Şimdi Ara

AYLIK 18.3 TL YE DSMART MODÜLLÜ FULL PAKET (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
7
Favori
52.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: remzicigim

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

quote:

arkadaşlar teknosada indirim olmuş sanırım.

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/aksesuarlar/893/119960008/dsmart_modul__modul_abonelik_paketi

şimdi bunu alırsak full+hd ye 199'a kesin geçebiliyoruz değil mi?

Büyük bir ihtimal geçebiliriz. Biraz araştırdığımda bir çok kişi sorunsuz olarak 200 Tl yegiriş paketini full pakete çevirebilmiş ama bazı müşteri temsilcilerinin daha yüksek ücretler de istediğini okudum. Sanırım birazda görüştüğümüz kişiyle alakalı, eğer 200 Tl ye full pakete geçemezsek başka müşteri temsilcisiyle görüşüp şansımızı denemekte fayda var. Yinede hiç bir şekilde 200 Tl ye full pakete çeviremezsek teknosa ya geri iade ederiz, ürünü açmadığımız sürece sorun yok.

Bu arada bende yeni sipariş verdim, gelişmeleri buradan paylaşacağım.

ben de siparişi verdim ama ne zaman kargolanacak acaba bir bilgi yok.

baştan d smartı teyit etmek için aramayı düşünüyorum evet derlerse ondan sonra aktive etmek istediğimi söyleyeceğim. evet demezlerse diyene kadar tekrar tekrar ararım artık.

Kargolama hakkında bilgi olmaması sıkıntı. Umarım en geç pazartesi kargolanır.

Aktivasyon sırasında da herhangi bir sıkıntı çıkmazdır inş. çıkarsada dediğiniz gibi tekrar tekrar aramak lazım :) Çünkü bu şekilde full paket yapan müşteri temsilcileri var elbet birine denk geliriz.

• ben de sipariş verdim bugün bakalım bekliycez
  • Full paket yerine maxi pakete yükseltebiliyor muyuz? Teknik olarak olmaması için bir sebep yok. Müşteri hizmetlerini aradım maalesef temsilciler bilgisiz ve bana cevap veremediler.

Fiyatı hakkında bilgi vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
  • İki ayrı mt ile görüştüm.Biri 199 tl diyor. Diğeri ise yeni müşteriye böyle bir uygulama olmadığını söyledi.Gelinde çıkın bu işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hectors

İki ayrı mt ile görüştüm.Biri 199 tl diyor. Diğeri ise yeni müşteriye böyle bir uygulama olmadığını söyledi.Gelinde çıkın bu işin içinden.

bize bir tanesi yeter
  • Televizyonumuzda dahili modül yoksa, bu paketi mi;

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/aksesuarlar/893/119960006/dsmart_hd_uydu__hd_abonelik_paketi

yoksa bu paketi mi

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/uydu_receiver/819/110240368/digimaster_pvr_5000_hd__dsmart_modul_uydu_alici?ref=akakce&v=1.47.2

almak daha mantıklı acaba ? her ikisi de giriş paketi olduğundan 199 TL verip yükselteceğiz.

• Bende teknosadan yeni paket aldımhttp://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/aksesuarlar/893/119960008/dsmart_modul__modul_abonelik_paketi
    Aktif ettirmedim aktivasyon kodunu verdiler teknosan şimdilik aktif ettirmek istemiyorum.
    199 TL'lik full paket uygulaması ne zamana kadar devam eder acaba?
    Yarın bir gün zam gelirse pek bişeye yaramayacak bizim paketler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hectors

İki ayrı mt ile görüştüm.Biri 199 tl diyor. Diğeri ise yeni müşteriye böyle bir uygulama olmadığını söyledi.Gelinde çıkın bu işin içinden.

bize bir tanesi yeter

Aynen bize bir tanesi yeter :)

199 Tl ye full pakete geçeblirsiniz diyen müşteri temsilcisinin adı neydi acaba ?
  • bu kampanyadan yararlananlar hemen 199 TL 2 yillik aldilar mi ilk ay nasilsa butun kanallar acik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

bu kampanyadan yararlananlar hemen 199 TL 2 yillik aldilar mi ilk ay nasilsa butun kanallar acik

Ben henüz modülü aktive etmedim, şu 2 yıllık 199 TL muhabbetinin bi kesinleşse ona göre aktif edeceğim.
    Eğer bu ay sonunda falan bitecekse zaten aktive ettirmem beklerim ama bitmeyecekse hafta içi açtırırım
  • merhaba, 2 gündür denemediğim müşteri temsilcisi kalmadı. 199 tl değil 320 tl fiyat istiyorlar. bahsedilen işlem hd uydu alıcısı için geçerliymiş. modül için geçerli değilmiş. modül alacak arkadaşların dikkatine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuccar01

merhaba, 2 gündür denemediğim müşteri temsilcisi kalmadı. 199 tl değil 320 tl fiyat istiyorlar. bahsedilen işlem hd uydu alıcısı için geçerliymiş. modül için geçerli değilmiş. modül alacak arkadaşların dikkatine.

