Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kampanyada full paket yok artik, yani full paket isterseniz liste fiyati uzerinden verirler o da 700 tl filan sanirim yillik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

199 tl full paket kampanyasi bitti...

199 tl maxi paket kampanyasi oldu , alirken dikkat edin...

Ne zaman bitti ?

Pazar akşamı bitti

Dün akşam 199 Liraya full pakete geçenler var ama...
  • Son Turuncu indirimle 191 liraya ben de giris paketi modulu almistim. Bugun kargom elime ulasti, 1 saat kadar once de dsmarti aktivasyon icin aradim. Ilk cikan musteri temsilcisi arkadasa teknosadan modul aldigimi, kampanya dahilinde 199 liraya full pakete gecmek istedigimi soyledim, mumkun degilse kutuyu acmadan iade edecegimi de belirttim. Musteri temsilcisi arkadas kampanyanin devam ettigini, kutuyu acip gerekli numaralari soylememi istedi, aktivasyonu gerceklestirdik. Aktivasyonun yarim saat sonra gerceklesecegini, kanallar acildiktan sonra tekrar aramami ve full pakete gecme islemini gerceklestireceklerini soyledi. Ben de tekrar arayinca baska musteri temsilcisi bu kampanyayi bilmez ve kabul etmezse diye usteleyince, hicbir sorun olmadan full pakete gecireceklerini soyledi.

Ancak korktugum basima geldi, sonra aradigim musteri temsilcisi, 199a maksi, 300e full paket mumkun, sizinki modul oldugu icin 199 full olmuyor dedi. Ben de olanlari anlatip israr edince takim liderine bagladi, onunla durumu konusunca ilk musteri temsilcisiyle olan ses kaydini dinleyecegini, 199a olur demisse full pakete gecireceklerini soyledi. 3 gun icinde yanit doneceklermis...

Yani siz siz olun, aktivasyon yaptirmadan once musteri temsilcisinin onayini muhakkak alin. Sonra basiniz agrimasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allied -- 11 Eylül 2012; 20:45:43 >

• şimdi aradım dsmartı full paket 199 TL devam ediyor dedi 2 yıl için
  • şimdi müşteri hizmetleri ile görüştüm. 199 tl'ye full pakete geçebileceğimi söyledi.

şu kargo gelemedi bir türlü teknosadan halledelim şu işi.
  • kargoda benim modül, gidecem yarın şubeden alıcam hemen arıycam yoksa bunlar cayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

şimdi aradım dsmartı full paket 199 TL devam ediyor dedi 2 yıl için

hocam sen de sordun mu 199 tl'ye maxi paket olduğu yönünde söylenti var diye. ben böyle söyleyince hala geçebilirsiniz full pakete dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzicigim

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

şimdi aradım dsmartı full paket 199 TL devam ediyor dedi 2 yıl için

hocam sen de sordun mu 199 tl'ye maxi paket olduğu yönünde söylenti var diye. ben böyle söyleyince hala geçebilirsiniz full pakete dedi.

evet sordum bu söylenti üzerine ancak şunu belirttim kutuyu açmadım henüz değilse geri yolluyacam falan dedim evet geçebilirsiniz dedi hiç kem küm demedi ishaktı elamanın adı direk devam ediyor geçebilirsiniz dedi ayrıca ben dsmartnet üyesiyim olmadı okadar yıl üyenizim bi güzellik yapın demeye getircem bakalım baya laf edicem anlıyacanız ancak full olmazsa kesinlikle geri gönderirim...

• arkadaşlar d smart kampanyalar sayfasını inceleyin ve mh ile ona göre konuşun çünkü mh dünyadan bihaber
  • Dsmart sitesinden alıntıdır;

"
    Kampanya dahilinde üst pakete nasıl geçilebilirim ?

