Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık geldiğinde bakacağız sanırım duruma göre. aslında yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi 199tl'ye maxi paket de bana uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remzicigim

artık geldiğinde bakacağız sanırım duruma göre. aslında yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi 199tl'ye maxi paket de bana uyar.

Ben gonderirim ozaman zaten sampiyonlar ligi uefa maclari kart paylasimla cogu kanal verio hd baya bastircam bakalim olmazsa benim ikinci iptalin olcak 239 aldim baktim turuncu da 191 geri yolladim o yolda :) artik bunuda yollarsam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi biz yarın hem müşteri hizmetlirini hem de nextburadayı bir arayıp konuşalım.
  • Aynen hocam ins full pakete geceriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben az önce arayıp aktive ettirdim ve 199 TL'ye 2 yıllık full paket aldım bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta

Arkadaşlar ben az önce arayıp aktive ettirdim ve 199 TL'ye 2 yıllık full paket aldım bilginize

bilgi için çok sağol hocam. inşallah biz de bir sorun olmadan halledebiliriz şu işi.
  • İnşallah hocam,
    Aylık 16.250 TL'ye full paket izleyeceğiz!!
    Dt için bunun 4 katını versek bile full izleyemiyoruz. Bu fiyata D-Smartı eleştirebiliyorlar. Dt de aynı fiyata insin ondan sonra karşılaştırmalerı görelim ki mümkün değil.
    Neyse ben bu fiyata 2 yıl D-Smart izleyeceğim gerisini bilmem
  • arkadaşlar bugün aradınız mı dmsartı bitmiş mi kampanya son durum nedir...
  • Bugün D-Smart bayisinin önünden geçerken bu kampanyayı sormak için oradakilerle görüştüm.
    Giriş paketini full pakete çevirmenin ücreti 339 Lira dediler. 199 liraya bir çok kişi full pakete geçmiş dedim. Öyle bir kampanya hiç olamdı falan diye zırvaladı.
    Şu an en uygun paket olarak önerdikleri, 539 Liraya 2 yıl full paket+ HD receiver kampanyaları varmış.
  • Bayii sana receiver kakalamaya çalışmış :)
    Modüllü üyelik düşünürseniz teknosadan almanı ve M.H. arayarak full pakete geçmeni öneririm.
    Dün ben M.H. ilk aradığımda full pakete geçemek istiyorum dedim hatun 790 dedi nee dedim (sonrada içimden çüşş dedim keriz sandı herhalde) herkes 199 TL ödüyor dedim biraz hatta bekletti sonra döndü bilgilerimi alıp işleminizi yapalım dedi bende 199 olacakmı diye sordum bilgilerini aldıktan sonra size fiyat bilgisi vereceğim dedi neyse verdim bilgileri uğraştı ancak hatun halledemedi başka bir arkadaşına (erkek) yönlendirdi sonra onunla konuştuk ben direk sordum bu fiyat olursa aktif ettireceğim yoksa iade edeceğim diye oda tamam 199 TL'ye full pakete geçişinizi yapacağım dedi bende bilgileri baştan verdim ve K.K. ile 199 TL çekerek full pakete geçtim.
  • quote:

Bayii sana receiver kakalamaya çalışmış :)
    Modüllü üyelik düşünürseniz teknosadan almanı ve M.H. arayarak full pakete geçmeni öneririm.
    Dün ben M.H. ilk aradığımda full pakete geçemek istiyorum dedim hatun 790 dedi nee dedim (sonrada içimden çüşş dedim keriz sandı herhalde) herkes 199 TL ödüyor dedim biraz hatta bekletti sonra döndü bilgilerimi alıp işleminizi yapalım dedi bende 199 olacakmı diye sordum bilgilerini aldıktan sonra size fiyat bilgisi vereceğim dedi neyse verdim bilgileri uğraştı ancak hatun halledemedi başka bir arkadaşına (erkek) yönlendirdi sonra onunla konuştuk ben direk sordum bu fiyat olursa aktif ettireceğim yoksa iade edeceğim diye oda tamam 199 TL'ye full pakete geçişinizi yapacağım dedi bende bilgileri baştan verdim ve K.K. ile 199 TL çekerek full pakete geçtim.

kanallar hemen aktif oluyor mu? bir de benim tv 46c7500. Üzerinde ci slotu var modülü kullanabilir miyim? sipariş verdim ama hala kargolanmadı bile. Bir soru daha :) ben de 2007 d-smart receiver var üzerime kayıtlı acaba aynı isimle tekrar aktive etmek sorun olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

quote:

kanallar hemen aktif oluyor mu? bir de benim tv 46c7500. Üzerinde ci slotu var modülü kullanabilir miyim? sipariş verdim ama hala kargolanmadı bile. Bir soru daha :) ben de 2007 d-smart receiver var üzerime kayıtlı acaba aynı isimle tekrar aktive etmek sorun olur mu?

Kanallar hemen aktif olur (ki bir sorun olursa hemen M.H. arıyorsunuz onlar hallediyor dün başıma geldi, Kart ve modül eşleşmiyor diye 2 kere aramak zorunda kaldım)
    CI slot varsa büyük ihtimalle olur emin olmak için TV'nizin teknik özelliklerini içeren web sayfasına göz atın derim. Bence receiverdan daha kullanışlı oluyor CAM modül.
    Son sorunuza cevap veremeyeceğim bu konuda bilgim yok.

• cumartesi günü turuncu indiriminden 271 tl ye hd cihaz+2 yıllık giriş paketli dsmart aldım.az önce m.hizmetlerini aradım 2 yıllık full pakete geçmek istediğimi söylediğimde bana ilk önce 899 tl fiyat çektiler dedim siz çıldırdınız mı 199 lira yazıyor sitedeki kampanya kosullarında haberiniz yok heralde biraz bekletti sonra 301 tl olur beyefendi dedi.neyse metin kaya varmı orda sen tlfnu ona bağla dedim.yokmus sonra kapattım tlfnu tekrar aradım tuğba hanımdı sanırım 199 tl ye 3 taksit yapabiliriz dedi hemen aldım bende bilginiz olsun.
  • quote:

Aynen, bana kakalamaya çalıştı elindeki receiver cihazını. Bence siz hemen iade edin modülü gelin biz size hd cihaz verelim çok daha uygun fiyata falan dedi.
    Bende he gardaş he dedim çıktım :)

Ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, benim siparişimde kargoya verilmiş, umarım bende sorunsuz 199Liraya full pakete geçebilirim.

@zephry Aktivasyon sırasında bende o zaman Tuğba hanımla telefonda görüşeyim o zaman, bilgi için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 10 Eylül 2012; 23:48:33 >

• kimseden ses soluk çıkmıyor ? bugün yok mu aktivasyon yaptıran?
  • teknosanın hatası yüzünden ürünüm geri gitti 239 TL almıştım baktım turuncu da 191 239 iptal ettirdim ancak teknosa 191 de iptal ettirmiş ikiside geri gitti bekle şimdi gelmesini off off...
  • 199 tl full paket kampanyasi bitti...

199 tl maxi paket kampanyasi oldu , alirken dikkat edin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

199 tl full paket kampanyasi bitti...

Ne zaman bitti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Ne zaman bitti ?

Pazar akşamı bitti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

Ne zaman bitti ?

Pazar akşamı bitti

full paket ne kadar o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.