Olurmu öyle şey buradan birçok arkadaş modül alarak 2 yıllık Full pakete 199 TL verdiler.
    Çakallık yapıyorlar bence zorlayın şansınızı
  • 5.denemem ama hala aynı fiyatı veriyorlar. 320 tl . acaba nerde yanlış yapıyorum. 08502660266 arıyorum. cep no mu giriyorum. 6.ya basıp üyelik işlemlerine girdiğimde karşıma çıkan kişiler hep aynı fiyatı çıkardılar.
  • 10 eylülden itibaren 199TL'ye maxi paket verilecek. bahsettiğiniz kampanya bugün itibarı ile bitmiştir. HD cihazlı kampanya için bilgi notu geldi. modül satışlarını zaten bayilerden kaldırdılar. bayiler modül satışı yapamayacak. ellerindeki stoklar bitinceye kadar izin var. modül olayını bırakacak sanırım DSmart da DT gibi. O nedenle cihazlı kampanyalara yöneltiyorlar müşteriyi. Modülleri de cihaz kampanyası üzerinden yükseltme yapabiliyorlarmış. Bunu sağlamak için ekranda farklı işlem yaparak aktif olabilen bir seçenek. Ben de geçen gün cihaz kampanyası daha mantıklı olduğu için arayıp HD cihaz + fullHD yükseltme kampanyasıan giriş talebinde bulundum. 339 tl kredi kartından çektiler ancak ertesi gün bir baktım beni cam modül abonesi yapmışlar . hemen iptal ettim tabi. 239 tl'lik modülü baan 339 tl'ye geçirmeye çalıştılar anlayacağınız. siz onu istemişsinizdir diyor bir de müşt hizm. elemanı. yaw dedim sipariş konuşmasını açıp dinlesinler bir tane modül sözcüğü geçiyorsa konuşmamda sesimi çıkarmayacam da 239 tl2lik modül için neden benden cihaz parası çektiler o zaman dedim. tıssss.. iptali yaptırıp normal bayiden HD cihaz kampanyasindan alıp ful HD'ye yükselttim. bu esnada bayi kendilerien gelen bilgi notunu paylaştı benimle. 10 eylülden itibaren aynı kampanya da ancak maxi pakete yükseltebileceğiz 199tl'ye dedi. bu işlemi yaptıracakların bugün içinde işlemlerini tamamlamalarını öneririm bu nedenle.

• arkadaşlar telefona metin kaya yı isteyin o biliyor bu kampanyayı....acele edin bugunlerde kampanya bitebilir....konuyu ben açmıştım...yukarıda da belirttim metin kaya diye ama millet konuyu okumuyo direk soruyo....
  • Yarin modul eline gecicek artik kampanya bitmisse geri iade ederim teknosaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim modülü daha kargoya bile çıkarmadı teknosa. bulunduğum yerde ups de yok kim bilir ne zaman geçecek elime?

elime geçmeden bu işi halletmemizin bir yolu yok mu acaba?
  • quote:

benim modülü daha kargoya bile çıkarmadı teknosa. bulunduğum yerde ups de yok kim bilir ne zaman geçecek elime?

Teknosayi arayin iptal ettirmek istedigini soyle eger kargoya verilirse ups sana hem mail hem mesaj atcak subeyi ogren ara siparisi iptal ettirdiginizi urunu gonderildigi adrese geri gonderin deyin bu kadar cunku kapiya gelincede bisi imzalatmiolar modul eline bile gecse korkma kutuyu hic acmadan mh ara yapmiolarsa ups ara kapiya getir odemeli yolla geri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 9 Eylül 2012; 19:38:00 >
  • quote:

quote:

benim modülü daha kargoya bile çıkarmadı teknosa. bulunduğum yerde ups de yok kim bilir ne zaman geçecek elime?

Teknosayi arayin iptal ettirmek istedigini soyle eger kargoya verilirse ups sana hem mail hem mesaj atcak subeyi ogren ara siparisi iptal ettirdiginizi urunu gonderildigi adrese geri gonderin deyin bu kadar cunku kapiya gelincede bisi imzalatmiolar modul eline bile gecse korkma kutuyu hic acmadan mh ara yapmiolarsa ups ara kapiya getir odemeli yolla geri

cevap için teşekkürler kargo geldikten sonra da iptal ettiririm bir şekilde ama benim sormak istediğim acaba modül elimde geçmeden aktive edebilir miyim bir şekilde numarayı öğrenip. herkes 199 tl kampanyasının biteceğini söylüyor.

• quote:

quote:

quote:

cevap için teşekkürler kargo geldikten sonra da iptal ettiririm bir şekilde ama benim sormak istediğim acaba modül elimde geçmeden aktive edebilir miyim bir şekilde numarayı öğrenip. herkes 199 tl kampanyasının biteceğini söylüyor.

Bunu bende merak ediom bilen varsa soylesin ancak olmaz herhalde kutunun icindeki kart no seri no falan istiolardir herhalde

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.