrm olunca bunu aldim sonra bu soylentiler uzerine iptal istedim bunada bu henuz subedeyken bana ulasmadan geri gitti para 1 gun sonra iade edilio sizi ariolar iade edildi kontrol edebilirsiniz die

• quote:

quote:

quote:

İki kere iade ettim ben birinde 239 almistim bu elime ulasmisti teknosayi aradim iptal istedim onlarda kabul etmeyin dedi kargoyu kapima geldi istemiom dedim sadece geri gitti digeridr ayni modul 191 lik indrm olunca bunu aldim sonra bu soylentiler uzerine iptal istedim bunada bu henuz subedeyken bana ulasmadan geri gitti para 1 gun sonra iade edilio sizi ariolar iade edildi kontrol edebilirsiniz die

Anladım, ben ürünü teslim almıştım. Daha sonra iade için şu adrese gönderin dediler, gönderdik bakalım. Umarım fazla zorluk çıkarmazlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladım, ben ürünü teslim almıştım. Daha sonra iade için şu adrese gönderin dediler, gönderdik bakalım. Umarım fazla zorluk çıkarmazlar.

Yok yok gayet iyiler begendim ben dsmartnet abonesiyim onlarin yaninda melakaler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok yok gayet iyiler begendim ben dsmartnet abonesiyim onlarin yaninda melakaler :)

İyi bari :)

• quote:

Orijinalden alıntı: western222

arkadaşlar.ben teknosadan tv ile birlikte 2 ay bedava almıştım d-smartı..şimdi bu 2 ay bitti ve iptal için aradım...işlem isteğini aldıklarını ve arkadaşlarının arayacaklarını söylediler..daha aramadılar.ayın 16 sında kullanım bitiyor ve iptal ettirmezsam full üyeliğe devam edeceğimi söylemişlerdi..sanırım geri dönecekler..neyse ...sormak istediğim şu:aradıklarında,yada ben ararsam acaba bu 199 tl olan kampanyadan faydalanabilirmiyim acaba?(bende cihaz var)..yada peşin ödemeli full paket yada maxi paket kaç tl dir..nasıl bir yol izlemeli?teşekkürler...

NE yapayım arkadaşlar...kutuyu verip modüllü ön ödemeli paket mi alsam?
  • quote:

quote:

arkadaşlar.ben teknosadan tv ile birlikte 2 ay bedava almıştım d-smartı..şimdi bu 2 ay bitti ve iptal için aradım...işlem isteğini aldıklarını ve arkadaşlarının arayacaklarını söylediler..daha aramadılar.ayın 16 sında kullanım bitiyor ve iptal ettirmezsam full üyeliğe devam edeceğimi söylemişlerdi..sanırım geri dönecekler..neyse ...sormak istediğim şu:aradıklarında,yada ben ararsam acaba bu 199 tl olan kampanyadan faydalanabilirmiyim acaba?(bende cihaz var)..yada peşin ödemeli full paket yada maxi paket kaç tl dir..nasıl bir yol izlemeli?teşekkürler...

NE yapayım arkadaşlar...kutuyu verip modüllü ön ödemeli paket mi alsam?

Sizi arayacaklarsa full paket için teklif alın, mantıklı bir fiyat verirlerse devam edersiniz ama ben hiç sanmıyorum uygun bir fiyat vereceklerini.

Eğer HD uyumlu uydu alıcınızda varsa teknosadan 190 Liraya modül alıp 199 Liraya maxi pakete geçebilirsiniz. Full pakete geçmek isterseniz 299 Lira istiyorlar artık. Maxi pakette sinema kanalları hariç diğer kanallar bulunmaktadır. Smart spor dahil.
    Yani modül ile aylık 16 Liraya maxi paket, 20Liraya full paket izleyebilirsiniz. Ön ödemeli olduğu için ekstra fatura çıkarma gibi sorunlarlada karşılaşmazsınız.