Kampanya dahilinde 1 yıllık Maxi Pakete 99 TL’ye, 2 yıllık Maxi Pakete 199 TL’ye geçiş yapabilirsiniz."
  • Az önce bende görüştüm müşteri hizmetleri ile 199 Liraya full pakete geçişin devam etiğini söyledi.
    Benim modülde kargoda gelsin yarın gelince aktivasyon işlemini yapacağım inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionda07

arkadaşlar d smart kampanyalar sayfasını inceleyin ve mh ile ona göre konuşun çünkü mh dünyadan bihaber

Bu kampanya sitede yok forumda arkadas soylemeseydide kimse bilmeyecekti dsmart musteri hizmetleri dahil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyalar bölümünde cihaz kampanyası var ve cihaz ile modülün full pakete yükseltilişinde aynı yöntem izleniyor
  • Pazar akşamı ben aradığımda ilk çıkan bayan da bana 799 TL çekti ben neee dedim şok oldum sonra 199 Tl herkes geçiyor dedim bu fiyat olmazsa aktif ettirmeden iade edeceğim deyince biraz bekletip işlemleri yapmaya başladı ama beceremedi başka birisine devretti o beyfendi ile işlemleri tamamladık.
    Bence siz ısrar edin ilk başta yüksek fiyat çekip keklemeye çalışıyor olabilirler ne tutturursak hesabı daha ısrarcı olun arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionda07

kampanyalar bölümünde cihaz kampanyası var ve cihaz ile modülün full pakete yükseltilişinde aynı yöntem izleniyor

Cihaz kampanyası da değişmiş, artık 200 liraya maxi pakete çıkartıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

Pazar akşamı ben aradığımda ilk çıkan bayan da bana 799 TL çekti ben neee dedim şok oldum sonra 199 Tl herkes geçiyor dedim bu fiyat olmazsa aktif ettirmeden iade edeceğim deyince biraz bekletip işlemleri yapmaya başladı ama beceremedi başka birisine devretti o beyfendi ile işlemleri tamamladık.
    Bence siz ısrar edin ilk başta yüksek fiyat çekip keklemeye çalışıyor olabilirler ne tutturursak hesabı daha ısrarcı olun arkadaşlar...

Hiç utanmada kalmamış, elinizde modül + giriş paketi olmasına rağmen 800 Lira istemeye utanır ya...
  • ben iptal ettirdim ya çok sıkıldım gelmemesi ayrıca bu söylentiler zaten çokta gerekli değildi indirim cazipti, alanlara hayırlı olsun...
  • varmı yeni bir gelişme. 200 liraya full pakete geçiliyormu halen
  • bana biraz önce 199 tl ye full pakete geçeceksiniz ama önce giriş paket aktivasyonunuz olacak , yarım saat 1 saatten aktive olur dendi. Cahilliğime verin şimdi ben tv ye modül ü taktım ama ne tv de ne modül de uydu kablosunu takacak bir yer yok ? tv nin ci girişi var ... bilen biri anlatabilir mi? tv samsung 46c750
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

bana biraz önce 199 tl ye full pakete geçeceksiniz ama önce giriş paket aktivasyonunuz olacak , yarım saat 1 saatten aktive olur dendi. Cahilliğime verin şimdi ben tv ye modül ü taktım ama ne tv de ne modül de uydu kablosunu takacak bir yer yok ? tv nin ci girişi var ... bilen biri anlatabilir mi? tv samsung 46c750

hocam bende de 46d7000 var. ondan nasıl olduğunu anlatayım size. tv nin arkasında etiketli bir bölüm vardı. o etiketi söküp cihaz kutusunun içinden çıkan bir aparatı o etikette belirttiği şekilde tv ye monte ettim. Sonra modülü o aparata soktum. Sizin tv nizde modül girişi varmı bilmiyorum.

Müşteri temsilcisi 199 tl ye full pakete geçebilirsiniz derken sallıyor olabilir. Çünkü dsmart müşteri temsilcileri konularına hakim olmamakla bilinmekte müşterileri tarafından. İyice öğrenin sonra pişman olmayın. yada 2 yıl maxi paket olsada farketmez diyorsanız modülü açın. yada açmadan iade edin...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.