• Ben hayatımda bu kadar bilgisiz çelişkili müşteri hizmetleri görmedim
    2 gün önce modül aldım giriş paketli 2 yıl.Aldığım gün paket yükseltme fiyatı sordum maxi 199,maxi+sinema 250 ,full 300 dediler.
    İlk ay tüm kanallar hediye olduğu için paket yükseltmesini 1 ay sonra yapabileceklerini belirttiler
    Bende bir yanlışlık olmasın diye bugün tekrar aradım,önce modüllü üyelik olduğunu anlatana kadar canım çıktı
    fiyat sordum "maxi 199 TL" dedi,"full 400" dedi ,fiyat farkının sebebini sordum değişebiliyormuş
    Sonra "maxi paket 300"dedi,"az önce 199 demiştiniz" dedim "yanlışlık olmuş" dedi,küfür edecektim ki kapattım telefonu,
  • arkadaşlar bugün teknosa'dan aldığım modülü az önce aktive ettirdim. Telefondaki şahıs ilk ay full paket hediye olduğu için maxi paketin gelecek ay başlayacağını söyledi. Bu şekilde yaptıran oldu mu acaba ? Kampanya biterse mesela o zamana kadar, maxiye geçiş hakkımı kaybetme riskim var mıdır sizce ? Bir de 1 ay full + 24 ay maxi = 25 ay mı olacak o zaman dedim ve evet öyle dedi. Bana saçma geldi, nasıl oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar bugün teknosa'dan aldığım modülü az önce aktive ettirdim. Telefondaki şahıs ilk ay full paket hediye olduğu için maxi paketin gelecek ay başlayacağını söyledi. Bu şekilde yaptıran oldu mu acaba ? Kampanya biterse mesela o zamana kadar, maxiye geçiş hakkımı kaybetme riskim var mıdır sizce ? Bir de 1 ay full + 24 ay maxi = 25 ay mı olacak o zaman dedim ve evet öyle dedi. Bana saçma geldi, nasıl oluyor acaba ?

Sadece modülümü aktif ettirdiniz yoksa maxi pakete de geçiş işemini yaptırdınız mı ?

Maxi pakete geçiş yaptıysanız, ilk ay full paket olarak tüm kanalları izleyebilirsiniz. Daha sonra otomatik olarak maxi paketten üyeliğiniz deva eder. Yalnız maxi paket üyeliğiniz bugün itibarı ile başlamıştır ve toplam 24 ay kullanabilirsiniz.

Maxi pakete aboneliğinizi başlatmadıysanız, 1 ay sonra telefon ile aboneliğinizi maxi pakete taşımak istediğinizi müşteri temsilcisine söylersiniz ve maxi pakete geçebilirsiniz. Toplamda 24+1 ay kullanmış olursunuz bu şekilde.

Yalnız 2. durumu tavsiye etmem. 1 ay sonra sizden ne fiyat isteyecekleri belli değil, yani sabit fiyat garantisi yok. Ayrıca modülüde aldığınız ve aktifleştirdiğiniz için nasıl olsa kullanıcımız mantığıyla sizden fahiş fiyatlar isteyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 19 Eylül 2012; 2:24:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: justinxnitsuj

arkadaşlar bugün teknosa'dan aldığım modülü az önce aktive ettirdim. Telefondaki şahıs ilk ay full paket hediye olduğu için maxi paketin gelecek ay başlayacağını söyledi. Bu şekilde yaptıran oldu mu acaba ? Kampanya biterse mesela o zamana kadar, maxiye geçiş hakkımı kaybetme riskim var mıdır sizce ? Bir de 1 ay full + 24 ay maxi = 25 ay mı olacak o zaman dedim ve evet öyle dedi. Bana saçma geldi, nasıl oluyor acaba ?

Sadece modülümü aktif ettirdiniz yoksa maxi pakete de geçiş işemini yaptırdınız mı ?

Maxi pakete geçiş yaptıysanız, ilk ay full paket olarak tüm kanalları izleyebilirsiniz. Daha sonra otomatik olarak maxi paketten üyeliğiniz deva eder. Yalnız maxi paket üyeliğiniz bugün itibarı ile başlamıştır ve toplam 24 ay kullanabilirsiniz.

Maxi pakete aboneliğinizi başlatmadıysanız, 1 ay sonra telefon ile aboneliğinizi maxi pakete taşımak istediğinizi müşteri temsilcisine söylersiniz ve maxi pakete geçebilirsiniz. Toplamda 24+1 ay kullanmış olursunuz bu şekilde.

Yalnız 2. durumu tavsiye etmem. 1 ay sonra sizden ne fiyat isteyecekleri belli değil, yani sabit fiyat garantisi yok. Ayrıca modülüde aldığınız ve aktifleştirdiğiniz için nasıl olsa kullanıcımız mantığıyla sizden fahiş fiyatlar isteyebilirler.

Maxi pakete de geçirdim yani 199 lira çekildi karttan, ama ekim 18'de başlayacak dedi. O halde birinci dediğiniz gibi oldu ve 24 ay sürecek ki zaten öyle olsun yeterki kampanyadan yararlanmış olalım. Bu arada "bu kart bu modülün değildir" hatası alıyorum. Yine müşteri hizmetlerini arayacağız anlaşılan, kartı aktif mi ettiremediler nedir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.